Мама в помощ е на ОКТОМВРИйските деца да пишат Коледни писма!

• 14 129
  • 287
  •   1
Отговори
# 180
ЧЕСТИТА  КОЛЕДА и от НАС!!!! Hug
Надявам се че дядо Коледа ви е оставил достатъчно изненади под елхата. Надявам се че няма забравени и сърдити Hug нито бебета нито мами!!!!
Което ме кара веднага да поздравя дядо Коледа за Миркиният подарък!!!!!!!
Миркаааааа - Браво , Супер, Много яко!!!!!!!
Да не си посмяла да го махаш Naughty че шЪ дойдЪ и лично ще те порицая!!!да знаеш Naughty
Много, ама много хубава новина. Няма нищо по прекрасно от пълна къща. Казвам ти го от позицията на живееща в такава. Дори сега когато 3 месеца беше натоварено и рядко се завръщах в къщи... най хубавото време беше когато се прибирах вечер у дома. Циркат ще е пълен - това ти го гарантирам. Но ти няма да си в публиката а ще си главен участник във всички номера и преставления HugЛелееее....ама много се радвам за теб!!!!!!Ама МНОГОООО!!!!! Mr. Green Hug
За всички останали мами - КОЛЕДНИТЕ ВИ джуджета са страхотни!!!!!
Ние не сме качвали снимки оше - но ще ви покажем колко сме пораснали съвсем скоро, то нали вече няма да ходя на работа всечи ден...а само през ден за по няколко часа следобед ConfusedНаправо незнам как ще свиквам пак на домашен режим?!
Деси - Честит Рожден Ден!!!!!От всичко по много ти пожелавам.
Дринка -  много гости - много нещо!!!!Ама виж колко е хубаво сама да си си стопанка на дома! Ииииии....Честити ходещи краченца на Пешката Heart Eyes
Мандаринкаааа - Честити Ви ходещи краченца и на Ивчо -Пивчо. Браво на голямото момченце.
Ер- ка - какво правиш бе душо?! Какви са тези контузии по никое време?! Mr. GreenАбе оправдавай се ти ама сигурно пак не си го слушала Краско - и ти е теглил един бой!!!Като го гледам какъв е якичък, ИЧ няма да се зачудя! Mr. Green
Облачка как си?????
Зорото - добре сти си дошли от странство! А снимки Crossing ArmsА????

Весело изкарване на празника. Hug

# 181
Момичета, пожелавам ви весело посрещане на Новата година!
Ние утре заминаваме и ще се върнем на 2ри. Днес имам много задачки - да пиша 20 късметчета, да правя салати в огромни количества, така че най-вероятно няма да се включвам повече за тази година.

# 182
Приятно изкарване и весело посрещане на Новата година.

# 183
Пожелавам на всички мами и малките им палавници весело посрещане на Нова
та 2007г.

# 184
Мира честито, лека бременност !!

Желая Ви весело изкарване на Новогодишния празник!

# 185
Мили момичета , пожелавам ви весело посрещане на Новата година. Бъдете здрави, бъдете много, много бичани; бъдете добри, бъдете щастливи. Дарявяйте от вашето късче щастие на тези ,които са около вас. Нека има много светлина и топлина в душите ви.
А на малчуганите много весели игри.
Бъдете здрави.
Благодаря ви, че ви има. В най-трудните ми мигове дори само съм чела това,което сте изписали и съм успявала да се усмихна на малките радости от живота, които са ме изпълвали отново с надежда...

# 186
Здравейте, мамчета!!!
Йони изкара един вирус преди няколко дни - Т, разстройство, отпадналост и още се възстановява и празнуването с приятели остава за догодина, но здраве да е! Важното е, че вече сме почти здрави и ще си посрещнем празника в тесен семеен кръг  Mr. Green

Весело посрещане на Нова година!!!

И да ви кажа една супер новина, за съжаление придружена с една лоша.
Много близка приятелка на сестра ми на 28.12 роди момченце!!!! Тя си има батко на 5 годинки и сега е мъжка мама на двама!!!
За съжаление на следващия ден баща и починал,получил е удар, а тя още не знае, много гадно, ще трябва да и кажат днес, те бяха много близки  Cry

Айде, празнувайте мацки и ще се чуем догодина!!!

# 187
Весело посрещане и от мен HugАз не съм много редовна,но не мога да не пожелая на наборчетата и техните мами щастлива и пълна с късмет Нова Година!  bouquet

# 188
Весело посрещане на Новата 2007 Година!!!Пожелавам ви много здраве,щастие и късмет.Лични и професионални успехи и много усмивки от сладките мъници.

Flowers Sunflower Flowers SunflowerНаздраве и за много години Wine Glass Flowers Sunflower Flowers Sunflower

# 189
Не мога да не се впиша и аз в тези последни редове за 2006-та.

Пожелавам ви весело посрещане на новата 2007, нека всички бъдем по-здрави, по-добри и по-влюбени!!! И още дечица да украсят топлите ни семейства!!! 1dating

# 190
Весело посрещане на Нова 2007-а Година !!!

# 191
Мили момичета,

И аз се включвам за последно през тази година, за да ви пожелая:

Весело посрещане на Новата 2007 година! Нека тя да бъде здрава, мирна, спорна и щастлива, да ни донесе много топлина, любов и радост, споделени с мъниците и половинките.

До догодина.
Целувки от Дими на всички малки сладки джуджета   bouquet

# 192
здравейте и от нас.
Искам да ви пожелая весело изкарване на новата год. и наместо пожелание ще ви напиша думичките, които моят син ще каже при сурвакането утре.
Вехта, стара
веч отмина,
идва пак
новата година!
Едро жито в хамбари,
вакли агнета в кошари,
много вино по мазите,
мед и восък по пчелите,
пълна къща с имане,
мир и обич да настане!
Да живеем, като братя
всички хора по земята,
че земята е градина...
Сурва, сурва, весела година
 До година, до амина!

Ще се чуем пак отново до година Simple Smile

# 193
Мамчета, може би ще бъда последна в старата година  Twisted Evil

Пожелавам на всички весело посрещане на Новата 2007 г.
Много здраве, късмет и светло Европейско бъдеще!

Ще си пишем чааак през следващата година!  Joy

# 194
опаааа....Нова Година!!!! Hug Mr. Green
Да сте живи, да сте здрави, от късмет и любов цял живот да не се отървете!!!
Обичам Ви мили мамчета и още по мили бебчета!  Heart Eyes
Весело доизкарване на празника!!!! beer

Общи условия

Активация на акаунт