Всичко за всички марки гел лакове - тема 44

• 45 783
  • 709
  •   1
Отговори
# 675
КларЕса вероятно имаш предвид, Клариса е професионална марка в доста по-висок ценови клас.

С какви цветове се лакира? И на мен тъмният цвят от последния маникюр ми разказа играта, светлият също не беше цвете - толкова пигмент пускат при махането на лепкав слой, че се изтриват. Не е при теб вината, просто не са топ качество новите им колекции.

# 676
И аз се затрудних малко с цветната на Клареса. Стоеше на петна, трудно направих апекса, не се изравнява лесно. Но пък не е мръднала.
Днес ми пристигнаха базите и топа на Палу. С тях поръчах и два много готини цвята на Клареса (Make it shine 1 и Galaxy Navy blue), но като гледам какви ядове берете с тъмните нюанси, се чудя дали ще се изпекат както трябва.
Имам код за ваучер в Мейкъп. Отстъпката е 5 лв при покупка над 29 лв. Нямам идея дали може да се преотстъпва, но ако на някоя от вас ѝ предстои поръчка, нека ми пише да пробва. Валиден е от 6.01 до 27.01.

# 677
Аз въобще не се спогодих с Клареса. На лявата ръка бива, но на дясната е ужас. Използвах съветите от групата има подобрение, но не е моята марка е това е. Сега ми дадоха добър отзив за Кики лондон и поръчах два лака, но ще изчакам да мине поне седмица, две и тогава ще ги пробвам. Дотогава ще си ходя като 5 годишна, саморакирала се. ;д

# 678
  • Пловдив
Есмералда, помня, че беше едно от двете правилното, но явно... съм объркала кое Joy
Та, Clareesa woming fall 3 e цвета. Точно както казваш, по краищата направо се изтрива. И това след 2мин печене...Освен това все едно пълен с нещо като някакви боклучета вътре, а бе ужас.
Да не би в мейкъп нещо да не са ок(аз от там поръчах) или като цяло нещо са ги развалили?

# 679
Еййй след много хвалби от моя страна, за клареса… И аз поръчах от мейкъп няколко лака и изобщо този път не съм доволна ! Нито от рабър базата нанасянето й , нито от цвета който се изтриваше както е написала seengirl

# 680
На мен ми изглеждат като развалени, може би застояла стока.
Dusty rose колекцията е наред,  всъщност идея нямам дали тя е нова или стара. Едно кафяво 302 или 305 не помня, обаче го пекох 6 минути и най-накрая се опече без да се набира. Grinning

# 681
  • На плажа
Доста цветове имам на Клареса,поръчвала съм само от Бютимол или директно от Полша.Един кафяв  и един зелен се набръчкват ако са нанесени дебело.Слагам много,много тънко,ако трябва три пласта.И един червен имам,който пък така пуска цвят и ако го избърша се изтрива по края.Там пека двойно и става работата.Не съм възхитена много от марката.

# 682
Много съм доволна!😃 Пристигнаха ми нещата от Алиекспрес- фрези, мини лампите- фенерче и мида. Мидичката е много сладурска, а как само свети за миниатюрния си размер!😍 Фенерчето ме измъчи с поставянето на батериите, т.е. веднъж поставени се вадят ужасно трудно, само с един инструмент, който бях поръчала преди заедно с полигела успях (аз първо бях поставила неработещи батерии😅)...Иначе работи фенерчето.🙂 Фрезите са ок, особено много ми харесаха керамичните.
Датите за доставка бяха 26.01. и 16.02., много се изненадах, че нещата ми пристигнаха толкова бързо от Китай. А и от различни продавачи, опаковани поединично, но бяха сложени в един общ плик.

# 683
Не са стари лаковете на Клареса в мейкъп, моите са все от нови серии, излезли в края на 2021- началото на 2022 и точно от тях са тези цветове, за които писах, че не са ок. От редовната им серия цветовете не са ми правили такива проблеми. Като за 4 лв стават, все пак това е марка, която се продава в дрогериите в Полша, но и аз не съм очарована от новите попълнения. Кофтито е, че поръчах доста.
От двете марки Hi Hybrid са значително по-добри, но те от доста време вече вървят на по-високи цени в мейкъп.
По едно време бях намалила значително бройката на лакове Кларесата в полза на HiHybrid, ама ей на пуст мерак да купувам глупости на намаление, пак се презапасих Joy

# 684
Може би за това нямам проблем с Клареса - на мен са ми стари колекции основно от бютимол и маникюрзоун купувани. Новите не съм купувала. Нови от началото на 2022 до днес са - sparkle, celebration, kiss me, perfect nude, festival vibes, summer stories, green winks,dusty rose, marmallow. Не знам пропускам ли някоя. Аз имам сбирщайн от разни колекции и бях доволна много-lollipop, candy, precious, warmin fall,glitter, full glitter са супер.
bebcheto, в али като си влезеш в профила има поръчки и опция за проследяване. От там си копираш транкинг кода и можеш да си проверяваш. Сайтовете, които ми дадоха най-подробно инфо са:
https://parcelsapp.com/en/tracking/LS476422027NL
https://www.ordertracker.com/track/LS476422027NL
И от един момент нататък като пристигна в Европа и сайтът на Нидерландските пощи. В един момент може да пише delivered, но първо ще в Европа и не се подлъгвай ако пише delivered/arrived. Трябва да пише българия или бг пощи и тогва. На мен пилата ми пътува около 41-42 дни и подрани с около месец от времето зададено от али. Поръчах на 17-18 ноември, пишеше да я очаквам 31 януари, а в пощата пристигна на 29 декември следобяд.

Последна редакция: ср, 04 яну 2023, 10:46 от karmilla

# 685
Обикновено, когато обединяват няколко поръчки в един пакет, така наречената комбинирана доставка на Али, пътуват доста по-бързо и пристигат за около 3-4 седмици.
Другото, което съм забелязала, че с Aliexpress standard shipping и Aliexpress saver shipping пътуват по-бързо, пак за такова време. Единични доставки с Cainiao Economy доставките са най-бавни.

# 686
Моята точно с Cainiao беше, но дали е Economy не обърнах внимание. Само ми направи впечатление, че доставката беше скъпа и се радвам, че бях набарала купон за 4-5 евро отстъпка. Стори ми се скъпа за времето, което пътува, но при някои продавачи е само това като опция. Най-много време се бави в разпределителния център и митница на излизане от китай и в Liege-Linehaul.
Ох, аз съвсем забравих! За много години, момичета! Много здраве, щастгие, късмет, любов и семеен уют през 2023та ви пожелавам Simple Smile

Последна редакция: ср, 04 яну 2023, 12:15 от karmilla

# 687
Честита Нова Година! Да сме живи и здрави и много красоти да споделяме Simple Smile

Аз идвам да споделя, че ще минавам на следващо ниво Smiley
За Коледа ММ и щерката ме изненадаха с кутия пълна с цветове на  Веналиса, но щерката понеже отдавна ме врънка да й изграждам ноктите мушнала в поръчката и един полигел, течност, четка и горни форми Laughing

Сега ме обстрелва с туториъл видеа за изграждане с полигел Laughing

Много бяха сладки, видяли ме че гледам някакъв сайт с китайски цветове, когато търсих евтин флаш, и направо от там напълнили кашона, та полигела ми е Lila Rosa Simple Smile Някой пробвал ли ги е? Стават ли?

Та сега заради полигела ще купувам явно и аз пила, и прахоуловител, и фрези, и мостри, и ще се уча да свалям първо с пилата, и чак тогава ще се уча да изграждам с полигела. Та така... Laughing

# 688
Честити придобивки !
Аз свалях с накисване и обикновена пила за полигел. Трудоемко е, но пробвай, защото докато чакаш ел пилата и се научиш на нея, може да си придобила умения за боравене с поли/акри гел и да не губиш много време.

# 689
Момичета, днес пуснах поръчка от make up и ми даде да си избера подарък (несесери, чанти и други подобни).

Последна редакция: ср, 04 яну 2023, 15:56 от M_Oliviya

Общи условия

Активация на акаунт