Мама в помощ е на ОКТОМВРИйските деца да пишат Коледни писма!

• 14 131
  • 287
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте мами,
Честита коледа, много радост, здраве и добро настроение на всички.
Аз редовно ви чета, но след два неуспешни опита да постна огромните си писания реших да бойкотирам форума, но днес при невероятната новина от Мирамакс реших пак да се пробвам, пък дано да стане. Мирамакс, честито, не се учудвай на добре посрещнатата новина, всички със сигурност много ти се радваме, но все пак решението си е твое и на таткото. На мен лично една Ема ми стопи лагерите, пък щом след двама мъже имате сили за трето, вие сте герои в очите ми. Peace
За пола - при мен всички таблици бяха грешни, единствено амниоцентезта се оказа решение. На мен ми я правиха в 16 седмица, но трябва да питаш дали може преди това, ако ти трябват координати ми пиши на лични. За следене на бремеността по Здравна каса не мога да ти помогна.
Като казах Ема, ето ви и кратък отчет. Ема е при баба си, защото детегледачката е в чужбина, а и защото аз все още съм зле с моята дискова херния. На всичко отгоре ми откриха и шипове във врата и някакви ревматоидни болежки имам, но това е ЕГН-то си казва думата Rolling Eyes
Ние имаме само 4 изникнали зъба, два подали се и две зачервени места по венеца, което май ни прави анти-рекордьори в зъбоникненето.

За вдигането на разни шушки от земята - аз реших проблема радикално, обърнах го на игра и сега тя каквото намери ми го носи в пръстчета и аз го духам, а тя се залива от смях, после го вдигам и го изхвърлям.

А за джуджето Ема: ето я миналата година:

И толкова си харесахме костюма, че си поръчахме същия по-голям и за тази година, ето ни:
,

Последна редакция: ср, 27 дек 2006, 16:52 от lo

# 166
  • София
Охххх да и изям бузките на Ема  Mr. Green
Мира, какво като е пак момче, ще бъдеш горда мъжка майка на 3-ма!!!  Simple Smile

# 167
Eeeeх, Мира!!!Честито!!!Ето това са най- хубавите коледни новини и подаръци!Аз лично не бих се чудила дълго какво да правя.....но разбира,се изборът си е ваш с таткото. И не се учудвай на такава подкрепа и радост от другите момичета. Аз си имам девойка, ама както и баба и вика- май за момче е раждана, мисля че няма кой знае какво значение полът,,,Добър гинеколог, който да работи с касата не мога да ти препъчам, за съжаление. А по въпросът за полът на бебето преди 16 г.с.(мисля че най -рано) ехографски не е достоверно да се казва,още е мн рано. А амниоцентеза също се прави в тези седмици, но тя в инвазивно изследване и е глупаво само заради полът да се прави- не си заслужава рискът, макар че е 100% точно. Така, че май това са възможностите да знаеш рано полът- най- често вече около 20 г.с всичко се вижда хубаво, но това си е средата на бременноста.
Да са живи и здрави всички именници днес, носещи тези хубави имена!!!
Весело допразнуване на празниците пожелавам на всички ви!!!
Аз съм почивка до 31 дек!!!Голям кеф, ще имам време за дзвера!
След малко ще ви кача малко снимки от нас.
И контузените бързо да се оправят!!!
Приятна вечер

# 168
  • Където ми покаже сърцето
Здравейте момичета,много хубави снимки.Аз снощи ходих на купон с фирмата и изкарах добре.Марти за първа вечер беше оставен друг да го приспива и всичко е било ОК.Купона също си го биваше като изключим ,че трябваше да ходя в тоалетната да се цедя.Трудно се ходи на купон като се кърми.Как ли се справят другите newsm78.
Мира,честито и толкова съвпадения не са случайност,но решението е твое.
Момичета искам да купя кош за играчки,дайте идея какъв трябва да е,т.е да е удобен за детето,но много държа и да е хубав.Другото,което искам да ви питам е как ходят децата ви в къщи,т.е Марти е с буйки на Колев,но много му се потят крачетата и чорапките са постоянно мокри. newsm78 какво ли да му купя.Така ,че разчитам на вас.Последният въпрос е свързан с компютъра.Имах неблагоразумието да му покажа животни на лаптопа и да му разказвам по картинките.От този момент е като пощурял за него,дори ми счупи един клавиш.Сега мога да работя само когато той спи ,защото в противен случай започва да се нерви и т.н.Много му е интересно и може да ги гледа тези картинки сигурно с часове,но е малък да седи пред компютър.Мислих да му купя детски лаптоп или да търся някаква електронна книжка,но книжка в Б-я не намерих,а лаптопите които видях не ми харесват.Гледах видео телефона от новият каталог на Чико,но там на един екран има 6 животни и това е ,т.е екрана не се сменя.Чудех се за прожекционно апаратче и аз не знам какво вече да измисля.Така че давайте идеи.
Да ви се похваля,вече Марти си мие зъбките с паста за зъби и много му харесва и от както сме сложили елхата само отива до нея и се радва.Тя е жива в саксия и след като се обоцка първият път се се радва от разстояние.
Спирам,че стана дълго ,а и да свърша нещо до като той спи.

# 169
  • софия
Мира честито.Това е страхотна новина  bouquet
Ох,и аз искам още едно,но не ми стиска CryМоже би малко да порасне моя разбойник,пък ще видим.Не знам от кой квартал си,но аз ходех на Руски паметник при един гинеколог-др Майсторов.Работи със здравната каса и е много добър лекар.Той ми води и раждането.Ако искаш ще ти дам координати Laughing
Иначе ние сме добре,изкарахме още 2 зъба та вече сме с 16 бр.Още 4  остават Simple Smile Продължаваме да не спим и вече не знам на кой свят съм,но поне сме здрави.
Черпя ви  cook cook Popcorn beer3,днес пораствам с още една годинка Laughing
Това е от мен,весели празници и усмихнати бебоци  bouquet

# 170
Dessyy честит рожден ден!!!

Да си жива, здрава, весела, щастлива и всички твои мечти да бъдат мои пожелания! hbday baloni Весел празник!

Мира, честито! Новината е супер, а решението - само ваше.   Hug

Приятен ден, мамчета!!! Heart Eyes

# 171
  • София - Младост 1А
Привет мамчета,
едно закъсняло ЧЕСТИТА КОЛЕДА и от нас! Да сте здрави, щастливи и обичани!

Рони, мноооого е голяма патерицата, но от сърце ти желая здраве, късмет, успехи и сбъдване на най-съкровенните ти желания!

Dessyy честит рожден ден! И на теб ще пожелая здраве, усмивки, щастие и каквото там си поискаш още... по много!!!

Мираааа честито миличка! Да си жива и здрава и леко бременнеене!

Ние изкапахме чудесни празници пълни с много манджи и подаръци. Пепи също като Ивчо пивчо проходи, но прощапулник ще правим след нова година.

Нямам време да пиша повече, защото на Нова година купона е у нас за приятели от близо и далеч. Та имам списъци да правя, да чистя, да пазарувам, да готвя... сигурно няма да се появя преди догодина, така че весело изкарване на всички и много целувки!

# 172

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ДЕСИ!!!

Мирка,много,ама много ме зарадва!Да знаеш-по-хубаво от пълна къща няма!Смело напред,ще се справите!Момиче или момче-все е щастие!Много лека бременност ти пожелавам и един страхотен завършек-здраво,сладко бебче!Според мен си избий от главата амиоцинтези и т.н.т.,каквото е-такава му е съдбата,просто се пази,бъди спокойна и се радвай!За гинеколог-мойта бременност я водеше д-р Лекова,ученичка на Мазнейкова,работи при нея.Знам,че напоследък Мазнейкова нашумя все с отрицателни впечатления,но в някои области тя наистина е несравним специалист.За фетална морфология и пола на бебето абсолютно се осланям на нея.Тази Лекова също е много добра,младичка и симпатична,работи в добра база(вече новата им болница на бул.България) и ако искаш-потърси я.Работи със здравната каса,записваш си час при нея и така.Ако искаш,ще ти дам телефона.
Ло,ти пък какво го закъса?Пази се,лекувай се!А за Ема нямам думи-влюбена съм в нейните бузи!И костюмът и е страшен!
Изобщо-всички коледни джуджета,които видях са големи сладури!И мойто джудженце ще покажа по-късно!
Бела,честит фотоапарат!Все усмихнати снимки да правите с него!И аз чаках нещо подобно за Коледа,но не ме огря,да видим кога ще дойде!
Калинка,и ние редовно мием зъбките,стана ни ритуал вечер и се забавляваме много!Смее се,защ0,о4285...това Тонката  го добави към постинга набързо...та,смее се,щото сигурно много го сърбят венците и му е гот да му ги масажирам с четката!
И за Ира се радвам,да се пази и скоро да си гушне бебока!
Р-ка,ти пък и ти какво направи със себе си?Май бабка Жабка ти липсва вече?

Дрина,весело посрещане на Новата година!
Рони,прости ми закъснението!ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!Здрава и щастлива бъди,много любов ти желая и сбъднати мечти!

Последна редакция: чт, 28 дек 2006, 11:13 от __ZLATO__

# 173
Здравейте момичетааааа,

Аз пак съм на линия WinkПрибрах се от България преди няколко дни,но ми трябваше време да се климатирирам отбатно.А и едни празници като се започиха-готвене и ядене здраво Mr. Green.
Мога да ви се похваля че си излекувах зъбчето.Дори съм се прибрала точно навреме-зъба ми развил гангрена и направо не се траеше от болка SickТа покрай него реших да си подновя и сменя и останалите стари пломби.Две седмици на ходене по мъките си беше ,но нали съм си упорит телец ги издържах геройски.
Пътя към споматилогичният кабинет ми минаваше през едни китни и уютни кръчмички Crazy,а аз постоянно или с лекарсва на зъбите или с болки...беше голямо изпитание на духа Mr. Green
За полетите по-добре да не споменавам....Имах късмет и в двете посоки да успея да излетя и да се приземя навреме PraynigА колко напрежение и молитви съм отправила-аз си знам.Не искам да се заричам,но повече никакво пребиране през зимата.
Сега Жорето е с възпалени ушички-май се оказа отит CryДнес го водих на лекар и му изписа някакво кремче за мазане.Много е силно ,но поне 3 седмици трябва да го нанасям 2 пъти дневно.И аз и Тошето сме боледували от уши като малки и предполагам че и той е предразположен към такъв вид възпаления.
Мирка,страхотна новина!!!!Разбира се ,че ще те подкрепим всички тук Simple SmileЛека бременност ти пожелавам и всякакви неприятности и болежки да те заобикалят Praynig
Деси,честит рожден ден!!!  bouquetДа си жива и здрава,много обичана и вечно усмихната  bouquet

Повече подробности ще ви пиша когато намеря малко повече свободно време Wink,че то нещо напоследък все не ми стига.

# 174
здравейте мами,

ама вие направо ме разбихте  с хубави новини- особено ти Мира- ха да ти е честито!!!! за решението -само твое и на мъжа ти трябва да бъде - но ние сме три деца и мога само да кажа че от страна на децата е много хубаво когато е пълна къщата. Дори и сега е голям купон като се съберем тримата - та да завърша- няма по хубаво нещо от пълната къща - според мен и за деецата и за родителите важи!!! Успех!

Честито Рожден ден и на Деси - много любов и сбъднати мечти!

Смайли Танче - добре завърнала се. а пък Жорето бързо да се оправя.......

Р-ка, абе жена, какво правиш товно по коледа - какви са тези синини, какви са тези болежки????

Миринда- малката толкова много прилича на теб - всеки пък като я гледам все се изненадвам колко голяма е приликата , ама сега не се стърпях да не го спомена.

Момичета - ние успешно се завърнахме от странстване!!!!то беше пътуване , от беше различни места, ама на завърнахме се

хайде сега чао че мъжото мис е завърна и ще му се радвам - целувки!

# 175
Честит Рожден Ден, Деси  bdbaloni! Много щастие и здраве  Hug!

# 176
Честит рожден ден, Деси! Да си здрава, щастлива, усмихната, влюбена и много обичана  bouquet.

Мира, ЧЕСТИТО и на теб    bouquet. Новината за бъдещо бебе винаги ме просълзява. Щом е станало, така е било писано. Аз смятам, че винаги има причина нещата да се случват. Естествено вие ще си вземете решението, въпреки че ми се струва, че вече сте го взели. А за това, че искаш момиченце, напълно те разбирам. И на мен много ми се искаше, но вътрешното ми усещане беше за момче. Бях 99% сигурна, че ще е момче и бях страшно изненадана, когато в 19 г.с. ми казаха, че ще бъде момиче. Определено ми трябваше време да се настроя,но бях страшно щастлива. Ако пък при вас и третото е момче, след 10 години нищо не ви пречи да си направите едно момиченце  Mr. Green Много, много ти се радвам. И аз искам три деца и то с малка разлика, но има други фактори, с които трябва да се съобразявам. А така ми се иска и при нас да стане една такава "грешка".

Гери, беше ме питала за раничката - гориха я с лазер, поне така си мисля, стана много бързо и изобщо не болеше.

Меги, за снимките ще трябва да проверя на лаптопа на брат ми, че аз имам проблеми с Windows-а и той ми ги сваля и ми ги записва на диск. Аз не снимах много, но със сигурност снимах Дими и Йони. Само че нямам никакъв спомен да съм разглеждала снимките newsm78. Фотото е на нашите и не е от най-качествените. Затова си свалих много снимки от другите мами. Но ще проверя и ще пиша.

Ех, момичета, колко е хубаво да не ходиш на работа. Взех си дълга отпуска до 8.01 и направо се връщам една година назад - разходки в  парка, игри с Дими, шляене насам натам, с една дума голям кеф. По празниците се скъсахме да ходим на гости на роднини и Дими май доста се измори, защото от два дни спи страшно много. Днес се събуди към 9,30 ч., после спа около 50 мин. в парка и след това спа вкъщи от 17-19,30. Мислех си, че няма да заспи лесно вечерта, но напротив, в 22,15 ч. вече спеше. Дано да е от умората, а да не е пред разболяване, че са плъзнали много гадни вируси и всички дечица във входа ни са  болни. В тази връзка да ви питам, ваксината срещу шарките даде ли реакция при вас. Нашата докторка ни каза, че по принцип не давала реакция, но чета при ноемврийките, че доста дечица са се изринали към 10-15 ден.

Лека и спокойна нощ на всички  Hug

# 177
Мирка, честито, много ме зарадва новината. Пожелавам ти лека бременност и едно още едно живо и здраво детенце. Дано този път да е момиченце, но ако не е - не се предавай, ще се пробвате и с четвърто.
За гинеколог- не мога да ти препоръчам, защото и моята не работеше със здравната каса.

Деси, желая ти много здраве и щастие  bouquet

Ние вчера цяла нощ купонясвахме на Копитото, в момента съм на работа, но ми е толкова зле, направо ужасно, а трябва да приключваме месеци, години, векове и т.н.
Веско и Рали си се гледат самички тези дни, че свеки си е в Смолян. Много ми се искаше и аз да съм си в къщи, но точно по това време на годината е абсурдно да си взема отпуска.

# 178
Момичета ,ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА!
ЖЕЛАЯ ВИ ДА СТЕ ЗДРАВИ,МНОГО ЩАСТЛИВИ С ЛЮБИМИТЕ СИ ХОРА,ЛЮБОВ,УЮТ,МНОГО СВЕТЛИНА ,КЪСМЕТ И СБЪДВАНЕ НА ПОВЕЧЕ МЕЧТИ
!

НАЗДРАВЕ!
Ние заминаваме извън града,така че целувки от нас с Васката и до догодина живот и здраве!

# 179
Здравейте и днес!
Нещо май поопустя форума,много празнувате!
Аз се включвам с това Миналогодишно коледно джудже  и Коледният ни  албум    от тази година.
Искам да ви кажа,че навън ,въпреки зимата,е много приятно за разходки и ние изкарахме сумати време в шляене!Резултатът-Тони спи сладко-сладко,а мама дреме пред компютъра!
На всички,които заминават да празнуват-весело посрещане на Новата година!!!И да допълня-не забравяйте лентичките на инициативата "Не сте сами!"

Последна редакция: пт, 29 дек 2006, 15:14 от __ZLATO__

Общи условия

Активация на акаунт