Мама в помощ е на ОКТОМВРИйските деца да пишат Коледни писма!

• 14 125
  • 287
  •   1
Отговори
# 210
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ!
През тази година ви пожелавам от всичко по мнооого!!
Целувки от нас Heart Eyes

# 211
Привет!
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!! МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И УСПЕХИ НА ВАС И СЕМЕЙСТВАТА ВИ!
Аз не съм чела нищо от последната седмица, това ще направя довечера като се прибера. Мдаааа, от днес съм вече работещо момиче... Много ми е странно...
Толкоз за сега, до довечера!

# 212
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА. ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО ЩАСТИЕ, ЗДРАВЕ И КАСМЕТ ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА. ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ДЕЦАТА И ХОРАТА, КОИТО ОБИЧАМЕ. ТОВА Е НАЙ - ВАЖНОТО.

Ето и малко Коледни снимчици от нас.
http://snimka.bg/album.php?album_id=91037

# 213
Честита Нова Година момичета!!!

Нека 2007 година е изпълнена с много приятни емоции...

Хей Мирка, едно голямо честито и от мен. Това е голяма радост, та нали по коледа стават чудеса и твоето чудо нека да е в комбинация с едно прекрасно момиченце...

# 214
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!

НЕКА 2007 ВИ ДОНЕСЕ МНОГО ЩАСТИЕ, ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ И ДА Е ИЗПЪЛНЕНА С МНОГО ПРИЯТНИ МИГОВЕ!

Ние се завърнахме вчера вечерта, изкарахме много добре и весело. Рали издържа само до 11ч и заспа много дълбоко. Ние взривихме селото, а тя не помръдна, изобщо не се събуди. Зарята беше страхотна, един час зари, фоерверки, ракети, беше като ден. На другия ден ходихме 4км до един язовир и Ралица ходи пеша голяма част от пътя, изкачи един баир на бегом, направо ме шашардиса. Но затова днес е спала от 13ч до 17,30, при положение, че е станала в 11. Ходихме и до Клисурския манастир, всичко много ми хареса.
Ето малко снимки, на който му се гледа:
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=7848&AlbumId=82984

# 215
Добро утро, мамчета!
Всеки ден ви чета, но сега ще успея да напиша няколко реда!
Направо съм се хванала за главата #Crazy  Снощи Лъчко плака непрекъснато. Падна няколко пъти по-сериозно /Защото аз другите не ги броя/, прехапа си езика и изобщо никой не разбра защо беше този рев. Каквото и да правехме Лъчезар непрекъснато ревеше. Даже през нощта проплакваше на сън повече от 10 пъти. Аз му дадох малко Панадол към 22.00 ч., но нямаше никакъв ефект. Изобщо какво друго да кажа не знам. Има един кътнък, а другия веднъж ми се струва, че е излязъл, а друг път, че не е и ръчичките непрекъснато в устата newsm78.
Хайде, стига вече съм се оплаквала, все пак трябва и да работя!  Naughty

Извинете, че толкова рано сутринта ви направих съпричастни на моите неволи   bouquet

Пожелавам приятен ден на всички!!!

# 216
  • София - Младост 1А
Привет и от нас.

ЧЕСТИТА ВИ НОВА ГОДИНА! Да е здрава и успешна, да има много късмет, много любов и много щастие!

Ние изкарахме доста добре празниците. Гости - 3 дни... манджа - пълен хладилник... Мъжете обиколиха перилата на балкона с ракети и направиха страхотна заря. После се заредиха именни дни, гостита у мама, у свеки... ей така си изкарахме.

Да изпортя аз... Р-ката и Краско ни бяха на гости преди празниците. Краско е голям сладур. Толкова е порастнал... като 2 годишно момченце е. Поиграха с Пепино, поспаха... ние с Ани поклюкарихме... супер беше.

Днес Зори трябваше да мине ама нещо се объркаха плановете. Много обичам гости да имам. Който има кола е добре дошъл да пием кафе и да играят децата.

От вчера преместих играчките на Пепи в стаята му, така че да разбере че това си е неговта стая и да не му е неестествено да спи там, че нали сме проблемни. Не ще да спи в кревата. Иска или в количката или при мен. Та вчера почти цял ден си играе сам в стаята. Дано това да спомогне да приеме и креватчето като свое. Днес пак си играйка самичък там. Аз го чувам през отворената врата и ходя да си играя с него от време на време, за да не се стресира че ме няма.

tbekiarova ние не падаме много, ама щото сме доста назад с ходенето. Още ходи внимателно и се клатушка като нивеляшка. Но иначе като се тресне някъде седи и ме гледа дали ще реагирам. Ако го погледна почва рев, ако не му обърна внимание става и продължава. А и ние тази нощ не спхме спокойно. Наложи се пак да го взема при мен, защто се буди поне 20 пъти през нощта. Прдължават да си ни никнат 4-те зъба наведнъж и аз мисля че за това не е спокоен. Но и ние си имаме кисели периоди през които ревем без да се знае защо и не ми слиза от ръцете.

Хайде хубав ви ден от нас!

# 217
Здравейте  мами! Hug
Ето ни и нас, по точно само аз..защото Яни е с объркан режим и още спи. Заспива в 1, събужда се в 12...незнам как ще я караме. Спим си двамата, и да си призная честно много ми е добре така, но тати взе да се сърди вече....нали с месеци спи на дивана.... Embarassed но Янаки хич не смята да уважи леглото си и изобщо не припарва до него.
Бекярова, за падането , от луната ще е било снощи. 2 пъти си разбихме главата и сега сме с две огромни сини цицини от двете страни. Незнам как го направи но непрекъснато падаше и то от чудя се дали не се хлъзга по колене в/у ламината??? Thinking А колко рев отнесе...не е истина. просто. Станал е невъзможен, разглезен и голям бандит. Знам че е временно...ама на моменти направо  не се издържа. И понеже аз все пак имам опит , знам как се чуствате вие. Спокоиствие е нужно мили ми мами. И не си мислете че детето ви е лошо и ревливо. Този период се израства - просто малко време е нужно.
Аз вече не съм на работа и се чуствам малко странно. Избива ме на мързел и това не ми харесва. Ето вчера например цял ден мивката ми беше пълна със съдове и не намерих време да ги измия... EmbarassedСледобед с приятелки на кафе в къщи бистрихме клюките... и дори една прахосмукачна не включих, и като капак изядох всички сладки неща в къщи ooooh! язък ми за почти върнатата форма. Застоя ли се в къщи по-дълго време ще свалям килограми напролет с морковена диета ooooh! Та...познайте....замислям се отново да ходя да работя... поне през ден.  Thinking
Ето ви снимчица от Нова година - без светкавица естествено - синът така ги прави Crazy
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=1876902

# 218
Брей, Джулка, ама ти си голяма хубавица, пък и тоалета ти е супер   smile3501!!! Като те гледам можеш още доста сладки неща да изядеш и проблем няма да имаш. Аз понеже твоя снимка не съм виждала до сега /нали съм малко по-особена, да не кажа заблудена  Mr. Green/ , тази направо ми напълни душата. Страхотни сте  newsm10.
Можеш ли да ме ориентираш горе-долу докога ще ми трябват корабни въжета вместо нерви, защото аз си мисля, че е цял живот  Thinking, но всеки по-кратък срок ще подейства ободряващо  newsm78.
Хайде чао, за сега, че ако ме види шефа какви ги върша и хайде  smile3512 bash box ritnik

# 219
Яни има секси мама  newsm51!

# 220
За много години мили мои мамета и още по-мили малки разбойници!!!

Леле, Джулка, жестока мацка си!!!! Направо лиги ми потекоха!  Heart Eyes  Blush
Казвай рецептата за страхотната си форма, не се стискай!  Praynig Praynig Praynig
Аз също изяждам всичко сладко вкъщи, ама резултатът е далеееееееч по-различен  Mr. Green Animal Pig

Ние сме добре, какво да ви кажа. Влизам, чета и си излизам... Хич не ми се пише.
Драсвам ви сега няколко реда от категорията "домашна душевна помия", ако сте в добро настроение, не четете надолу.

Бяхме болни от бронхит, но се оправихме вече. За първи път се наложи да му давам антибиотик и беше голяма борба. С добро пробвахме първите пъти - тц. Той пищи, плюе, бяга и се крие под спалнята като ме види с лъжицата. Наложи се насила да действаме. Баща му му хваща ръцете, аз му държа главата и му стискам бузите и сипвам АБ вътре. Той се дере, дави се, кашля и изкарва голяма част от лекарството. Това ако не е домашно насилие Sad Чувствам се най-голямата талибанка  Shocked Горкото дете! Просто се чудя при всички ли е така??? Сиропа за кашлица сам го взима и ми го подава, много го харесва. Ама този АБ все едно най-гадната отрова с горчив вкус му предлагам. Аз го пробвах - вкусен, сладък, с аромат на плодове. К'во му става!?!? Може генерално да е против лекарствата и затова да отказва?!? Знам ли.
Слава Богу, антибиотикът свърши и гърдите спряха да свирят като оркестър.

Щях да се връщам на работа, ама от ноември месец вече чакам моите работодатели да измислят какво да им работя за 1/2 работен ден. Или много бавно мислят или ми правят намеци да си търся друга работа  newsm78 Прави са си, майка с малко дете хич не е изгодна инвестиция. После иди вярвай, че насърчавали раждаемостта. Чушки!
(Изказвам се доста крайно, те не са никак лоши. Ама днес ми е едно подтиснато (в цикъл съм...) и ми изби в агресия към фирмата. По-добре отколкото в агресия към околните  Sick Ще ми мине!)

Отивам да прегледам обявите за работа, да се успокоя малко  Flutter
Чао ви и целувки!

Последна редакция: чт, 04 яну 2007, 15:01 от nadinka

# 221
  • София - Младост 1А
хелоу отново...

Малеее Юлкаааа... да не съм те чула да се оплакваш. Я каква си мадама... а тоалета... блазе му на Галин. Мен ако ме видиш на Нова Година как лазя по земята с дечурлята наконтена с един розов анцунг... като коледно шопарче. Ама нали някой трябва да забавлява детската градина. Мислех аз една поличка да си турна ама като си помислих как ще се кикерча и ще ми се видят голотиите... та си останах по анцунг. Викам като легнат децата, ще се пременя... нанайци...
А за спането... същата история сме. С тази разлика че като заспи го меткам в неговия креват и чакам след 2-3 часа да се разпищи. Не съм се отказала да го науча да си спи там. Иначе като идвате насам Ники и Галин ще се напият и ще си оплакват "диванната" одисея.

Надинка един съвет от препатилите с антибиотика. Аз вече всякакви лекарсва давам с пипетата за Панадола. Имам си вече една за витамините, една за противосърбежния сироп и една резервна. Много е лесно с тях. Гушваш го в регнало положение, притискаш му ръцете и докато пиши изпразваш спринцовката в гърлото. Е само първите ни опити бяха такива. Сега свикна и даже си я смуче.

Последна редакция: чт, 04 яну 2007, 17:20 от Drina

# 222
Еееее, ама и вие момичета.... зарамихте ме Embarassed
де и кантара да беше на това мнение... ooooh!

# 223
  • София - Младост 1А
да да, будалкаш ни само

# 224
  • София
Абе Джулката пуска нек'ви снимки, а после оправдания за кантара дрън-дрън....   Crossing Arms Ако не те познавам, знаеш ли кога ще кажа, че си родила три деца... никога!  И си смени кантара  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт