Мама в помощ е на ОКТОМВРИйските деца да пишат Коледни писма!

• 14 133
  • 287
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте мами! Аз не мога да приложа снимки от миналата Коледа, но ще представя няколко от тази [url][http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=23123&AlbumId=83002/url].

Мишленце, Рали е страхотно джудженце, да е здрава и много да те радва   bouquet

Миринда, честити ви нови зъбчета и дано Т да бяга вече далече. Невена е розово джудже и е много сладка. Hug

Всички дечица са много пораснали. Нека да са здрави и големи късметлии в живота
 love001

Приятна вечер на всички

# 151
може пък да успея със снимките, кой знае  Mr. Green
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=23123&AlbumId=83002

# 152
  • София
ЧЕСТИТА КОЛЕДА И ОТ МЕН. МНОГО ЗДРАВЕ И ЛЮБОВ. Heart Eyes
РОНИ, честит рожден ден на патерици. И сбъдване на всичките ти мечти Hug.

# 153
Мацки, идеята със снимките е чудна.
Страхотни промени на нашите октомврийски сладки.
Ето го мойто Коледно мъжле:

# 154
Добър ден, момичета!!!

Искам да ви почерпя /кой каквото си поръча - аз плащам  Twisted Evil/ Popcorn cheers cook beer
Днес мъжо има имен ден. Току що един от шефовете каза, че и аз имам имен ден, ама аз не празнувам Стефанов ден  Naughty

Честит празник на всички празнуващи!!!   bouquet

Приятен ден за сега!!!! Hug

# 155
  • София
Здравейте!!!

По празниците аз освен, че загладих косъма  Animal Pig и активно се пребивах през ден.... Първо си скълцах показалеца на дясната ръка на гаражните врати, препиках от болка. След това огледалната врата на шкафа в банята ми падна на краката, без особени поражения.На следващия ден се излюсках по стълбите - резултата цялата съм в синини, палеца на левия крак ми е 3 измерен и 2-ра нощ не мога да спа от болки... smile3515
Инече Краско се кефи много на всички подаръци, които получи. Всеки ден от 24-ти до днес разваля елхата и после аз на ново я окрасявам  ooooh! и не му омръзва и т'ва си!

Ето снимки и от мен:

Миналогодишно джудже:
http://images12.snimka.bg/001814829-big.jpg

И таз годишно джудже:
http://images12.snimka.bg/001775207-big.jpg

# 156
здравейте, още сме живи, въпреки че не сме се отчитали от близо месец.
Днес ви пиша с много смесени чувства и не съм сигурна колко смислено ще се изкажа Rolling Eyes

Та, 1во Честит имен ден на имениците и на всички които днес имат повод за празнуване
2-ро. Честита Коледа. Бъдете живи, здрави и много усмихнати.
3-то. По коледа наистина стават чудеса Mr. Green.  Представяте ли си, на мъжа от късметите да му се падне точно - до новата година ще има нов член в семейството. На мен ми закъснява с един ден. Правя си тест и  EFP Та вече и третото е на път. Незнам да се радвам ли или да плача /уж беше планирано за след 10 год/. Аз се колебая дали да го задържим, но мъжа е твърдо да го бъде. Ако неговата воля надделее, дано чудото е пълно и тоз път да е желаното момиче!!!

Магията на Коледа не свършва до тук. Вече съм ви споменавала, че разликата между баткото и племеника е 15 дена. Оказа се, че и зълва ми чака бебе. Разликата в термините ни е отново 15 дена Mr. Green, но този път в нейна полза. Още по чудното е, че още преди да си направя теста, мъжа беше сънувал двете със зълва ми бременни и именно с 15 дена разлика. Ауууу, а представяте ли си свекито ми. Както знаете живеем заедно, а зълва ми с детето е по цял ден у нас. Сега свеки е с 3 внука, а до година?!?! Crazy Ако искате да побъркате майките на мъжете си - вече ви казах как Laughing Whistling. Джули, нещо ситуацията много ми наподобява на твойта от преди 2 год. Да не се шашкаш, ние май сме по зле от вас+ Party

Е, разказах ви какво ми беше на душата. Целият разказ ми звучи направо смешно, ама си е цялата истина. Айде отивам да го мисля да го бъде или не

П.с. Много ще съм ви благодарна, ако ми препоръчате гинеколог работещ със здравната каса, да ме наблюдава, ако го оставим / миналият път не бях доволна от моята/
И още нещо да попитам - знаете ли за някакво изследване, без значение какво е, за възможно най ранното установяване пола на бебето?

Айде пак чао и се надявам поне за малко да съм ви подобрила настроението с мойте коледни перипети

# 157
ЧЕСТИТО, МИРА!!!!!!!!!!
Лека бременност и много щастие!!!!!!!! Hug

# 158
Еххххх, Мираааааа, мацка, честито!
Много сте се гушкали предпразнично Heart Eyes. Много ти се радвам.
То мойто мение няма никакво значение за теб, но да си кажа- остави го бебко, не го махай- това е подаръка ви от дядо Коледа!
Пък и с двама бандити, сега е ред на някоя румена девойка, дето ще ви гледа на старини Mr. Green.
Ма много ти се радвам, да знаеш......  bouquet.
Изобщо няма какво да го мислиш, да бъде или не- записвай се в новата отчетна тема и бременей с кеф.Пък на пролет като се видим, ша ма прощаваш , ма ще ти погаля коремчето  bouquet.
За гинеколог със здравната каса незнам, аз си раждах платено. Ама ще намериш......мъжка майко, леле, ако те видя, ще те разцелувам  bouquet

# 159
Мира, честито!!! Simple Smile Страхотна новина на такъв голям празник!!! Много се радвам за вас!
За установяване пола на бебето със сигурност знам, че работа върши амниоцентезата, но при нея има риск от аборт, и освен това не съм сигурна по кое време на бременността може да се направи.
Аз също бях при частен гинеколог. Само изследванията ми бяха по касата.

Успех!

# 160
Мира, честитооооо! Едно момиченце ти пожелавам  stork-girl! С толкова съвпадения и сънища си е направо коледно късметче  Hug!

# 161
  • София
Е, Мирка, това наистина е един чудесен коледен подарък. От все сърце ти пожелавам да е една прекрасна госпо'йца!!! Моя съвет е да не го махаш, но това ти сама ще си прецениш!!!  Hug И аз не бих могла да ти препоръчам гинеколог, работещ със здравната каса, защото бях на частно. Успех!!!   bouquet

# 162
Брей-брей-брей  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Мира, чудесна новина ни поднасяш!!! Стискам палци всичко да е наред и наесен да си имате една прекрасна девойка!
За доктора - мен ме следяха и по здравната каса - в 14 п-ка д-р Балинов. Поликлиниката се намира в кв. Иван Вазов. Аз имах лека и безпроблемна бременност и за ниските очаквания, които имах, съм много доволна. Не че не ходех отделно на платен лекар, който после ме изроди и който не беше забелязал (?!?!?) че детето е прекалено голямо за мен!
Горещо ти желая да имаш лека бременност и безпроблемно раждане!!!
За пола, вземи да се провериш ето на тази китайска таблица http://parenting.ivillage.com/ttc/ttcsigns/0,,j736,00.html?arriv … lSA=1&amp%3ba. В ляво е възрастта на майката, от горе е месеца, в който си забременяла. Стискам палци да ти се падне розова кутийка  Blush Blush

Новината на Мира ме подсеща, че пропуснах да ви кажа, че се чухме с Ира (Ира79). Тя в момента е в 8ми месец и лежи у дома за задържане. Ама представяте си как е с малко дете на годинка и да си на легло... Взели са си гледачка, и по цял ден се гледат с нея. Тази бременност определено й е доста тежка - първите 4 месеца с много повръщане, а от 1 месец вече е на легло... Стискам й палци времето да мине бързо и колкото се може по-леко. И да роди здраво и спокойно бебче!!!  Heart Eyes

Ето тука най-сетне снимки от срещата:
http://new.photos.yahoo.com/oronova/album/576460762381160751
От 10 дни не съм си лягала по нормално време, непрекъснато ходим на разни купони и тържества. И просто нямах сили и енергия да кача снимките по-рано. Простете ме!

# 163
Кураж, Ира  Hug! Още малко и чисто ново бебенце  Heart Eyes - момченце или момиченце  Wink?

Надинка, много хубави снимки   bouquet!
Ер-ка, много те разбирам,  мислех че само аз съм ранената по празници  Mr. Green - залепих ръката за камина, порязах се точно преди Коледа, от два  дена не мога да обърна главата надясно, но пък мога да гледам наляво  Joy!

# 164
хехехе, Надинка развесели ме.
Прегледах таблицата и за трите ми бременности. Явно не е вярна!!! За 1та ми дава момиче, за 2та момче, а сега пак момче.

Мерси много за инфото за ира, тамън се чудех какво става с нея и се готвех да издирвам от последните и постинги.

Хей, майчета, не очаквах от вас да ми честитите и да ме окуражите да го задържа. Мислех, че само с любопитство ще прочетете постинга и ако можете ще ми отг на запитванията. Та много ме изненадахте и то приятно.

Еййй, да знаете забравих да се похваля за още нещо. Спомняте ли си афродитата - мама на бебе Адонай. Тя пък в скоро време ще влезе в 4 месец. Няма майтап Grinning. Та едно запознанство в нета, две приятелчета набори /Мишо и Ади/ и сега отново наборчета Crazy

Олеелеее, никак не ми е лесно, ами ако е пак момче

Общи условия

Активация на акаунт