Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.) - 10

• 75 126
  • 747
  •   2
Отговори
# 615
Някой ползвал ли е на Ducray козметиката против петна или слънцезащита?

# 616
  • София
Аз ходих на топло и слънце за 2 седмици - яко мазане, шапка с периферия и май се опазих. Едното голямо петно на бузата ми се е сляло с тена ( по принцип потъмняват и те). Продължавам да мажа с крема Mela B3 вечер, че серумът свърши. Ще доложа какъв е крайният р-т, когато избелея.

# 617
Момичета, само при мен ли е малко на слънце и веднага ми се появи петното над горната устна... постоянно се мажа 50 фактор. Пак ми се реве, няколко месеца се бориш есен/зима и хоп наново с мустака.

Вероятно мелазма. Ходила ли си на дерматолог?

# 618
  • в пералнята
И аз съм с мустак. Тъкмо се пооправи зимата и като стане март-април и пак излиза.
С какво ли не съм се мазала, няма оправия. Идва ми да сложа бурка.

# 619
Ако е мелазма няма да се оправи с бяла козметика. Затова трябва консултация с дерматолог. Има начини да се контролира.

# 620
https://novakoja.com/collections/spf/products/lightweight-sunscreen-spf50
Това е моята слънцезащита и съм много доволна. Не запушва кожата, лека е, не дразни очите. Продължавам с нея.

# 621
Само онлайн ли може да се купи или може да се намери в аптека или дрогерия?

# 622
Някой ползвал ли е на Ducray козметиката против петна или слънцезащита?
На мен ми изписана на Дюкре едно коремче, но още не съм го купупила. Дано някой има лично мнение.

# 623
Само онлайн ли може да се купи или може да се намери в аптека или дрогерия?
Съжалявам, не знам. Купувах други продукти от сайта и като ми свърши слънцезащитата, реших да пробвам този заради отзивите и състава.

# 624
Момичета включвам се с отзив за Melacler на Isdin-след мазане около месец сутрин и вечер много стриктно и обилно,вече забелязвам за първи път от продукт ,че има някакъв минимален ефект,петната ,които са ми най-скоршни-избледняха много.А тези, които са ми най-плътни и тъмни забелязвам ,че има като  леко разбиване .Използвам и тяхната защита ,която на моята кожа стои по-сухо ,но ще е доизмажа.Купуввм вече втора опаковка от Melaclear ,ще се мажа докато още няма слънце.Дано само като пекне не се върнат в изходна позиция.

# 625
  • в пералнята
Момичета, миризмата изчезва ли през зимата?
Аз имам ужасен пигментен мустак, който обаче се скрива зимата.
Миналата година за първи път ми излязоха и петна по ръцете. Те също изчезнаха, но бяха доста зловещи, като старчески петна, а едно дори го помислих за бенка.

# 626
Минавам само да се похваля, че онзи ден си взех кремчето по лекарско предписание и много силно си стискам палци за си преборят петната с него. Освен това от Гърция си купих слънцезащита 80 и още един крем за петна, ако този не помогне.
Като излизам навън за разходка, освен слънцезащита, ходя и с шапка, нахлуване до очите Grinning

# 627
Аз само да се похваля отново - благодарение на флоралната вода на Ина есеншълс от бяла ела мустакът ми тотално изчезна. Разбира се, нон-стоп съм и с 50 фактор, сега ще видим с новото слънце как ще съм, дано да е не съм отново Хитлер.

# 628
  • загубено
Минавам само да се похваля, че онзи ден си взех кремчето по лекарско предписание и много силно си стискам палци за си преборят петната с него. Освен това от Гърция си купих слънцезащита 80 и още един крем за петна, ако този не помогне.
Като излизам навън за разходка, освен слънцезащита, ходя и с шапка, нахлуване до очите Grinning

Бихте ли ми казали коя е
слънцезащитата 80 ?
Благодаря.

# 629
И кремчето, моля! Какво съдържа, кога се нанася?

Общи условия

Активация на акаунт