Мама в помощ е на ОКТОМВРИйските деца да пишат Коледни писма!

• 14 139
  • 287
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Честито Рождество Христово!

Пожелавам ви много здраве и любов!
Както и незабравима Нова Година!

Аз съвсем изчезнах, но сме живи и здрави Simple Smile
Нещо нямам желание да пиша от доста време.
Иво расте. Доживях да проходи най-накрая... Проходи си сам, без да ме кара да го водя за ръка или нещо подобно, е все още основно лази...
На Иванов ден мисля да му правим прощапулник.

Целувки на всички!

# 136
Честита Коледа, момичета  Hug!

Меган, супер идея със снимките  Grinning! Йоничка е много сладка бонбонка  Heart Eyes!

Ето ни и нас - преди и сега  Wink!

# 137
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!

Пожелавам на всички много здраве. Да е топло и светло в душите ви. Светлина, любов и хармония във вас и около вас.

# 138
СВЕТЛАНА, ВАЛЕРИЯ Е ГОЛЯМА КУКЛА И ПРЕДИ, И СЕГА!!!!!!! Hug
Айде мами, показвайте джудженцата си!!!  Mr. Green

# 139

ЧЕСТИТА КОЛЕДА,МИЛИ МОМИЧЕТА!!!
ОТ СЪРЦЕ ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ ТОВА,КОЕТО В КОЛЕДНАТА НОЩ СТЕ ПОЖЕЛАЛИ И ТОВА,ЗА КОЕТО ДАЖЕ И НЕ СТЕ МЕЧТАЛИ!!!ЗДРАВЕ,ЛЮБОВ И КЪСМЕТ!

# 140
Честито Рождество Христово! Любов в сърцата и мир в душата!

Ние сме леко болни-към излекуване вече, но без лекарства минахме този път. Радваме се на подаръците, и чакаме да дойде края на седмицата, за да тръгнем към Сливен. Искрено се надявам следващия път на маминската среща да успея да се включа!

# 141
  • Където ми покаже сърцето
Идеята със снимките е страхотна.Ето ни и нас преди и сега.

Последна редакция: пн, 25 дек 2006, 23:39 от калинка

# 142
Весела Коледа мили дами!
Бъдете здрави,винаги влюбени и много щастливи!
Моят любим съпруг снощи сбъдна една от най-големите ми мечти,като ми подари страхотен цифров фотоапарат и сега се започва едно сниманее...Много съм щастлива,защото снимането е голяма моя страст!
Меги чудна идея,ето го и Васил преди и сега:

Лека и спокойна нощ!
п.с. в Бургас заваля сняг...

Последна редакция: вт, 26 дек 2006, 08:39 от bella_

# 143
Честито, Белла! С кеф да си го ползваш, и а не забравяш от време на време да заставаш и пред него!
Странно, Васко изглежда страшно голям на снимката от миналата Коледа. може би е от голямата коса? newsm78
Снимки преди и след ще пусна като се върна, след 2 седмици. Смятам да помързелувам малко при свеки, и ако имам късмет, да се пусна няколко пъти от Пършевица. А дотогава ви желая да сте здрави, спокойни и само хубави неща да се случват.
Ето само една снимка от Коледа, Ели си хареса много и двата подаръка.

# 144
Облачка ,хубаво да си починеш,желая ти го от сърце! Hug
А Васката ти се струва голям,защото снимката не е от миналата Коледа Embarassed
Весело изкарване!

# 145
Не погледнах внимаелно,че снимките,които сравняваме са от Коледа.Ето поправям се:

Не съм сварила да го снимам до елхата,но и това ще стане.
Лек ден на всички и целувки от нас!

# 146
Мили приятелки!

ЧЕСТИТА КОЛЕДА! ПОЖЕЛАВАМ ВИ МНОГО ЗДРАВЕ, СЛЪНЦЕ В ДУШИТЕ И УСМИВКАТА НЕКА ВИНАГИ ОГРЯВА ЛИЦАТА ВИ!

Ние бяхме малко в странство, та затова не можах да ви поздравя точно на празника.

Имаме си три нови зъба, явно заради тях е било разстройството, не знам. Ама е супер кисела, постоянно мрънка, даже три дни качва Т, но най-много 37,8. Сега е добре, спи и аз използвам момента да ви покажа няколко нови наши с … 84;ки

А ето и разликата от една до друга Коледа, изразена в картинки:

Това е за сега. Надеееееее, каде са ни снимките???

# 147
  • софия
ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА!

# 148
Много са сладки всички миналогодишни и тазгодишни джудженца. Ето няколко снимки и на нашето, но само от тази Каледа
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=7848&AlbumId=82984
От толкова много подаръци, Рали се чуди кое по-напред да хване, но важното е, че е много доволна и щастлива.

# 149
  • София
Честита Коледа, момичета! Пожелавам на вас и семействата ви здраве, щастие и благополучие! Весело посрещане на Новата 2007 година! Нека тя донесе повече радост на всички!

Общи условия

Активация на акаунт