С какво ви дразнят свекървите? – 140

• 36 628
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
Да не е ЖДНБ -жива да не бях.

# 646
  • София
ЕЖК - Една Жена Каза

# 647
Ще видим темата след ден-два, като се натрупа свекървенски материал и снахини нерви.

Моите свекъри ще идват утре. Мама също е поканена, дано не се откаже да дойде.

Тази година ние ще сме домакини за първи път на Бъдни вечер. Като истинска снаха питката и баницата са ми купешки. Да видим дали свекървата ще одобри сармите. 😁

# 648
Зареждам пуканките и ще ви чакам да разказвате. Свекърва се посреща с алкохол, повече алкохол.

# 649
Зареждам пуканките и ще ви чакам да разказвате. Свекърва се посреща с алкохол, повече алкохол.

Имам 10 л ракия в нас, ще се справя! 😁😁😁

# 650
При мен алкохолът сваля задръжките, та никога не е добър вариант, когато трябва да си мълча Joy

# 651
Шер, 10 литра би трябвало да стигнат.
Лютиче, ще наливаш повечко на нея значи.

# 652
Моята не близва, а и май тя ще е шофьора.

Ох, напомнихте ми за една случка. Беше дошла веднъж, привечер беше. Ама мм на работа до 12 нощес. И тя ще го чака. Сядаме с нея, вечеряме. Бяха ми подарили един бейлис, аз такива захарни сиропи не обичам, но нямах друг алкохол. При което й сипвам. Цяла вечер не успя да изпие една чаша. Говори ми, уж вика наздраве и само я целува тая чаша. Аз изпих бейлиса, останаха два пръста в бутилката, докато си дойде мм. А тя ми говори и говори, аз пия тоя бейлис, ама той слаба работа, ни ме хваща, ни ме отпуска …

На другия ден разказвала на колежките как сме си пили бейлис по женски… 🤣🤣🤣

# 653
Лелелелелеле, значи само за майка си се надяваш, а за свека не.
Двойни стандарти и дискриминация виждам аз в това изказване. Още от първия ден на запознанството с ТМ си тръгнала с рогата напред и си се надявала свека да не дойде на нито една Коледа, че да нямаш друго женско мнение на трапезата. Scream ThinkingCloseWinkJoyJoy

# 654
  • някъде в орбита...
"Свека" е пренебрежително и обидно.Ясно изразява отрицателно отношение.
Ама естествено. Вероятно и ЛилянО като обръщение ще ти се струва с отрицателно отношение, а реално беше "гальовно" към баба ми Лиляна. Щото в района от който са така се наричаха.

# 655
Хахахахахаха, баща ми умира от смях , когато най-добрата приятелка на мама я нарича МимО. Вече 30 години и още не го е сметнал за нормално Joy

# 656
Лелелелелеле, значи само за майка си се надяваш, а за свека не.
Двойни стандарти и дискриминация виждам аз в това изказване. Още от първия ден на запознанството с ТМ си тръгнала с рогата напред и си се надявала свека да не дойде на нито една Коледа, че да нямаш друго женско мнение на трапезата. Scream ThinkingCloseWinkJoyJoy

Хахах, е така, де!

Мама е много срамежлива и я било срам да дойде. Тя дори не познава бащата на мм. А сме почти 10 г заедно…

# 657
Наричайте си когото искате,както искате,аз само изказвам своето мнение.

# 658
Както искат да ме нарича който иска ,не отразявам по никакъв начин, нито депресия имам.

# 659
Едно време моята ми “намекна” да й казвам -Мамо.
Аз й казах ,че аз майка си имам и се шокирах😂 тотално в кой век живее.
Сега й казвам :Баба ти
Като се замисля по име никога не съм се обръщала към нея🥴,как  съм я наричала преди детето,нямам спомен😁.Ама и ние рядко сме се виждали ..

Общи условия

Активация на акаунт