КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - сезон 1 (тема 2)

• 30 935
  • 298
  •   1
Отговори
# 60
Лека статистика. Първият епизод на "Къщата на инфлуенсърите" е гледан онлайн 716 хиляди пъти.
1 еп.-716k
2 еп.-570k
3 eп.-506k
4 еп.-431k
5 еп.-389k
6 еп.-544k
7 еп.-519k
8 еп.-497k
9 еп.-483k
10 еп.-461k
11 еп.-408k
12 еп.-403k
13 еп.-596k
14 еп.-446k
15 еп.-371k
16 еп.-402k
17 еп.-367k
18 еп.-316k
19 еп.-345k
20 еп.-361k
21 еп.-316k
22 еп.-264k
23 еп.-254k
24 еп.-314k
25 еп.-353k
26 еп.-301k
27 еп.-323k
28 еп.-318k
29 еп.-273k
30 еп.-239k
31 еп.-247k
32 еп.-259k
33 еп.-219k
34 еп.-201k
35 еп.-184k
36 еп.-80k

Това са данни към 6 декември и са минали едва часове от качването на 36 еп., така че има резон гледанията да са малко за този кратък срок.

# 61
Доста добре се движат с гледанията. Изпълниха си първоначалната цел - да си съживят канала, надявам се и да са успели да си избият парите.

# 62
Николас на именния си ден в "Ще си кажат"

# 63
  • София
Време му беше на Николас да си ходи. Твърде много се задържа. Много зле бяха с хвърлянето на топките. Толкова пък да са зле не мога да повярвам. Браво на Йоанна, скри им шапката. Следващия, който трябва да си замине е Ева.
После с тези костюми изтъпя рядко. Айде да идва финала днес и да се свършва и с това. Вече бленувам за дългата почивка без никакви риалити предавания.

# 64
Следващия, който трябва да си замине е Ева.
Е със сигурност и Ева ще си тръгне довечера. Четирима си тръгват в един ден, но един печели скромната награда.

В лайв предаването с Николас поне разбрахме, че Кейти Пери си продава душата на дявола в ePay. Интересно.  Стефани си продава буркан от нeйната урина за 10 хиляди евро, една друга Стефани от "90 дни до сватбата" си продава в интернет буркани с нейните газове... пак за някаква баснословна сума. Но върхът е Лейди Гага, която си продава ла*ното за 1 милион долара.

Последна редакция: ср, 07 дек 2022, 20:28 от diziler

# 65
  • София
Айде на големия финал!

# 66
Аз ще гледам финала малко по-късно,на останалите приятно гледане Grinning Но ми излезе стори и се ококорих какво е сторила Стела с устните си,ужас Grinning
Скрит текст:

# 67
Аз ще гледам финала малко по-късно,на останалите приятно гледане Grinning Но ми излезе стори и се ококорих какво е сторила Стела с устните си,ужас Grinning
Скрит текст:

Мисля че просто е ползвала онзи филтър, който прави огромни джуки и скули направен е с цел подгрявка на силиконките 😄

# 68
Не съм изгледала още предишния епизод и сега ми се иска просто да превъртя видеото да видя кой е победител и да се приключва с тая мъка... 😃

# 69
Ден 24-ти? Тези хора майтапят ли се? Цялото риалити всъщност е било 24 дни? Мислех, че е 31.

# 70
След като се показа победителят доста ме подразни коментара ня Крис, абсолютен дебил.

# 71
  • София
Изгледах финала

Първи коментар за него в темата. Слагам в скрит текст за всеки случай, за да няма прецакани

Не отваряй ако не си гледал епизода!

Скрит текст:
Ева спечели! ШОК! Тази кифла и лигла ги надигра всичките? 😮
Браво че изкараха толкова дълго време ама айде сега, хиляди други биха успели, не е нещо невиждано.
Яд ме е за Крис, за Сандев също в някаква степен. Дори Йоанна ми бе по-приемлива пред това разглезено и глупавичко богато момиченце. Не ми хареса как Сандев се отказа в края и разделиха парите. Толкова сеир за 7500 лв. така ли излиза? Тъпотия. Сега нито победата за Ева ще е толкова сладка, а и Сандев излиза глупаво. И двамата се осраха, по-специално той. Да се бяха разбрали още на 7-ия час тогава. Била дама, нека да е тя, герой бла бла. Ами ако Сандев е бил на предела си, то как да разберем сега? Отказва се, излиза герой и с половината награда, а за Ева остава да си начеша егото.
В Един за друг също имаше подялба на пари и подарени победи.
Едно свястно българско риалити не може да се направи никъде. Било по телевизия или онлайн. В Максимал пък се осират с този безумен Максимал съвет.
Павката и Ицака да си го запишат някъде. Без подобни опции в следващия сезон с отказвания и селска чест.

В заключение:

Не ми хареса сезона
Не ми хареса и победителя

Не че има някакво значение за тях.

# 72
След като ти прочетох спойлера, още повече се радвам, че спрях да гледам в края на октомври. 😂

# 73
Скрит текст:
Има справедливост на тази земя. Искрено се зарадвах, когато Крис издаде Йоанна, затова че си вдигна ръката. Тя първа го захапа и не спря да го дразни, дори и след като отпадна. Когато обсъждаха кой колко пари има и дали му трябва реално наградата и казаха "Ами Крис си няма нищо" и леля Йоанна се обажда "Аа, добре. Сега разбрах защо си такъв." Не мога да не се възмутя, поредното злобно изказване от много деликатната и тактична Йоанна.
Ева съвсем честно си спечели, Сандев се беше предал и нямаше да издържи още дълго. Сега ми е интересно дали с Крис са двойка. Сладки са заедно.
Аз изгледах с интерес предаването. Има какво още да се желае откъм организация, правила и т.н., но като за първи път беше много добре. Вече ми се гледа втори сезон.

Последна редакция: ср, 07 дек 2022, 21:11 от dreamer🌺

# 74
След като се показа победителят доста ме подразни коментара ня Крис, абсолютен дебил.
Какво е казал? Аз изгледах целия епизод, ама Крис каза мн. неща...

@Diavolo, e да, но...
Скрит текст:
Сандев беше на предела и нямаше да издържи 1 час на ляв крак. Повярвай, ако не предусещаше, че всеки момент ще рухне, нямаше да предложи това делене. Щеше да си трае, за да спечели цялата награда, но като усеща, че вече е на предела на силите си и предвкусва загубата, предложи деленето. Иначе щеше да остане с 0 лв. Така че по-добре със 7500, отколкото с 0. Премислил го е. А победителката си била заплюла чанта за 10 000, хахаха. Смятайте колко има нужда от тази награда изобщо

Последна редакция: ср, 07 дек 2022, 22:20 от diziler

Общи условия

Активация на акаунт