През тази година ви пожелавам от всичко по мнооого!!
Целувки от нас
Снощи Лъчко плака непрекъснато. Падна няколко пъти по-сериозно /Защото аз другите не ги броя/, прехапа си езика и изобщо никой не разбра защо беше този рев. Каквото и да правехме Лъчезар непрекъснато ревеше. Даже през нощта проплакваше на сън повече от 10 пъти. Аз му дадох малко Панадол към 22.00 ч., но нямаше никакъв ефект. Изобщо какво друго да кажа не знам. Има един кътнък, а другия веднъж ми се струва, че е излязъл, а друг път, че не е и ръчичките непрекъснато в устата
.

А колко рев отнесе...не е истина. просто. Станал е невъзможен, разглезен и голям бандит. Знам че е временно...ама на моменти направо не се издържа. И понеже аз все пак имам опит , знам как се чуствате вие. Спокоиствие е нужно мили ми мами. И не си мислете че детето ви е лошо и ревливо. Този период се израства - просто малко време е нужно.
язък ми за почти върнатата форма. Застоя ли се в къщи по-дълго време ще свалям килограми напролет с морковена диета
Та...познайте....замислям се отново да ходя да работя... поне през ден. 

!!! Като те гледам можеш още доста сладки неща да изядеш и проблем няма да имаш. Аз понеже твоя снимка не съм виждала до сега /нали съм малко по-особена, да не кажа заблудена
.
, но всеки по-кратък срок ще подейства ободряващо
.

Чувствам се най-голямата талибанка
Прави са си, майка с малко дете хич не е изгодна инвестиция. После иди вярвай, че насърчавали раждаемостта. Чушки!
Ще ми мине!)