Всичко за всички марки гел лакове - тема 44

• 45 783
  • 709
  •   1
Отговори
# 660
  • Шумен
Честита нова година на всички!Днес явно е ден за нов маникюр при повечето 😆 и аз това направих днес,че сега като ме подхване седмицата и няма да имам време 🥲ето това скалъпих на бързо,че последно време все е така,нещо лесно на бързо 🤭

# 661

Claresa nude 105
Hi hybrid 416
Мога да кажа,че тъмните цветове на Клареса са трън в 🍑

# 662
И аз на бързо смених новогодишният лак с нещо лесно и ежедневно

# 663
Дори, много хубава комбинация!☺
Обичах, префектни, както винаги!👌 Имаш предвид, че не се изпичат ли?
sibil1988, как направи ефекта на палеца? Много ми харесва!🙂

# 664
Импровизирах, защото съм начинаеща и нямам много материали. Сложих пласт от светлият лак,изпекох и мазнах малко от червеното с четка а после накапах със спирт. Изчаках да изсъхне спитра,сложих топ и готово. Подобно на техниката за мраморен ефект.

# 665
Споделям и на майка ми новия маникюр с вълнички, които помня, че миналото лято все ги налагаха като модерни, ама така и не се престраших да пробвам да ги рисувам. 😀

Скрит текст:

# 666
Момичета, искам да пробвам топ на Palu, но кой от двата - top no wipe или top shine?

# 667
Поръчах си една от показаните по-назад пили. Сега само се надявам да пристигне бързичко, че до 2 февруари има да я мисля....
Скрит текст:

# 668
За много години, момичета! Нека през новата година все по хубави маникюри да показваме! Отдавна не съм се включвала, но ви чета периодично. Изпратих стара година с блясък, така си бях наумила Grinning

А вчера си направих първия за тази година. Не мога да му хвана цвета на снимка, но е разкошен и заради него Канни изпревариха Клареса по точки. Много покривни, дори ис едно нанасяне, нестои на четки и се изпита супер, а не като тъмните цветове на Кларес, както се изрази Обичах......... Реалния цвят показвам на снимката от сайта, макар, че на живо е една идея по ярък, не толкова тъмен.

# 669
Обичах, префектни, както винаги!👌 Имаш предвид, че не се изпичат ли?
Благодаря, да.
Приятелки ми се оплакаха,но го отдадох на отворените им лампи…за съжаление и при мен се случи.
Първо с Brown 304, а сега и това сиво на Hi Hybrid ми се обели на палеца и то конкретно втория слой, но е възможно да се прекалила с количеството,защото ми беше последния пръст за довършване и беше 3 сутринта 😀
Мога да допълня,че имах проблем с топ-а на Нес в контакт с Hi hybrid - без значение дали съм оставила или почиствам лепкавия слои - прави балончета и се отдръпва.

# 670

Последен маникюр за тази година, догодина почивка
Страхотен! Може ли марка и номер?

Andreia CC3

Последна редакция: ср, 04 яну 2023, 01:40 от ۵ Gray. ۵

# 671
Здравейте момичета и ЧНГ! Бъдете здрави, обичани и усмихнати, с хубави нокти, разбира се!

Исках да ви питам какво се прави, когато получим разлят лак, може ли са се почисти или не? И също мислите ли, че има смисъл да се свържа с продавача, за поръчка от Алиекспрес става дума.

# 672
Благодарение на съвета на Есмералда, няма да си купувам нова пила, взех ей тези накрайници - много съм доволна https://makeup.bg/product/589307/. Обаче мисля, че нов прахоуловител няма да ми се размине, сега съм с един 40 W с един вентилатор и искам мощен, защото се правя вкъщи и всичкия този прах го дишаме. Започвам да кашлям дори и да е малко. Не искам да бъде с вентилатор, защото прави праха на торнадо преди да го погълне и съответно малко го разпилява. Тези с трите вентилатора не знам как са. Чудя се дали да взема от тези като тръба, но и те ми се виждат слаби с 40 W. Може би такъв, но повече ватове. Има ли някой, който разполага с много мощен и може ли да се похвали? Каква е цената на един мощен прахоуловител? Също търся ако има на него лампичка за да виждам по-добре, че нямам настолна лампа. И честно казано не ми е толкова за парите, колкото се затрупвам с неща. Този тип тръбата е с три малки лампички, но колко светят не е ясно. Та и по-скъп да е търся с лампа и по-възможност лампата да може да се ползва самостоятелно като светило. То хиляда желания станаха, но като гледам имало прахоуловител, лампа и пила 3 в 1, сега съжалявам, че нямам такова, а вадя сто такъма, надявам, че осветление към уловителя няма да е велика екстра и ще съществува такъв. Все пак… Много ще се радвам някой да похвали мощен прахоуловител, даже и без лампа. Извинявам се за дългия пост.

# 673
Истински мощните прахоуловители са за професионална употреба и с цена 400+ лева.
Аз лично ползвам такъв с филтър, върши работа по-добре от тези с вентилаторите, но е далеч от идеята, че не остава количество прах по ръката ми и по масата. Може да се намери и на по-добра цена от дадения линк.
https://elenaartnails.com/store/prahoulovitel-80w-s-filtur/

# 674
  • Пловдив
За много години, момичета! Бъдете здрави и творете все така прекрасни маникюри! Heart
Аз не успях да си направя новогодишен маникюр, вчера махнах коледния.
Толкова тегаво обаче с Клариса, чеее даже и не снимах. Цветната база - ужас, едвам поизравних с нея. Гъста като тоткал, много ми беше трудна за работа. Цветния лак - трагедия! Няма изпичане това чудо...а бе много зле с две думи. Днес вече има забелено по свободния край... това даже и с китайчета не ми се е случвало.
На другата ръка реших да пробвам един китайски флаш топ - и там греда Joy То седи като брокат отгоре, едно такова никакаво Joy
А бе не стартирах добре с маникюра тази година, но се надявам да е моментно Wink Ще го потърпя поне седмица, две, че нямам време.
Не знам аз ли нещо не се спогодих с таз Клариса или те нещо не са в ред...

Общи условия

Активация на акаунт