КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - сезон 1 (тема 2)

• 30 955
  • 298
  •   1
Отговори
# 90
Ето победителката в "Ще си кажат"

# 91
Пуснах подкастта с Ева по средата и тя говореше за Играта, и се сети как преди години той й е писал "понеже ти ме отследва, сега и аз ще те отследвам". Тоя човек го мъчат някакви сериозни комплекси.
С приятеля си е, с който е била и по време на къщата. Това много ме озадачава, тя постоянно търсеше физически контакт с Крис, а и какво писмо му беше написала. Каза, че Крис се съгласил да го играят този флирт, ама то това си беше цял романс между тях, не просто закачка. Че и завърши с песен, която си беше обяснение в любов. Тинко беше казал, че дори на него след къщата му е писала, че много го харесва й е много сладък.
Йоанна беше пуснала на фул макс изкуствения смях в подкастта, голямо кокетничене падна. А малкото Норчи, ако участва във втори сезон ще е голяма мъка. Като я слушам как говори имам чувството, че е вечно напушена и много спряла.

# 92

Може да поканят някоя от втория сезон на "Ергенът" Grinning

Крис анонсира новия си канал, премиера на 15 декември в 20.00 ч.:

Ново от Стела и Сандев:

Последна редакция: пн, 12 дек 2022, 00:47 от diziler

# 93
Вчера попаднах на Боян и майка му в Mall of Sofia, правеха си снимки с децата, зад някаква рамка Wink

Eто няколко нови видеа:

# 94
# 95
Стела тези дни щяла да качи видео по темата дали със Сандев мислят за деца Simple Smile Помислили са, на всички ни е ясно хаха.

Подкастът с Ева много ми хареса, нетипично за мен. Държа се сериозно (не сухарско) и си отговаряше адекватно.
Като нещо по-интересно, което не сте написали, се сещам, че изрази много категорично неодобрението си към ОнлиФенса на Карина. Изглежда само тя самата се подкрепя Grinning

# 96
Интервю с Крис Ненков:

И негови пуберски снимки:

# 97
  • София
Павката и Ицака при Любо Жечев

# 98
# 99
Павел и Ицака с кадри от прожекцията на финала в Синема Сити

Подкастът с Любо Жечев беше много интересен, имат готини идеи за следващия сезон и споделят какво биха поправили. Прослушали са общо 20 кандидата засега, снимките ще са през май и този път (наистина) щели да го излъчват през лятото и да вървят с няколко седмици назад, т.е. няма да е предварително заснет целия сезон преди да почнат да качват епизодите.
Финансово още не са на плюс, но сметките им включват, че с втори сезон ще избият първи и втори и живот и здраве от трети ще са на печалба. Монетизацията е била доста по-добра, отколкото са очаквали. По единия отговор на Павел имам известни съмнения, че са преговаряли с телевизия за закупуване на правата за сезон 1. Да видим Simple Smile

# 100
Новото шоу на Крис Ненков:

# 101

Ицака е лайв

# 102
Някакви мнения за новото предаване на Крис?

Днес Кукушев участваше в някакво предаване след 18.00, но не помня по БТВ или Нова. Ако намеря линк, ще пусна.

# 103
Днес отново Боянчо в Mall of Sofia на последния етаж, за трети път го засичам там. Този човек е 2 метра Grinning

Еп. 2 на ТопТок шоуто на Крис:

# 104

Боян при Флора

Влог

Общи условия

Активация на акаунт