Всичко за всички марки гел лакове - тема 44

• 46 145
  • 709
  •   1
Отговори
# 360
Ясно. Аз просто се ядосвам на канали/криейтъри с такова съдържание. Защото, ако ти не си мислила да го правиш, то някой ще изгледа и ще реши, че е ок да се прави така. Явно и аз грешно съм разбрала въпроса. Иначе да, аз ще си плесна каналите да има и се извинявам, ако съм била рязка, не е лично към теб а към тези, които правят такова съдържание дори и на "шега". Прочетох просто  колко още хора питат, а тя се смее в коментарите и се радва.

# 361
Помня че говорихте за някакви косми

Днес попаднах на тези в тикток хаха

# 362
  • Шумен
🤣🤣🤣🤣🤣 ей това са косми

# 363
Космите са топ Heart Eyes

# 364
Grinning Grinning Grinning
Някой обръщал ли е внимание едно шишенце цвят от 5 мл или 7 мл колко лакирания прави? Приблизително 10 пъти примерно?

# 365
Около 15-20 лакирания от 2 слоя са тези от 7 мл.

# 366
  • Бургас

Е ми... това е новия ми маникюр. Семпъл, изчистен и достатъчно коледен за мен. 10 снимки направих и никоя не е както трябва. Ако дадете някой съвет за снимане няма да е излишно. И някакво подобно червено не е зле да си намеря. Това е едно китайско, доста старо, но ми се видя подходящо за празниците.

# 367
Е не! Тези космИ ми утрепаха. 😂😂😂 С глас се хиля.
И аз правих коледна шаренийка днес.

На дясната ръка,естествено,с голям зор,за това и само топка.. 😁

# 368
Момичета, относно основите за ламиниране на Коди, обмислям да купя от тях, понеже на майка ми ноктите станаха много тънки и чупливи, та въпроса ми е виждате ли подобрение наистина в състоянието на ноктите след употребата им?

П. П. Да споделя и моите традиционно изчистени червени нокти с малко блясък…
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 17 дек 2022, 10:00 от Rimmona

# 369
От къде мога да поръчам ва по изгодна цена котешко око, или да постегна такъв ефект възможно ли е

# 370
  • София, Дружба 2
Моите няколко котешки очи ги взимах от куадра аксес, сега ги погледнах, че са по 6.80 лв., китайчета. Ползвала съм един от тях и се държеше добре. Помня, че на цвят с картинката от сайта и на живо нямаха нищо общо. Едното трябваше да е сребристо, а на живо е кафяво.

# 371
Rimmona, взимай смело, аз поне съм доволна, малко странна консистенция имат - гъста, да не те учудва.  Но задължително в комбинация с каучукова основа и каучуков топ с лепкав слой пак на Коди. И ако са свръх тънки може да добавите Build it up gel пак на Коди. Последно време се притеснявам да препоръчвам каквото и да било, защото всеки има различни предпочитания, но просто изказвам мнение и личен опит, надявам се да е от помощ.

# 372
Майка ми в един мовенг не задържаше нищо и лакът сее лющеше множо бързо. Сдобих се с линт базата на коди и всичко се промени. В момента процедирам сфнея по средния начин-подрожка на тънко линг база, леко изравняване с каучукова (не иска пълно укрепване, тъй като няма нерви за пръст по пръст) цветна или безцветна и потякога цвят в зависимост от цвета на каучуковата база дали и допада. Така и държи по 3-4 седмици и даже в момента я торводя да сменяме, тъй като мина много време, но ви ке лигави че тямала време. По принцип можеш и с линт базата да укрепваш, но аз предпочитам да не я хабя излишно и да си ползвам и другите бази. Според мен си върши супер работата и по двата метода съм правила - укрепване с ринт базата и като посложка и се държи добре.
Котешки очи мернах в мейкъп за 5-6 лв., но си проверете цветовете в гугъл. Имаше и красиви холограмни та молекула, ако някой иска блестулки, проверете ги в гугъл пак. На мострата на снимка изглеждаха много готини. Това към вчера следобяд говоря.

# 373
А отдолу, ако се слага белеща основа, има ли смисъл от линт базата? ..

# 374
По моята логика няма смисъл. Линг базата е с фибростъкло, което запълва препилените, увредени и разслоени нокти. Ащо слагаш по цял нокът няма да върши действието си или ако ти е като каре с отстояние ще си откъртиш нокът. Това е според мен. Знам, че с белеща и тлъст слой каучукова или рейнфорс добре държи и пада, но да каже Принцесата-тя е спец.
Ох много се смях с дия косми! Чок гюзел, само такива искам да пускате, иначе не важИ! Много яки маникюри! Напълнихте ми очите 😍😍😍

Последна редакция: сб, 17 дек 2022, 16:05 от karmilla

Общи условия

Активация на акаунт