Желая на всички много здраве и късмет през новата година, да сте щастливи и заобиколени от много любов и радост! И на всички по още едно бебче (поне)

Искам да поздравя Мира за хубавата новина. Сигурно е малко шокиращо, знам че отстрани е много лесно да казваш ДА, но аз те подкрепям с две ръце

Аз, както сте забелязали, съвсем изчезнах, заради което естествено много ме е срам
Ще кажа, че при нас няма нищо ново, но като не съм писала от триста години, със сигурност все нещо интересно има. Моят Симеон расте и вилнее по цял ден. Тръшка се когато не му угажда човек, преследва ме и никога не ме оставя сама, най-често се придвижва като се увие около крака ми. Яде храна от детска кухня и съм много доволна. Вечер задължително иска да пие мляко, независимо колко е вечерял. Не смуче бибата, само когато заспива. С тиха паника чакам деня в който ще установя, че е голям, с биба и не можем да я откажем
Нали знаете, че аз работя от сравнително отдавна. Все още на половин ден, не е зле, но много се изтощавам.
Друго интересно няма. А, карахме ски, с голям зор обаче, че никъде няма сняг. Само на Банско на платото.
Това е от мен. Пожелавам усмивки на всички.
Целувки

.Тъкмо вече се примирихме с новината,която ни дойде като гръм от ясно небе и взех,че прокървях.Е,това вече ме уби.Веднага звъня на гинеколожката,тя казва,че може би теста не е реален.А,кажете ми,чували листе такова нещо-положителен,пък нереален?Та хубав празник си изкарах,толкова притеснения...Сега мензиса продължава,та чакам да свърши и да бягам на преглед.Е,това е!Та сега има ли бебе или няма? 
Бини, слънце, надявам се всичко да е наред, незнам има ли няма ли бебе, но каквото е писано!!! Моля се само да си добре и чакам с нетърпение да разбера става ли кака Нати!!!! 

! И няма отърване, докато не станеш не те оставя на мира. Накрая всеки я препращапе да вдига друг, че ни омръзна да танцуваме. Мога с чисто сърце да кажа, че детето направи купона!

пу - пу да е жив и здрав. С две думи - видяхме се с Дринката - много ми беше хубаво на дъра бъра- не спряхме да говорим , пък децата да си играят. Даже за кратко двамцата хубавци се заиграха и заедно - единият слагаше пръстени върху един конус, пък другият ги вадеше, после хванаха заедно едно камионче - обърнаха го анопи и въртяха като луди колелата му
От сега започвам да навивам Тошето следващата година да сме на центъра.Той не ще и да чуе,ама аз така лесно не се предавам