Всичко за всички марки гел лакове - тема 44

• 45 781
  • 709
  •   1
Отговори
# 705
Благодаря на всички за отговорите и съветите!

# 706
Dolce, не съм експерт, но аз лично след всеки маникюр си изварявам фрезите (гледам да е в дена, когато съм правила маникюр, за да не забравя после), а преди да започна да работя с тях ги пръскам със 70% спирт. Чела съм, че някои момичета изпозлват и живасепт (който се използва и масово от маникюристки), но тъй като аз правя само себе си не съм си купувала. Мисля, че изваряването е достатъчно, поне до колкото съм учила по биология - при температура от 100 градуса 99% от бактериите и вирусите умират (не ме хейтете много ако съм запомнила грешно).

Honey, тези фрези за нищичко не стават, моята пила също дойде с един такъв комплект и се мъчих с него докато си чакам новите фрези. Голяма мъка е.
https://www.youtube.com/watch?v=ddZFMxBMOHQ
Пускам едно видео, което на мен ми помогна в началото, обяснено е как се сваля гел лак на лявата ръка. И от личен опит мога да кажа, че ако се пробваш да сваляш с под 20 000 оборота шанса да си забиеш пилата е огромен.

karmila, Последния ми маникюр, който е на 2 седмици вече е с цветна база на palu, ноктите ми вече са израстнали и  на първо четене  нямам отслоявания. Разбира се като го сваля ще мога да кажа на 100%, но при мен или се отваря гел лака като кратер, или изобщо нямам проблеми.

# 707
  • София
Честита нова година! Да сте здрави, красиви и щастливи.
Минавам само да похваля протеиновата база на NeoNail, която ползвам от лятото насам - по-скоро я нося на маникюристката ми. Наистина променя играта с гел лака - лесно се нанася, макар и леко да се сополеви, добре изравнява плочката, мега трайна е и заздравява ноктите. Благодаря на Нати, която я препоръча преди време.

# 708
  • Бургас
Есмералда, не хвърляй пилата. МОята така миналата зима започна да прекъсва, намали оборотите и спря. Мъжът ми отвори ръкохватката и избрахме даже моторче от алиекспрес, ама не го поръчах. После една ръкохватка ми попадна намалена за Маратон с три пинчета и си взех. Та разгледай ръкохватките в алито първо.

# 709
Момичета, заповядайте в НОВАТА ТЕМА.
Направих някои корекции като добавих линкове за пили, фрези, добавих харесвани от нас марки в секцията за цветни гел лакове, линкове към клипове за сваляне на гел лак, снимки на схеми за нокти и още малко корекции. Ако имате още предложения и забележки - отворена съм към коментари и критика и докато е време да се коригира(за първи пост е няколоко часа или нещо такова опцията за корекция и после трябва да моля модератор, а не ми се иска да ги ангажирам). Тъй като имаше мнооого маникюри, а и много неща за писане(става много бавно, заради обема на 1ви пост) се постарах максимално да включа всички, но наблегнах на писане този път. Ако ви няма в заглавния пост - не се сърдете, моля, от вчера подготвям темата и неща много, а времето не ми достигна баш Simple Smile Знам, че има и още неща за корекция, но полека лека ги синтезирам.
tajmahal, аз тези лампи не ползвам и не мога да ти кажа. Мелина е със 7 и е доволна. Не мога и да ги сравня. Аз разполагам със SunX, една ccfl лампа и наскоро купих sunone,която е по-проста, но я хвалят че върши работа. Доволна съм от sun x, която ми е основна за работа в момента, но гори ноктите на майка. На нея позлвам старата ccfl.
Dolce, аз ползвам основно на себе си, майка ми и баба ми от време на време. Имам един спрей за дезинфекция на инструменти от мейкъп на силкеър, който върши работа за дом. употреба и след всяко ползване(дори и да съм аз поредни пъти) си пръскам с него всичко пили, фрези, клещи и пр. На някакъв период изварявам и аз фрезите и клещите - ей така. Есмералда си си има и специален разтвор за проф. употреба, но на мен не ми е нужен. Веднъж съм лакирала една приятелка и след нея изварих. Според мен за теб и майта ти спей за дезинфекция и варене са достатъчи.

Последна редакция: чт, 05 яну 2023, 14:06 от karmilla

Общи условия

Активация на акаунт