КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - сезон 1 (тема 2)

• 31 039
  • 298
  •   1
Отговори
# 180
Как реши, че иначе се казва Елеонора? Елеонор си е.
Ами във видеото на въпросната игра Павел и Ицака не ѝ ли казаха, че е Елеонора?

Тик ток звездите не ги знам.
Ама какви "звезди" са това? Щом не ги знаеш и ти, и аз, как тогава са "звезди"? Странно как се използва тази дума за всеки лигльо в интернет. Звезда е Лили Иванова например, не някоя дрисла от Тикток.

А иначе Чеченеца може и да се е навил. И той е малко от бавно развиващите се.

# 181
  • София
Дидо ми хареса най-много заради находчивия си ход с трупчетата, който реши и играта. Точно такова нестандартно мислене винаги ми е харесвало в игрите и съм го адмирирал.
От друга страна не беше честно за Гого и Елеонор ако не се лъжа, че ги валя дъжд, което допълнително ги затрудни с трупчетата. Но от друга страна с тази си тактика пак щяха да са по-бавни.
Пресинка много време загуби на мятането.
Дидо не само дръпна с точките, но според мен спечели и важна точка пред зрителя с бързата мисъл в хода на играта и начина по който мина трасето с трупчетата.

# 182
  • София
diziler, написала съм тикток звезди, Лили Иванова не е тикток звезда. Известните в Тикток си остават там, докато тези от ютюб добиват малко по-голяма популярност и то с право. Наистина се изисква много повече труд. Клашъра, АйдеБГ, Павел и Ицака, Валери, Пе*е ги канят и извън рубрики "Известните в Интернет", където често се подиграват на гостите си.

И все пак не са известни като Лили Иванова, наште със сигурност не са чували, който и да поканят Павката и Ицака. Все пак не е Биг Брадър това, а за хора познати с нещо в интернет. Дидо има гейминг канал, профилиран си е, аз лично не бих тръгнала да го гледам как играе, но си има своите фенове

Никола, ако говорим за лигавене, топ са Анди и Дани. 😁 Те обаче ме съмнява да влязат, може обаче техният приятел Крис.

# 183
По съм склонен да вярвам че Дидо ще влезе все пак е приятел на Ицака  а колкото до Анди Студио  те са най зле особено по големия брат

# 184
  • София
Те са приятели с много инфлуенсъри, ако искаха да влезе задължително, щяха директно да го вкарат, както останалите участници. Не вярвам да го побутват, но предвид, че взе първата игра и вотът е за него (90% от коементарите са за него под видеото), трябва много да се изложи на следващите игри, за да не е първи.

# 185
  • София
Нито едно известно за мен лице не виждам. Grinning

# 186
Те са известни на приятелчетата и на родителите си. Очевидно и на супер тясна аудитория, каквато е тази на геймърите. За жалост аудиторията на тези фръцли не пипа да отвори една книга, но за сметка на това знае всички чалга и рап "хитове". Никой не се ангажира да се захване с по-задълбочена литература, достатъчни са кратките текстчета в интернтет, понеже е по-неангажиращо. В резултат: изказ като на Габи от "Ергенът", а в главата кухо. Положението е "Тутан Камион" по всички параграфи.  И сега веднага някой ще ме "затапи" с отговора: "е да, ама еди коя си има ... хиляди последователи", е и? Последователи се трупат, заради външната красота, дори и в главата ти да няма нищо.  Някоя инстаграм изкусителка, която изглежда супер добре, но не може да каже едно цяло изречение има милион последователи. И какво от това? Предпочитам Камелия Воче, да ми показва как готви и да говори като нормален човек, без фръцкане и без да се лигави, да показва умения и знания, пък голяма работа, че е на 60+ години. А Габито, дето каза, че много й бил далече Дубай и затова първо мисли да отскочи до Япония... смятайте за какво кухо същество иде реч. Иначе и тя се води "инфлуенсър".

Аз лично предпочитам втория сезон на това риалити да е с подбрани хора, които са станали популярни в социалните медии с уменията си. Един заради готварски способности, друг заради спортни постижения, трети заради някакви... ако щете ораторски умения. (какъвто е Чефо например), друг заради музиката си и т.н. Ама празноглави убавици, дето са известни, само заради това, че имат много последователи, следствие на красивите си очи и напомпаните джуки и (o)(o), мерси...

# 187
  • София
Аз те разбирам, но това е нивото на инфлуенсърите и специално на тези, които биха влезли в предаването. Камелия Воче не е инфлуенсър, малко спортисти са ѝ инфлуенсъри, да се определят за такива и да си прекарват времето в социалните мрежи. Може би пак ще има някой от ИВ, Ергенът.

Съгласна съм, че малко се чете и че масово инфлуенсърите показват ниска обща култура и 90% от четящите не биха влезли в предаването.

# 188
  • София
Извинявам се за двойния пост, но никой ли друг не гледа. Хубава беше втората игра, а картината е страхотна. Вдигнали са нивото.

Пресинка се преби ужасно, при нея валя най-силно. Гледах 5 минути от нейна реакция с Гого на първия епизод, не ми направи добро впечатление. Не разбра елементарна шега на Павката и Ицака, държеше се леко просташки, мляскаше чипс с отворена уста през цялата реакция.

# 189
Аз гледам, точно днес си мислех да пиша.
Само не разбрах - от тези четиримата ще влезе един, а другите кандидати са вече избрани, така ли? Или всички ще се състезават?

# 190
  • София
Другите са избрани вече, тези се борят за последното място. Аз обаче си мисля, че може и двама да вкарат - Дидо и Елеонор, ако има много гласове за тях на лайфа, както очаквам да се случи.

Следващият понеделник ще е третата игра, след това на 19 април ще има лайф и хората ще гласуват в коментари. Ще съберат точките и ще обявят кой влиза.

# 191
Аз сега ще гледам. Не съм в БГ и изоставам с материала, хаха. И не се притеснявай за двойния пост, щом има разлика от 24 часа поне, няма проблем.

# 192
  • София
Играта бе хубава и качеството на картината също. Но не бе справедлива, защото заваля проливен дъжд и стана много хлъзгаво, от там и Пресинка бе жестоко ощетена.
Отделно за един мъж е по-лесно да бута количката, просто има повече сила.
Иначе Дидо по всичко изглежда, че няма конкуренция сред тези четиримата и ще спечели убедително и като игри и като вот сигурно.
Дано вкарат и втори човек с него, може би Пресинка, не знам. Тя би правила шоу.

# 193
  • София
Трудно й беше на Пресинка, но Павката и Ицака бяха прави - теглиха жребий, това й беше късметът. Правили са почивки между участниците, шанс, че при нея засили повече. Тя като цяло ми се вижда слаб участник, не е много ориентирана и да не беше валяло така силно, пак щеше да е последна. Другите също играха на дъжд, но на по-лек.

За първата игра самата Пресинка коментира във видеото й с Гого, че за Нори е било най-лесно, защото е с по-малък норем обувки и тя имаше място да си сложи и двата крака на трупчето. Според мен това важи и за змейката, по-лесно е на жените да пазят равновесие, на мъжете пък с килограмите. Беше добре, че нямаха право да я отлепят количката и това изравнява повече силите.

Последна редакция: ср, 05 апр 2023, 17:04 от Niya-

# 194
Много се надявам, че нито един от гореспоменатите трима няма да влезе в предаването... но предвид това, че ще се вдигне страшен шум, най-вероятно поне един такъв ще влезе.

Общи условия

Активация на акаунт