Септемврийскте джуджета чакат Коледа и 2023 (новоизлюпени септември 2022 🤗 тема2)

• 19 657
  • 750
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Витамин с ампула
Момичета помагайте! От сутринта съм с кръв в урината, като почна от дискомфорт сутринта и леко розово по салфетката, сега си е направо розова урината от кръв и съсирек даже малък! Много съм притеснена, а на връх Коледа няма къде да отида, защото сме в провинцията. Взех но шпа и уринал акут, но заради кърменето нз какво друго. Вдигнах и температура,  така че сиг е просто цистит или инфекция,  но все пак ако на някого се е случвало? Сутринта правихме и секс, но не вярвам да е от това, бяхме доста внимателни. Също така къде може да ида на уролог в София утре? Препоръки за някого? Благодаря
И весело посрещане на Коледа!

# 286
  • София
Мисля, че в Пирогов ни трябвало да има дежурен уролог, както и във всяка болница. Така че най-дпбре се насочи натам- боли ли те-циститът боли зверски, особено ако има и кръв. Ако си сигурна, че е това, Налагай топли компреси на корема ниско долу-става дори шише с топла вода, инЧе чай на Ламбрев, но едва ли ставя за кърмене. В общи линии без аб щом имаш и кръв, едва ли ще се отървеш. Стискам палци са премине!

# 287
Благодаря ви момичета! Днес от сутринта е по'добре, няма болка, нито кръв. Ще търся уролог от утре, дано не е нещо сериозно

# 288
Привет, момичета . Да се разпиша и аз, малката от вчера е болна със температура и 37-38 градуса и кашлица . Този след обед и вече е значително по-поносимо температурата спря и кашлицата също. Даваме и осцилококциум , Вит ц и панадол . Надявам се да отмине скоро и да оздравее. Бяхме и на преглед - вирусна инфекция със зачервено гърло( леко ) и леко възпалено ушенце . Имали ли сте подобни притеснения със вашите бебчета? Как протече при вас ?

# 289
  • София
Пресиян е болен от деня, в който излезе от болницата. Всъщност оттогава не съм имала 3 здрави деца вкъщи. Така че вече се примирих и обръгнах. До 37.5 е нормална темп за бебе. Сополите и хъркснето до ден днешен си останаха. Днес осъмнах с болно дете с темп и лаеща кашлица и хрема и гърло. Най- обичам така- на празник и за 1 нощ да се развие всичко!

# 290
Пресиян е болен от деня, в който излезе от болницата. Всъщност оттогава не съм имала 3 здрави деца вкъщи. Така че вече се примирих и обръгнах. До 37.5 е нормална темп за бебе. Сополите и хъркснето до ден днешен си останаха. Днес осъмнах с болно дете с темп и лаеща кашлица и хрема и гърло. Най- обичам така- на празник и за 1 нощ да се развие всичко!
Съжалявам , Канари. Надявам се да ви минава бързо . Ние днес сме сравнително по-добре . Дано всичко е наред и за напред , че много се притесних .

# 291
  • София
Свиква се. След 3тата година и второто дете вече болестите са ти даденост😆

# 292
Свиква се. След 3тата година и второто дете вече болестите са ти даденост😆

Хаххаха то си е направо цялостна психическа тренировка .😆😆😆😆😆

# 293
И Кати настина, хрипти и яко носа, има сополи и леко покяшляше. Мн се притеснихме, но не вдига температура.  Караме на физ разтвор и инсталации дано мине скоро. 😔

# 294
Никол, съвет, който получих от Канари аз - ако продължава това задължително микробиология на носен секрет. Добре че я послушах и оправихме детето буквално за два дни ( поне спеше нормално де) дано бързо оздравее малката ☺
Между другото ние вече имаме успех с режима за съня 🙏😂 след нг ще минаваме на опити за спане в отделно легло - дано да стане😃
И Кати настина, хрипти и яко носа, има сополи и леко покяшляше. Мн се притеснихме, но не вдига температура.  Караме на физ разтвор и инсталации дано мине скоро. 😔

# 295
Честита Коледа, момичета!
Към кърмещите мами (или ако другите имат идея) - в последните няколко дена бебето се буди на всеки час през нощта. Суче за минута и пак заспива, но аз съм със страхотно главоболие и световъртеж. На какво може да се дължи това така изведнъж? Дали е някакъв период? Случвало ли ви се е?

# 296
Към кърмещите мами (или ако другите имат идея) - в последните няколко дена бебето се буди на всеки час през нощта. Суче за минута и пак заспива, но аз съм със страхотно главоболие и световъртеж. На какво може да се дължи това така изведнъж? Дали е някакъв период? Случвало ли ви се е?

Период е, да! От време на време се случва и при нас. И те разбирам за главоболието, напоследък често съм с такова от недоспиване. А бе, пак ще е мъка с кърменето. С каката бях в един непрекъснат филм на кърмене, сега пак...Тогава бях млада и всичко бързо ми минаваше, но сега годинките ми си оказват влияние.

# 297
Гадното е, че от неправилното стойка по време на кърмене ме боли жестоко врата, оттам главата и получавам силен световъртеж Sad

# 298

Период е, да! От време на време се случва и при нас. И те разбирам за главоболието, напоследък често съм с такова от недоспиване. А бе, пак ще е мъка с кърменето. С каката бях в един непрекъснат филм на кърмене, сега пак...Тогава бях млада и всичко бързо ми минаваше, но сега годинките ми си оказват влияние.
При мен се оказа анемия. Бях с главоболие, отпадналост, световъртеж. Но от толкова недоспиване късно се сетих да пусна изследвания и доста зле бях и за съжаление и кърмата ми спря.

# 299

При мен се оказа анемия. Бях с главоболие, отпадналост, световъртеж. Но от толкова недоспиване късно се сетих да пусна изследвания и доста зле бях и за съжаление и кърмата ми спря.
А какви изследвания пусна и какви ти бяха резултатите, ако е удобно да попитам? Понеже аз пуснах тези дни пълна кръвна картина и урина и липиден профил. Единствено имам левкоцити в урината и ми казаха да пусна микробиология на урина и ми е висок общия холестерол и т.нар лош холестерол.

Общи условия

Активация на акаунт