КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - сезон 1 (тема 2)

• 31 041
  • 298
  •   1
Отговори
# 165
# 166
# 167
# 168
И какво ще рече това?

# 169
И какво ще рече това?
сигурно  са започнали снимките на 2 ри сезон  нямам идея

# 170
Ще има битки между двама инфлуенсъри кой да влезе в къщата.

# 171
# 172
  • София
Интересен епизод беше тип Фермата. Според мен DidoD ще влезе, щом ще има и гласуване, той е значително по-известен от другите.

Следващата игра дано за жените е с малко по-малко килограми в колички те, за да е равностойно, както правят във Фермата.

# 173
Изгледах им само визитките засега.
Норчито си е наизустила нейната и кой знае колко пъти я е повтаряла баяаааавно и отчетливо, за да го няма мьекането й.

# 174
Според мен и четиримата трябва да ги вкарат. Известни са (щом ги знам 🤣) и са интересни. Пресли и Гого са бивши гаджета, ще има драми.

Не съм гледала още епизода, да подчертая 😁

# 175
  • София
Казаха, че само един ще е, но аз си мисля, че може и да вкарат втори, ако се справи добре я игрите или има много гласове. Пресинка съм я мяркала като физиономия само, а Гого не съм го виждала, но казаха, че са си бивши. Дидо и Елеонор ги знам, мисля, че между тях ще е борбата и то залагам на Дидо най-вече.

# 176
Аз си мисля че Дидо ще спечели все пак той е доста Известен във Ютюб и има много фенове

# 177
Чак па "известни", явно са известни само на приятелите и на семействата си. От четиримата съм засичал единствено сестрата на Йоанна и то заради миналогодишните им общи видеа. Отвратително мьекане, аз този диалект няма да го изтърпя, ако я вкарат тази Елеонора. (Ще я наричам така, както се казва по паспорт, никаква Елеонор не е, камо ли пък "Гранде". Селска пръчка.). Дидо най-умен, справи се най-бързо. Но и той говори като бесен селяк, супер дразнещ е такъв говор, не знам как ще изтърпя това. Може ли да казваш "Джъдо Джъ", вместо Дидо Ди? Единствено бившите гаджета говорят нормално.

# 178
  • София
Как реши, че иначе се казва Елеонора? Елеонор си е.

Дидо има 300к последователи в ютюб, така че се води от известните, аз съм ги гледала преди с бившата му GalkaPower като правеха видеа. Нейните имаха страшно много гледания за времето си, но, той като я заряза и тя приключи.

И все пак тези се борят за влизане, а другите вече са избрани. Ще има и някой по-известен, но не вярвам да са много и ще са млади, без ангажименти. Не вярвам да има от известните женски лайфстайл ютюбърки или Клашъра, АйдеБГ.

Бих заложила на Йоан-Петър, Дени, Зарко, Йоана К. Тик ток звездите не ги знам. Евентуално може Азов. Чудя се и за  Филяка.

Дайте и вие предположения кой може да влезе, кой би се навил.

Последна редакция: вт, 28 мар 2023, 11:42 от Niya-

# 179
не знам кой се е навил но Дени Антилопата няма да го издържа вътре прекалено ми е фалшив

Общи условия

Активация на акаунт