В НОЕМВРИйската дружинка вече имаме си втора бремелинка!

• 13 621
  • 286
  •   1
Отговори
# 210
Zdravejte noemvrijski mami!
Az v4era razbrah ot edna priatelka za tezi forumi i re6ih da se vklu4a, taj kato i az se pri4isliavam kum noemvrijskite mami,Imam si edin momuk Danislav se kazva,roden na 11.11.2005, kojto 6te stava i batko prez april Grinning
Ne sum naiasno o6te sus ka4vaneto na snimki i drugi extri tuk vuv foruma , no 6te razu4a tezi dni....
Shte se radvam da se zapoznaem....Veseli praznici na vsi4ki i mnogo usmivki! Joy 1crib

# 211
бре бре брее, още една бременна ноемврийка Simple Smile чувствам се изостанала Simple Smile добре дошла, теди78 и пиши повече за вас с момъка Данислав/това е покана и към мамите, дето се скатават и само четат/.
Аз днес ще си припомня какво правехме преди година, понеже съм на погача  Laughing

# 212
добро ви утро!
добре дошла на мама теди  Hug момъкът и кейти са родени на една дата  Laughing
след малко трайно се установявам в кухнята. моята свеки предколедно е във виена до утре. а иначе ние сме на гости там за бъдни вечер  Twisted Evil дето се вика- думам ти, дъще- сещай се, снахо. та и нашата. уж да не готвя нищо, а то май всичко аз ще си приготвя. здраве, няма да се оплаквам. ама винаги се дразня от недомлъвките еййййййййй.
дано поне донесат прилично количество подаръци  Mr. Green
вчера си свалих една картинка за десктопа на бели мечки, пуснала съм си снега от програмката на мики и е просто вълшебство. навън снегът изчезна вече. надявам се в самоков да е бяла коледата  Laughing
хубав ден ви желая! до коледа ще се включа поне още n пъти, така че пожеланията по-късно. на пътуващите- лек път!

# 213
  • Ruse
здравейте мили мами
от 4 дена ми бяха спряли нета и направо се побърках от скъка.
Аз мажа Ели два пъти в седмицата когато й мия косата,ползвам крем4е кайсия на Бюбхен 4е после цялото бебе мири6е апетитно и ти рдва да го хапне6
За памперса може да се каже 4е ние сме без-с памперс га6ти4ки сме който са за всеки слу4ай.Слагам ги сутринта и на ве4ерта са сухи или най много веднъж да е пи6ала.
Бубу много кофти е ситуацията с болницата,знам какво ти е за6тото и аз лежах с Ели 6 дена в болницата за една вирусна Пневмония-бе6е ко6мар на всеки 8 4аса инжекция #Crazy
Доминика 4еститоти МПС Mr. Green А с теб кога 6те се видим

# 214
Привет!
Включвам се само да ви пожелая весело изкарване на празниците и да си призная, че по случай новата година си смених прякора за по-чаровен! Simple Smile

# 215
  • Sofia
Здравейте мами,

Добре дошла на новата мама:-)Ако номер две е овен,ще имаш чудна комбинация:-)))Мога да ти дам някой съвет как се разбират скорпи и овен:-)))
Ние да не казвам голяма дума,ама сме по добре:-)
Весели празници на всички:-))

# 216
  • Карлово
Наближават празниците и форума опустява Mr. Green
Добре дошла на мама Теди Hug
И аз съм на линия, така че и моите пожелания по-късно. На заминаващите-весело прекарване Laughing

# 217
привет дружинка  Wink
ние с-що сме налиния, нали си отказахме пътуването заради мъглите. То пък сега няма мъгли, но Саши се разболя  Sad Та днес следобеда го изкарахме в клиниката. За сега ще се разминем без антибиотици.
Весели празници и на пътуващите лек път  Wink

# 218
  • Gabrowo->Sofia
Теди, добре сте дошли с момъка  Grinning
Влизам само за малко да се похваля какво направих и да внеса коледно настроение

Тити, аз съм утре на питка  Grinning да си припомня миналогодишните ни занимания

# 219
  • София
diddi - много готино, от какво са?

# 220
диди, оргинални и красиви както винаги! поздравления!   chef  bouquet

# 221
  • Димитровград
Мдаааа,ние сме от четящите.Наблюдаваме и няма какво да кажем,само на болните да оздравяват!!!Много весели коледни празници!!!И нас ни мъчи снощи температура,но слава богу,днес няма.Мисля,че излизат няколко зъба,дано е така!

# 222
  • Измир
Добро утро!
И аз като Канеста - няма какво да добавя. С олио се мажем всяка вечер, защото Севи е със суха кожа.
Добре дошла на Теди!
Пожелавам бързо оздравяване на малките дечица.
Весели празници на всички  santa2

# 223
  • Димитровград
Пожелавам ви много и весели празници!!!Да сте щастливи и да сте здрави!

# 224
Добър ден.
Аз днес имам имен ден и ви черпя cook  beer3
Желая Ви весели празници.   madnoel

Общи условия

Активация на акаунт