КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - сезон 1 (тема 2)

• 30 949
  • 298
  •   1
Отговори
# 75
Хареса ми финалната игра, първоначално мислех, че е много тъпа, но го направиха забавно.
Скрит текст:
И на мен ми остави горчив привкус "споделената" победа, но съм сигурна, че в следващия сезон няма да допуснат подобно нещо. Бях за Сандев, но и Ева не ми е толкова неприятна, колкото ми беше в началото. Радвам се, че не е Крис Simple Smile Много противно момче, навремето общи наши познати ми казваха, че ролята му в "София ден и нощ" не изисква много игра, защото си е същия и в живота и не им вярвах. Ами баш същия си е.

# 76
Хареса ми финалната игра, първоначално мислех, че е много тъпа, но го направиха забавно.
Скрит текст:
И на мен ми остави горчив привкус "споделената" победа, но съм сигурна, че в следващия сезон няма да допуснат подобно нещо. Бях за Сандев, но и Ева не ми е толкова неприятна, колкото ми беше в началото. Радвам се, че не е Крис Simple Smile Много противно момче, навремето общи наши познати ми казваха, че ролята му в "София ден и нощ" не изисква много игра, защото си е същия и в живота и не им вярвах. Ами баш същия си е.

Също мисля, че финалната игра беше готина. Но точно след като обявиха кой в крайна сметка е победителя, спрях предаването, догодина едва ли ще го гледам, или там когато ще е втори сезон.

# 77
Такава игра имаше в едно чуждо риалити, но в случая беше кола. И над 10 души трябваше да си държат ръката върху колата отгоре. Това може да продължи и с дни, дето се казва. Който последен остане с ръката върху колата, я печели.

@Clouded Mind, да. Крис си е същият и в живота, както и в София-ден и нощ, няма разлика в поведението и в репликите. Изгледал съм всички епизоди на този сериал и сега виждам, че той пак се държи така. Като започне да се обяснява, вика "виж с'а... първото, което е........ (така и така). И второто, което е...." Grinning Все в оправдателен режим.

# 78
Не съм доволна от финала, но...
Скрит текст:
този Сандев е голяма лисица. Джентълменски прибра половината награда. Ева може би беше по-издръжлива физически, но според мен, той е по-умен. И печели симпатиите на публиката с този си ход.
Йоанка отново се прояви в пълния си блясък - не осъзнава грешките си, но не пропуска да критикува и да се заяжда с Крис. Хубавичко и натри злобната муцуна. Получи си заслуженото.

# 79
Стана ми много странна прегръдката между Йоанна и Крис. След всички заяждания...

# 80
Скрит текст:
Аз пък си бях за Ева ,защото ми е най-позитивна и добричка,без задни мисли и имаше игри ,в които показа,че може да бъде сериозна и концентрирана,а сега видяхме и ,че е доста жилава и издръжлива,според мен напълно си заслужи наградата,Сандеф още малко и щеше да се предаде.Още преди дни някъде писах,че мисля,че Ева и Сандеф ще са на финал след като гледах някоя от игрите ,но не очаквах наистина да е така Grinning
Крис добре издаде Йоана,но после му се върна и загуби и той за тъпотия,карма Grinning
 Аз не мога да си представя 20ч. да не идат до тоалетна...ядене,пиене,стоене-как да е,ама вц-то...
Сега чакаме 4те подкаста..Иначе на 1ч.10мин. бях на косъм да превъртя напред да видя какво ще стане,но удържах..затова ли цяла вечер бягах от спойлери като дявол от тамян,че накрая да се предам и аз Grinning

# 81

Личи си по промяната в прическите на Ева как са спирали да снимат и са почивали или поне са ходили до тоалетна или посядали за малко. Не е възможно да издържат толкова време на 1 мекица,филия и кафе, без вода и сън. Очаквах повече от финала, но битката беше честна спрямо възможностите им. Не харесвам Ева, но се радвам, че двамата останаха на финала и спечели тя, въпреки че Сандев долничко я изигра с половината пари.
Като цяло евала на момчетата. Предвид че всичко си правят сами и то за първи път, беше готино за гледане и ще чакам и втори сезон.

# 82
ЩЕ СИ КАЖАТ от днес

Последна редакция: пт, 09 дек 2022, 00:31 от diziler

# 83

Павката и Ицака при Флора във БНТ

# 84
Флора доста ме дразни, по принцип. А и къде се бута в националната телевизия? Куха кифла. Ще си спестя това видео.

Крис тази вечер беше в "ЩЕ СИ КАЖАТ"

# 85
Флорчето е малко посредствена, да, но ще го отдам на крехката ѝ възраст. Има и по-лоши примери, просто ми се струва, че самооценката ѝ върви една идея пред покритието.
Би ми било интересно да я видим в сезон 2, но едва ли ще приеме заради заетостта си в телевизията.

Сестрата на Йоанна е кандидат за втория сезон, изпуснаха се в лайва. Тя е доста по-лигава и надъхана от Йо, не знам дали ще ми хареса.

Подкастът с Крис ми беше интересен, не очаквах. Пак си се оправдаваше по неговия начин, като най-големият бисер беше, че понеже имало много желания от хората да гледат пак "София ден и нощ", той затова е решил в първата седмица да го играе като Коко. Пълни глупости, ако беше така, да го беше казал в Клюкарника, не падаме от Марс. Те Павел и Ицака го бъзикаха до последно за това.

# 86
Само не и сестрата на Йоанна. Това момиче е много зле. Ако Йоанна е дразнеща, то сестра й е 10 пъти по-досадна.

# 87
Има и по-лоши примери, просто ми се струва, че самооценката ѝ върви една идея пред покритието.
То има и много по-лоши примери, но не се бутат в националната телевизия в най-гледаното време (сутрешния блок). Самочувствието на тази куха лейка е огромно. И води интервюта, свързани с политика, от която грам не разбира.
А за сестрата на Йоанна... е нямам думи. Мен Йоанна не ме дразни, но сестра й с този варненски акцент... откачам като слушам мьекане на всяка дума. Един път пробвах да гледам някакъв лайв с тях двете, едната говори нормално, но другата... бясно селско мякане. Отвратително! Нека си говори така с приятели, но да не се появява по медиите. Какъв инфлуенсър е това?
Надявам се вторият сезон да е с ИНФЛУЕНСЪРИ, а не с роднините на инфлуенсърите.  Това малко като ВИП Брадър, дето спечели жената на Здравко, победител от първия сезон. Какъв ВИП е точно тя?

Ето чисто ново видео от Йоанна:

# 88

Лайв върви

# 89
Ева при Цитиридката след победата в "Къщата". А идната седмица ще

Идната седмица Виктория ще гостува

Общи условия

Активация на акаунт