Мама в помощ е на ОКТОМВРИйските деца да пишат Коледни писма!

• 14 128
  • 287
  •   1
Отговори
# 195
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА   love001  love001

Пожелавам на вас и семействата ви многооо, многооо здраве, радост, щастие и успехи във всички начинания!!!

Да ни е честито членството в Европейския съюз! Мамчета, усетихте ли как влязохме в Европата, а?  Mr. Green

# 196
Честита Нова Година, момичета  Tada  cheers lovekiss!

# 197
  • София
                                              Честита Нова Година!!!

# 198
ЧЕСТИТА НОВА 2007 ЕВРО ГОДИНА !!!!!
Мили момичета пожелавам Ви, много любов, много късмет, най-вече здраве, само хубави и весели неща да пишем тук. Надявам се че всички отрицателни емоции ще ги оставим зад гърба си и занапред само ще се радваме на нашите малки слънца и на нашите близки и роднини. На желаещите 2,3,или 4 дете пожелавам желанието им да се сбъдне.
На мен от баницата с късмети ми се падна нова къща и се радвам , защото ако всичко е наред наистина докрая на годината ще влезем, в такава. На малкия бръмбар, който за разлика от миналата година се събуди от пиратките и красивите фойерверки му се падна нова любов и парата , тъй че в него ни е надеждата.
На всички още веднъж лека и спорна година   bouquet  bouquet

# 199
  • софия
Честита нова година!!!
Пожелавам ви много здраве,много щастие и много любов през новата 2007 година  bouquet

# 200
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ!МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, ЛЮБОВ И МНОГО КЪСМЕТ ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА!СПЕЦИАЛНО НА МИРА ПОЖЕЛАВАМ ЕДНА СЛАДКА ГОСПОЖИЦА!  Hug

# 201
  • Където ми покаже сърцето
Честита Нова 2007 Година!
Много любов ,здраве и късмет на всички вас мили момичета.Хармония в семействата ви,а на малките палавници да са здрави,умни и щастливи през цялата година.Прегръщам ви всички Hug

# 202
ЧЕСТИТА НОВА ЕВРОПЕЙСКА 2007 ГОДИНА!!!!!!!

# 203

В утрото на Новата година,
с блясъка на идващите дни,
нека радостта не ви отмине,
с щастие и обич ви дари!

Да е мирна и благословена,
да е пълна с щастие и радост,
много слънце и усмивки!
Да ни е честита!!!

Честита да е Новата година,
щастливи да са в нея всички дни!
От старата година, що отмина,
ти само хубавото запомни!

Мили момичета,
искам да ви пожелая
Новата 2007-ма година да бъде по-добра от старата и да ни донесе много здраве ,късмет и прекрасни емоции на нас и нашите семейства!
Благодаря ви ,че ви има! 

ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ ДНЕШНИ ИМЕННИЦИ!!!ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!!!

Последна редакция: пн, 01 яну 2007, 17:36 от __ZLATO__

# 204
Честита нова година ПРИЯТЕЛИ!
Нека тя да донесе здраве за дечицата, за вас и за всички обичани от вас хора.
Много щастливи мигове, игри, пакости и забавления с растящите гъбки и щури купони с добрите приятели.
Успех и късмет във всяко начинание което захващате и което ви кара да се чувствате щастливи.
На студентките - купони с колегите, готини преподаватели, лесни изпити и пълни книжки с шестици.
На ентусиястите - поне по още едно детенце у дома и пълна къща с веселба.
СЪРДЕЧНО ЧЕСТИТООООО на мама Мира. Лека и приказна бременност ти пожелавам и едно розово, здраво момиченце   bouquet
Хехехе... бъдете живи и здрави.  Hug
ПРЕГРЪЩАМ ВИ!  Heart Eyes

# 205

Честита нова година!
Бъдете живи, бъдете здрави  и много, много добрина и любов има в душите и сърцата ви!

# 206
  • София
Здравейте!

Изтъркули се още една година....
Празнувахме вкъщи, заедно със кумовете. Тихо и кротко, че някой си спаха непробудно цяла нощ. Откарахме до 3 часа.
Краско заспа в 8 вечерта и при всичките гърмежи в 12 часа не се събуди, спа си момченцето  чак до 9 сутринта.  Simple Smile Та и ние успяхме да се наспиме. Обиколи днес да суровака народа, събира си парички за нова къща ( нали това му се падна на Бъдни вечер)  Mr. Green . Аз да се похваля, че все пак дядо Коледа не ме подмина. Мъжото ми купи така желания цифров фотоапарат  Party
Бабка ви жабка, посрещна Нова година на испанска земя, в Барселона. Поздравява ви всички!

Ако на някой му се гледат снимки от новогодишната ни нощ, заповядайте (правени са с новото фото  Mr. Green ) :

http://snimka.bg/album.php?album_id=90280

Целувки!!!    bouquet

# 207
ЧЕСТИТА НОВА, ТОЗИ ПЪТ ЕВРОПЕЙСКА ГОДИНА НА МАЛКИТЕ ЧОВЕЧЕТА, ВАС И СЕМЕЙСТВАТА ВИ   bouquet
Затова пък  Mr. Green по стара българска традиция ви пожелавам да бъдете живи, здрави, обичани и обичащи.
Нека поводите за радост бъдат много, притесненията и страховете да липсват в домовете ви и по този начин поевропейчването да стане леко, приятно и благодатно.
И клюкарката облачна пършевичанка през тази година да бъде приета в семейството на европейските клюкарки  hahaha Последното го пиша, за да благодаря за милите честитки, с които се сдобих от любимите ми октомврийски мами  Heart Eyes по повод на информациите, които разпространява госпожа Облачка. Heart Eyes   

# 208
  • София
Забравих, ето, да видите каква заря си спретнахме вчера в нашето фемили по традиция вече 7-8 години подред Mr. Green  :

http://www.vbox7.com/play:8b494eed
 http://www.vbox7.com/play:240ca90d

# 209
Честита Нова Година,

Да е много Нова, изпълнена с очаквания и незабравими преживявания!

целувки от нас!

Общи условия

Активация на акаунт