*РАЗУЗНАВАНЕ/Teşkilat/* , *Госпожа Фaзилет и нейните дъщери*,- тема 10

• 20 366
  • 703
  •   1
Отговори
# 690
  • au bout du monde
Момичетаааа, разбрахте ли новината?😁

3ти проект се задава😃 така изведнъж , неочаквано 🤗

# 691
Мернах, но нямах време за подробности...

# 692
  • au bout du monde
Факт е🤩 Чаалар вчера е харесал поста с новината на Берсен 🥳 Направо не мога да повярвам, че се случва 😃

# 693
  • au bout du monde
Ще кажа само едно: доживяхме да видим  такива снимки😁 можело значи.

# 694
  • au bout du monde
Гледхте ли го?
Вече има превод на 1ви епизод.

# 695
Да, без превод.
Малко муден, при тази конкретна среда как ще се задържи дори и най-дълбоки проблеми да разглежда, незнам. Фрага не ми промени мнението. Чакам втори епизод.

# 696
  • au bout du monde
Има превод. На мен ми хареса с превод. Иначе е гледане на картинки.
Мина ненатрапващо и приятно.  Можеше повече да вложат в музиката. Не ме грабна, а това ми е водещо усещане при сериалите 😃
Не знам какво толкова ще дават, какви действия, случки. Някак еднопластово ми е.

1ви епизод с бг превод
https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2024/10/1-neron-angelov-no … 2Ab8uEw23z28w&m=1

# 697
Момичета, здравейте.
Видях, че тук обсъждате Калпазана, та реших да впиша. Изгледах първата серия и аз най-накрая снощи. Като цяло ми хареса това, че е нещо различно от това, което обичайно виждаме от съседите. Различна история. Гледам още един проект за фалшиви пари и имам чувството, че аз вече ще започна да печатам пари😀
Но очаквах повече, честно казано. Малко ми бяха твърде крайни образите, а действията мното фатални. Това семейство на Адем страшно ламтене за пари. Чак го и зарязаха. А пък той един...зальохан. Накрая го видяхме обаче коренно променен. Много  добра игра на Тимучин.
Нашия човек Картал, много проклет и той. Прецака брат си и му съсипа живота за едните фалшиви банкноти.
Не знам как ще продължи, но се надявам на повече. Харесвам по-различните проекти от масовката и има потенциал тоя сериал. Ще видим.
Вие гледате ли го?😉

# 698
Запис наново след толкова време
Чаалар не го изпускам само да видя цифрите утре и ще се включа погледнах малко от серията днес.

# 699
# 700
  • au bout du monde
Изненадаааа 🫠 когато си може, си може 😆
Прекрасни😍❤️‍🔥

# 701
Айбуке Пусат празнува рождения си ден заедно с приятеля си Фуркан Андъч на яхта.

# 702
От стори на Фуркан

И от Айбуке

# 703
  • au bout du monde
Айбукето я отстраниха от сериала.

Общи условия

Активация на акаунт