Честита коледа, много радост, здраве и добро настроение на всички.
Аз редовно ви чета, но след два неуспешни опита да постна огромните си писания реших да бойкотирам форума, но днес при невероятната новина от Мирамакс реших пак да се пробвам, пък дано да стане. Мирамакс, честито, не се учудвай на добре посрещнатата новина, всички със сигурност много ти се радваме, но все пак решението си е твое и на таткото. На мен лично една Ема ми стопи лагерите, пък щом след двама мъже имате сили за трето, вие сте герои в очите ми.

За пола - при мен всички таблици бяха грешни, единствено амниоцентезта се оказа решение. На мен ми я правиха в 16 седмица, но трябва да питаш дали може преди това, ако ти трябват координати ми пиши на лични. За следене на бремеността по Здравна каса не мога да ти помогна.
Като казах Ема, ето ви и кратък отчет. Ема е при баба си, защото детегледачката е в чужбина, а и защото аз все още съм зле с моята дискова херния. На всичко отгоре ми откриха и шипове във врата и някакви ревматоидни болежки имам, но това е ЕГН-то си казва думата
Ние имаме само 4 изникнали зъба, два подали се и две зачервени места по венеца, което май ни прави анти-рекордьори в зъбоникненето.
За вдигането на разни шушки от земята - аз реших проблема радикално, обърнах го на игра и сега тя каквото намери ми го носи в пръстчета и аз го духам, а тя се залива от смях, после го вдигам и го изхвърлям.
А за джуджето Ема: ето я миналата година:
И толкова си харесахме костюма, че си поръчахме същия по-голям и за тази година, ето ни:
.
Може би малко да порасне моя разбойник,пък ще видим.Не знам от кой квартал си,но аз ходех на Руски паметник при един гинеколог-др Майсторов.Работи със здравната каса и е много добър лекар.Той ми води и раждането.Ако искаш ще ти дам координати
,днес пораствам с още една годинка
Весел празник!

Прибрах се от България преди няколко дни,но ми трябваше време да се климатирирам отбатно.А и едни празници като се започиха-готвене и ядене здраво
Та покрай него реших да си подновя и сменя и останалите стари пломби.Две седмици на ходене по мъките си беше ,но нали съм си упорит телец ги издържах геройски.
,а аз постоянно или с лекарсва на зъбите или с болки...беше голямо изпитание на духа
А колко напрежение и молитви съм отправила-аз си знам.Не искам да се заричам,но повече никакво пребиране през зимата.
! Много щастие и здраве