С какво ви дразнят свекървите? – 140

• 36 831
  • 745
  •   1
Отговори
# 195
Ариел, съчувствам ти, разбирам те, макар че, по отношение на старта, аз получих подкрепа от моите родители, доколкото можеха. Бях глезена, съгласно определенията във форума тук, защото живеех дълго след 20 те си години с мойте родители. НО, ще ти кажа нещо-НИКОГА НЕ Е КЪСНО ДА ОПРАВИШ ЖИВОТА СИ. Просто приеми нещата, направи си план за действия / какво целиш, какво искаш и как ще го постигнеш, / и започни да полагаш усилия. Уверявам те, в началото ще ти е много трудно, не всичко ще върви по план, често ще се спъваш, проваляш, НО събираш сили и продължаваш напред. Може да променяш някои неща по пътя си, може да търпиш много провали, но продължаваш с усилията. И ще даде успех накрая, може да не постигнеш всичко, което искаш, но ще си далеч от настоящата си ситуация. И ще се чувстваш по-пълноценна! Уверявам те.

# 196
  • France
Дупе знае 2 и 200.

# 197
Учителите имат клас прослужено време, който не е стандартното 0.6%, а е повече. Затова знам, че с многото стаж се натрупва сума.

Само, че като си млада раждаш, а не преди да се пенсионираш. На 30, с 5-8 години стаж, каква би била заплатата? То тогава се гледат деца, а не като си на 58?

# 198
Тоя клас прослужено време е бутафория.
1% е върху основната брутна заплата. Примерно ако е 1500лв е 15лв за всяка година стаж, което за млад човек няма как да е повече от 3-5 години. Нали говорим за майки с малки деца, доколкото разбирам.

# 199
  • София
Цитат от една друга тема:
Скрит текст:
От пет години почивен ден нямам. Ня-мам. Ходя по сватби... за букета. Зъб ми избиха, ребро ми пукнаха, десетки ноктопластики отидоха фира, аркади имам повече от Кубрат Пулев, покана получих от отбора по ръгби да им стана капитан. С времето задобрях, рефлексите ми се изостриха, хвърлям се като джак ръсел териер, засичам като радар . Не се хваля, ама ако ме сложиш на вратата съм по-добра от Георги Петков – дузпа няма да пропусна. 73 букета съм хванала до този момент. Трупам. Вкъщи на гробища след Задушница прилича, панделки имам да пребинтовам десетина фараона. Но не! Не ми предлага. Намеци му правих всякакви и накрая откровено си му казах - не съм претенциозна за пръстена, не е важно да е с диамант, не е важно да е златен, не е важно да е пръстен даже. Може и ламаринена отварачка от кенче. Но не! Не ми предлага. Менделсоновият марш ми е мелодията на телефона. Бялата рокля стои в багажника, до аптечката, готова за мълниеносна употреба. Изкарах с отличие курс за танци на пилон. Зеле слагам, шпагат правя, накладки сменям! Но не! Не ми предлага. Щот' една циганка, начи, му била гледала и му казала, че а се ожени, а бял ден ня'а да види! Жена му щяла да е мързелива кат' боа, погълнала военен министър, кошмарна готвачка, некадърна домакиня и така щяла да напълнее след сватбата, че вместо шлифер щяла да носи туристическа палатка за 7 души. И да, само щяла да му харчи парите, да му къса нервичките и да му слага рога. Това последното не мога да го разбера...Що вика на майка си „една циганка“, също не мога да разбера. Satisfied

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 14:47 от Cuckoo

# 200
Дами, много отдавна не сме по темата. Хайде да приключим вече.

# 201
Майка към сина си:
- И да поздравиш жена си за празника.
- Но тя не празнува днес.
- Коя бе, тази скумрия ли?
Wink

# 202
https://dox.abv.bg/download?id=31581f027b
Да направя едно добро за темата - Мария Метлицкая -Дневникът на свекървата
 предполагам че с руснаците сме много близки ,та само си представяме  за българска свекърва. като мен такава.
В пДФ  е,

# 203
  • Fort Worth, TX
Аз нямам търпение моята да си тръгне.

# 204
  • София
Аз нямам търпение моята да си тръгне.

А сина и какво мисли по въпроса?
Все пак е майка му, а и изтърпява  престоя на твоята.

# 205
  • София
Мъжът трябва ли да одобрява всяко чувство и мнение на жена си? Ако приемем, че е наясно с тях.

# 206
Не беше ли свекървата на Кремито, която от месеци е при тях?

# 207
Как се справяте с тоя престой с месеци... Ние сме в чужбина и свекърва ми дойде за шест месеца. Едва три са минали и вече полудявам. Много е трудно да ти е нарушено личното пространство. Не знам как ще издържа още толкова...вече започнахме и с мъжа ми да не се разбираме. Цялата обстановка е гадна. Свободата и спокойствието вкъщи са толкова необходими , това гостуване от половин година е нещо прекалено...

# 208
Кому са необходими толкова дълги “гостувания”? Струват ми се изтощителни и за двете страни.

# 209
А защо е нужно да си го причиняване? Половин година не е малко време. Ако и твоите родители дойдат за другите 6 месеца, то вие цяла година ще имате родители у вас.
Моите родители ходят на гости на сестра ми два пъти в годината за по седмица. Повече не могат да издържат. У нас рядко стоят повече от два, максимум три дни.

Общи условия

Активация на акаунт