Мама в помощ е на ОКТОМВРИйските деца да пишат Коледни писма!

• 14 125
  • 287
  •   1
Отговори
# 225
Честита Нова година, мацки!
Желая на всички много здраве и късмет през новата година, да сте щастливи и заобиколени от много любов и радост! И на всички по още едно бебче (поне) Wink

Искам да поздравя Мира за хубавата новина. Сигурно е малко шокиращо, знам че отстрани е много лесно да казваш ДА, но аз те подкрепям с две ръце Hug

Аз, както сте забелязали, съвсем изчезнах, заради което естествено много ме е срам  Embarassed Embarassed, защото нямам никакво смислено оправдание.
Ще кажа, че при нас няма нищо ново, но като не съм писала от триста години, със сигурност все нещо интересно има. Моят Симеон расте и вилнее по цял ден. Тръшка се когато не му угажда човек, преследва ме и никога не ме оставя сама, най-често се придвижва като се увие около крака ми. Яде храна от детска кухня и съм много доволна. Вечер задължително иска да пие мляко, независимо колко е вечерял. Не смуче бибата, само когато заспива. С тиха паника чакам деня в който ще установя, че е голям, с биба и не можем да я откажем Shocked
Нали знаете, че аз работя от сравнително отдавна. Все още на половин ден, не е зле, но много се изтощавам.
Друго интересно няма. А, карахме ски, с голям зор обаче, че никъде няма сняг. Само на Банско на платото.
Това е от мен. Пожелавам усмивки на всички.

Целувки

# 226
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ!
БЪДЕТЕ НАЙ-ВЕЧЕ ЗДРАВИ,ВИНАГИ ВЕСЕЛИ,МНОГО ОБИЧАНИ И ЩАСТЛИВИ!
newsm67
Аз пак се изгубих,но знаете време почти не остава.Чета от време на време и това е.
Мирка,честито,мила!Много се радвам за вас!Лека бременност и дай Боже една мома да допълни голямото семейство!
Та набързо да ви разкажа и за мен.Точно предпразнично взе,че ми закъсня със цели 7 дни.Та и аз,нали съм паника,тичам за тест.Правя го и хоп EFP.Тъкмо вече се примирихме с новината,която ни дойде като гръм от ясно небе и взех,че прокървях.Е,това вече ме уби.Веднага звъня на гинеколожката,тя казва,че може би теста не е реален.А,кажете ми,чували листе такова нещо-положителен,пък нереален?Та хубав празник си изкарах,толкова притеснения...Сега мензиса продължава,та чакам да свърши и да бягам на преглед.Е,това е!Та сега има ли бебе или няма? newsm78
Иначе празнувахме у едни приятели,а Натали проспа посрещането на новата година.
Спирам до тук,че Нати вече недоволства,пък е станала в 7 часа и вече и се спи.
Целувки от нас.И весел ден!

# 227
Praynig Бини, слънце, надявам се всичко да е наред, незнам има ли няма ли бебе, но каквото е писано!!! Моля се само да си добре и чакам с нетърпение да разбера става ли кака Нати!!!!  Hug

Ние сме добре, след празниците още релаксираме, Йони е и тя голям щурак, не ме оставя за секунда, иска всичко и е станала невъзможна понякога  Whistling
Каня се към 10-12 да потегляме за Варна, дано само сме здрави, че една депресия ме гони не съм си ходила отдавна, направо незнам мамите в чужбинско дето по цяла година не се връщат как издържат  ooooh!
Целувки от нас!!!

П.П.И една молба към мамите от Варна-моля, ако някой има електронна везна да прочете тук:
http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=23447&cat=25
Благодаря от сърце!!!!!!!!

# 228
  • Варна
Честита Нова година, момичета!
Нека донесе на вас и слънчицата Ви много усмивки и щастливи мигове!

# 229
Бини,защо не отиде веднага на лекар?Аз знам,че щом теста е положителен-няма грешка-бременност съществува.Ако бях аз -до сега сто пъти да бях отишла!Стискам палци всичко да е наред!

# 230
ПОЗДРАВЯВАМ ВСИЧКИ С НОВАТА 2007 ГОДИНА! НЕКА БЪДЕ ПО-ДОБРА ОТ СТАРАТА, ДА ВИ ДОНЕСЕ САМО УСМИВКИ, ВЕСЕЛО НАСТРОЕНИЕ И  МНОГО ПРИЯТНИ ЕМОЦИИ! НЕКА БЪДАТ ЗДРАВИ МАЛКИТЕ ОКТОМВРИЙЧЕТА, ДА НИ РАДВАТ И ИЗНЕНАДВАТ С НОВИ ПОСТИЖЕНИЯ!

Да ви похваля Симона, която геройски издържа и посрещна нова година! newsm44

Не сме я държали насила, просто покрай бабите и дядовците тя не се кротна! Постоянно ни вдигаше да играем хоро  newsm68! И няма отърване, докато не станеш не те оставя на мира. Накрая всеки я препращапе да вдига друг, че ни омръзна да танцуваме. Мога с чисто сърце да кажа, че детето направи купона!

В 12.30 я приспахме с татко й, защото тя все още не искаше да спи!  newsm53

Чесито на Мирка за прекрасната новина! Дай Боже повече такива през тази година!
Като се върна довечера ще сложа снимка на малкото ни джудже!

# 231
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА И ОТ НАС!
НЕКА 2007 Е ЗДРАВА,МИРНА,ИЗПЪЛНЕНА С МНОГО РАДОСТ И ЛЮБОВ ЗА ВАС!!!

Бини и аз така знам,че щом е положителен теста не може да е грешка.Не знам как траеш и не си отишла още на лекар.Стискам палци всичко да е наред и съвсем скоро да се похвалиш HugМного целувки на Нати! Heart Eyes
Лек ден на всички!

# 232
Бини, и аз се присъединявам към мнението на момичета - отивай на лекар още днес!

# 233
Здравейте мами,

Бини - и аз да се включа към мамите - ходи на лекар да видиш какво става. Значи от това което съм чела знам че можеш да прокървиш когато плода се захваща към матката. Беше ми много интерсно да разбера че всъщност яйцеклетката разрушава вътрешният слой на матката, като малко паразитче и се намърдва там - а слоят се затваря след нея  - тоест обвива я като пашкул. Та този процес може да е съпроводен с леко кървене. Но също така знам че кървенето, па макар и леко е признак и за възможност плода да се загуби - така че в такава ситуация - на доктор!!!! А като капак не е изключено и цветна бременност да има!!! толкова от мен - успех желая и чакам новини!

Джули- абе мацка - как я поддържаш тази форма бре!!!! уф, завидях ти -аз съм едно такова слонче.......

Да се похваля - днес видях малкият Пепино - ама той съвсем не е малък!!! Станал е едно такова готино щъпуркащо човече Simple Smile пу - пу да е жив и здрав. С две думи - видяхме се с Дринката - много ми беше хубаво на дъра бъра- не спряхме да говорим , пък децата да си играят. Даже за кратко двамцата хубавци се заиграха и заедно - единият слагаше пръстени върху един конус, пък другият ги вадеше, после хванаха заедно едно камионче - обърнаха го анопи и въртяха като луди колелата му Simple Smile та това е - аз започнах да изпълнявам заканата, че започвам да ходя на гости - и ето на..... Simple Smile който иска да се видим -да свирка - аз съм на линия.

Разбрахме се с Дринка и да ходим на детски клуб с малките - засега е в "Пух и приятели" -та отправям оферта - който иска да свирка за да му звъним, когато решим да се събираме. Особено се обръщам към - Р-ката - знам че тя ходи там - та на нея задължително ще звъннем като решим да ходим натам.

това са новините при нас - моят господин си щурее здравата, щъка навсякъде , пък аз размишлявам върху факта как най безболезнено да го оттуча да цока на заспиване - момичета , моля ви дайте идеи!!!

хайде сега целувки от нас и чао!

# 234
Честа Нова Година и за много години!!!Да сме живи ,да сме здрави и нашите мъници много да ни радват!!!

Ние празнувахне в наши приятели,но беше тихо и кротко,на маса.А мен направо не ме свърташе на едно място CrazyОт сега започвам да навивам Тошето следващата година да сме на центъра.Той не ще и да чуе,ама аз така лесно не се предавам Wink
Та с една дума-хапнахме,пийнахме ,бърборехме ,гледахме филм....само хубави неща WinkСега вече ежедневието пак ме подхвана(то си личи от постингите  Embarassed).
Смятам днес да свалям свякакви герлянди и декорации и да развалям елхичката.Аз за утре се гласим да пазаруваме и да вилнеем из магазините семейно-ухххх нямам търпение Mr. Green

# 235
  • София
Chestita Nova 2007 g i ot men. Da ste jivi i zdravi. Nie oshte sme v Chepelare, shte si dojdem kam 20-ti. Chetoh vi, no sam izprostqla ot praznici i ne pomnq. Pri nas snimki nqma, 4e nqmashe baterii v aparata Mr. Green, kakto vinagi. No po danni na o4evidci izkarahme super. Az sega sam na AB, ot obikalqne na Pamporovo cqla nosht. A Val e s rubeola, koqto ne znam ot kyde zaka4ihme, malko predi vaksinata. Nasko zasega se dyrji gerojski, samo deto e stanal ligotiq. Pozdravi na vsi4ki vi. Do skoro.
  bouquet

# 236
Бини, много се надявам всичко да е наред и скоро да се похвалиш Praynig И аз съм чувала, че щом е положителен теста, със сигурност съществува бременност, обратния вариант може да не е сигурен.

Така ми се ходи с вас на клуб, че ще взема някой ден да си взема отпуска и да дойдем и ние с Рали.

Джули, наистина си за завиждане, страшна мацка си, никога нямаше да допусна, че си родила 3 деца.

Може ли някой да ми даде спешно координати на добър кожен лекар. На детенцето на наши приятели му е излезнало нещо на ръчичката и много го сърби милото, дори и през нощта се събужда и се чеша по ръчичката.

# 237
Д-р Пешева-ул."Поп Богомил"34,тел.885063,но телефонът, като гледам, сигурно е сменен!

# 238
  • София
Зори, и ти си един слон.... Зад сламка да се скрием не може да те видиме  Simple Smile Аре сега да не си чешаме езиците. Аз днес към 10 бях в Младост, че имах работа, която така и не успях да свърша и мислих да звънна на Дрински, ама много на често щяха да ни станат гостуванията и ми стана неудобно та се отказах. Инече за детския клуб ме бройте. Ние даже днес ходихме с Краси в Двете феи и той си поигра доста, после и в Романса го водих на сладкарница и сега все още спи. Изтощих го до максимум, инече ми взима здравето, много е щур!  Crossing Arms
Бини, бягай на лекар, душа, не се размотавай!  Naughty

# 239
  • София
Нали си имам ново фото и съм се сбъркала да снимам детето, ама туй то 'ора без работа  Crazy
За тези, които имат свободно време : http://snimka.bg/album.php?album_id=92034

Общи условия

Активация на акаунт