В НОЕМВРИйската дружинка вече имаме си втора бремелинка!

• 13 619
  • 286
  •   1
Отговори
# 225
  • Ruse
tohcheva 4естит имен ден и да си носи6 името със здраве  bouquet
И аз имам повод да по4ерпя :моята сестри4ка има рожден ден днес  party023 beer Popcorn cook

# 226
Привет на всички  Grinning
Ние 2 дена бяхме болни  Sad Ади оная нощ вдигна температура 39 градуса, изкара ми акъла посред нощ. И както се очаква не мигнах до сутринта, и през деня не можах да спя, защото температурата падаше само до 37.7! За щастие днес Ади е без температура и се надявам да изкараме приятно Бъдни вечер. АЗ обаче се сдобих с гаден херпес под носа и много сърби/боли. Миналата Нова година пак я посрещнах с херпес, надявам се до края на тая да изчезне и да съм красива в Новогодишната нощ  Flutter
Всички болни да оздравяват, ще се помоля в тази свята нощ да има по-малко болни, повече усмивки и радост в сърцата!
На всички празнуващи рожденици и именици - весел двоен празник!!!

диди, страхотни творения!!! Браво за майсторлъка   bouquet

И накрая добре дошла на мама Теди, ще ви включа и вас в списъка и се надявам да пишеш редовно при нас  Wink

Весело посрещане на Бъдни вечер и приятни семейни събирания през Коледните дни!!!

# 227
привет и от нас!
кейти днес предпразнично спа едва 40 минути и нищо не можах да свърша.  ooooh! сега пиша късметите за баницата и отпрашваме към планината.
честит имен ден, жени! да си жива, здрава и много обичана!   bouquet
честит рожден ден и на сестричката на реничка!   bouquet
днес свекито има рд.  голяма радост  hbdtu 4uu
желая ви топла и уютна семейна вечер!  Heart Eyes

# 228
Здравейте, момичета!
Скоро не съм влизала във форума и не съм много в крак с новините, а и сега нямам никакво време от готвене  Mr. Green, но исках само да ви пожелая Весела Коледа- нека тази вечер бъде прекрасна за вас, за децата ви и за хората, които обичате!
На болните-скорошно оздравяване Hug!
Целувки от нас с Еличка!

# 229
  • София
Честит празник на всички,които празнуват днес!
Диди,страхотни вкусотиИ твориш-браво!

Включвам се да ПОжелая Весели празници!Желая много здраве,усмивки и безкрайно щастливи мигове с хората,които обичаме.И да не забрАВЯме мноооого подаръци под елхата!

Последна редакция: нд, 24 дек 2006, 15:00 от Исайкова

# 230
  • Карлово
Включвам се и аз за да ви пожеля весело прекарване на Бъдни вечер! Много подаръци да получат порасналите ни мъничета, а и всички мами и татковци, каки и батковци!
Напълних гювеча с капамата, за таз вечерната трапеза се погрижи свекито. Защото Мартина от снощи е с Т и хрема, днес вече е по-добре, дано оздравява, а и всички други болни дечица. Подаръците се опаковани и дори са вече в торбата на Дядо Коледа. Намерихме костюм и девера ще го играе такъв у нас и у едни приятели.
Честит имен ден на Тохчева!
Честити рожденици вкъщи на Реничка и Юка!
Диди, майсторица си!
 santa2

# 231
  • Карлово
Купонът при нас привършва. Мартина спи, вече по-оздравяла. Изплаши се от дядо Коледа, плачеше и се дърпаше, затова съкратихме процедурата и му махнаме брадата и шапката. Снимки едва ли ще ви покажа, защото снимах с лентовия фотоапарат и най-вероятно няма да се организирам да ги сканирам. Но пък с удоволствие ще разглеждам вашите.
Бъдникът гори в камината, аз отивам да спя. Нали тази вечер сънищата се сбъдвали?
Спокойна коледна нощ ви желая!

# 232
честита коледа!
Желая ви от все сърце много здраве и успешни дни! Да имате само весели и усмихнати ! santa2

# 233
  • Димитровград
М,аз нищо не сънувах.Весела Коледа!!!
Забравих да кажа честит имен ден на всички именници! baloni

# 234
  • София

madnoel  madnoel  madnoel

ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!!! newsm51

# 235
Честита коледа!
Честит имен ден на всички празнуващи  bouquet

# 236
  • Sofia
 santa2ВЕСЕЛА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ!!!  Close-mas:

малко новини от нас:От онзи ден Йоско е без темепература и почти не кашля.Допиваме антибиотика.Компресите с мед свършиха чудна работа:-)Само е заслабнал малко,но ще навакса:-)

# 237
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!

На рожденниците и именниците със закъснение - ЧЕСТИТО!  bouquet
Доминика Hug, Ади да се оправя бързо и да ви е красив и щастлив празнка с порасналото вече момиченце. Heart Eyes

Диди, newsm20 приемат ли във фенклуба ти?

# 238
  • Димитровград
Linkata,честит рожден ден!!!Да си жива и здрава!!!

# 239
Честита Коледа!!! Да сме здрави и щастливи!!!

Честито на всички именици!!!

ЧРД, Линка!!!

Общи условия

Активация на акаунт