ЮЛЧЕ, бързо оздравявай ти! Още утре да направиш 100 бели!!!

• 12 445
  • 297
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ТОНИ

# 166
Тонинче, честит рожден ден и от мен, миличка  bouquet
Бъди здрава и много щастлива! Не се натъжавай, все пак днес е твоят ден в годината Wink

# 167
  • В средата на времето
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ТОНИ! ПОЖЕЛАВАМ ТИ ВСИЧКО НАЙ-ХУБАВО И МНОГО УСМИВКИ! Grinning
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА СТЕФО (на патерици)! ДА РАСТЕ ЗДРАВО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕНЦЕ! Grinning

Днес водих Криско до педиатърката да го чуе, че нещо кашля и в коридора докато чакахме имаше и едно момиченце със шарка..Има ли вероятност и Кристиян да се е заразил?..Двете деца не бяха близо едно до друго.. Thinking Не знам каква беше шарката..не попитах..

# 168
Емчо вече е по-добре, няма хрипове, свършихме и АБ, но хремата пак се възобнови. За известно време се беше сгъстила, сега отново е втечнена. И одеве доктора ни каза едни капки MAXITROL, които прочетох че са за очи, и реших че не съм разбрала, но го попитах и той каза че за очи, но няма проблеми да му капя в носа по 1 капка сутрин и вечер и били много ефикасни. Пък ще видим. Защото ако хремата продължи пак ще се появят хриповете, и пак кашлица и вече ще полудея. Вече цял месец сме болни с малко прекъсване между двете.
Иначе от 2 дни това дете е пощуряло - то не е радост не е чудо. Мъжа ми ме бъзикаше да не му давам трева да пуши през деня  Mr. Green. По цял ден се хили и само се закача и е толкова весел, ченезнам какво му става, чак неестествено весел, при положение че и вчера и днес на обяд спа па 30 мин. и би трябвало да му се спи и да е кисел, а той ............... пу-пу да не му е уроки.
От около 1 седмица отказва сутрин да яде мляко, и започнах да му правя попара и да си закусва нормално. Но от няколко дни и вечерно време пак се мръщи на млякото и си ляга гладен. Сега се чудя какво да му давам вечерно време да яде за вечеря, при положение че той яде следобедната си закуска към 17ч., и сега се опитах да му дам от нашата вечеря, обаче той още не е гладен. Сега ще му правя след малко пр. мляко с бисквити да видя дали ще го яде. А иначе си заспива и без да си изцока млякото, което смятах че ще ни е проблем. Казвайте какво вечерят другите деца?

# 169
Честита Коледа на всички!
Честитя и на всички по поводи РД и ИД.
Ние отдавна нямахме сополи, но днес имаме. Има малко зачервено "мокро " гърло и поисках направление за секрет, да видим от какво е това нещо, дето я държа миналия път близо 3 седмици и сега кой знае още колко време ще се точи с хрема.
Иначе като чета всички са се изпонатръшкали болни след коледното парти, та добре че не дойдохме  Rolling Eyes
Да си призная, отдавна не бях влизала и чела от мързел, та сега трябваше да чета цели романи.  Embarassed Пове4е май няма да допускам това, че е много гадно да наваксваш с цели страници после. Ще влизам поне да чета като ме хване мързела да пиша  Thinking
Ми айде, всички болнички да оздравяват, вкл. и ние Simple Smile
И на нас ни изби единия кучешки зъб. Остават още 3 Twisted Evil Може хремата от туй да е...
Да ви кажа, Габи ве4е говори почти всичко което чуе /да не кажа всичко/ и вързва цели изречения от по 3 думи. И мноооооого ни командва, страшна хитруша е. Обожава да се кипри, кичи се с гердани и гривни оща като се събуди след сън и това всеки ден. Та ве4е й купувам герданчета, гривни, фиби, чантички и даже веднъж ве4е й подмених аксесоарите, та тя ме задължава ве4е всяка сутрин като станем аз да си сложа  нейните стари гердани, а тя новите  Twisted Evil и понякога ги забравям и ходя с тях да бера срама после  Embarassed Но това е положението, имам си една суетна госпожица, дето само се гледа на огледалото, реше се...А! и шапки си слага.Изобщо много набляга на аксесоарите  Crazy И приказва непрекъснато абсолютно разбираемо /za мен/, казва си с какво я обличам, пове4ето животни какво правят, кой какво има, какво да правим и т.н Абе сериозно си плямпа, голяма приказливка се извъди  Mr. Green

Последна редакция: чт, 28 дек 2006, 22:54 от siska

# 170
ЧИД на малък Стефанаки да расте здрав умен и красив   bouquet
ЧРД Тони всичко най хубаво и повече оптимизъм да озарява дните ти.Бъди все така красива ,усмихната и слънчева Heart Eyes

Честита Коледа на всички и най вече на непоявилите се още на бял свят бебоци  нека Господ бди над тях  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Асенце душа кученцето е плюшка Laughing но мойте кукли ще ме изнудят на лято да им взема кокерче евентуално Wink

# 171
Тонина, честит рожден ден! Пожелавам ти здраве, късмет и много усмивки и любов! newsm67

Ние днес изписахме малката Ева....да ви кажа честно много мило ми стана като си спомних за нашето изписване.........а тя е толкова малка, че все едно Вики никога не е била такава....просто много хубави емоции ме държат цял ден..........пожелавам на всички да сте толкова щастливи и усмихнати през цялата нова година............

засега толкова от мен Simple Smile

# 172
ЧРД, ТОНИНЧЕ!!! Здраве x3, щастие x5, любов x 10 и ако всичко това е равно на 100000000 усмивки, то нека бъде уравнението на предстоящата за теб година Hug  bouquet Heart Eyes

Честито на вчерашните именници - Стефанаки и Стоян!!! Да са най-вече здравички, за да може майките и татковците им да са спокойни и щастливи  bouquet  bouquet  bouquet

Светле, абе аз се зачудих как сте се решили на лабрадор в ново жилище newsm78 Laughing Аз бих се наела, ама все пак си е мъка - току що обзаведено да го подлагаш на здраво кучешко гризане, пишкане и акане Wink ДА е живот и здраве, аз за сега съм решила, че живтно ще взимаме едва, след като отгледам още поне едно дете. И животното задължително ще е куче... котките наистина са прекалено своенравни Grinning

# 173
Краси, на мен отдавна ми ги хвалят майките тези капки Макситрол. Дано ви помогнат.

# 174
  • в шоки-land
Честит рожден ден, Тонинка  bouquet  bouquet  bouquet
Много щастие, любов и детски усмивки   bouquet  bouquet  bouquet

Бяхме на парти и сьм сьнчо вече Blush....
хубава вечер на всички малки и големи Hug Heart Eyes

# 175
Честито  на всички именници и рожденници  newsm51

Вчера свеки е водила Бобсънът на консултация-наддал е 700гр. и 3 см.А на мен ми се струва ,че е качил поне 3 килограма  Rolling Eyes,като гюле е  Mr. Green
И ние имаме проблем отдавна са кашлицата и сополите,но колкото и пъти да то водим при педю,винаги гърдичките са му чисти,пък и нали имаме проблеми със зъбоникненето-почти са пробили кучешките.Та сега се сдобихме с рецепта за капки за задна хрема от една друга педка,та сме много по-добре-трета нощ детето спи добре,което си е празник вкъщи.

# 176
Охо, пропуснах да се похваля Grinning Дядо Коледа освен играчките ни донесе и два горни кучешки зъба, поради което коледните нощи бяха безсънни Mr. Green Сега очаквам и новогодишните да са такива, че долните кучешки също здраво напират Crazy

# 177
  • welcome to the Jungle
Оги е с бронхопневмония от ляво Weary. Пращат ни в болница на всичкото отгоре. В момента съм се спазарила да му следим състоянието в къщи и при първият симптом на влошаване - моментално в Детската белодробна болница Sad.
Стискайте ни палци поне болницата да се размине и дребосъкът да оздравее бързо Praynig. Не искам да ви казвам колко ми е свито сърцето предвид моето "своеволие" да не влезем веднага в болница, докторката стовари на плещите ми тежките думи "Не го вкарваш, но си е на твоя отговорност".

Иначе на пръв поглед, картинката е следната - тича, играе, яде и пие с удоволствие, няма Т.  Има леки безцветни цифки и кашля лошо, като вчера дишаше ала дърт пушач - със свирене в гърдичките. Днес май е по-добре, ама рентгена показва друго. Sad

Между другото, педиатърката се оплака, че в момента МАСОВО е плъзнала епидемия от пневмония - при нея почти всички деца, които идват с кашлица са с пневмония.

Тонинче, честит рожден ден, душа!  Бъди здрава и щастлива!!

# 178
Lioness, много съжалявам за Оги...искрено се надявам всичко да свърши по-бързо и да не се налага да влизате в болница....стискам палци и ще се моля за вас и всички болни  Praynig да посрещнат здрави новата година.........

# 179
Ох, не!
Галенце, дано наистина се разминете с болницата и Ого-Фого бързичко да се оправи.

Като се сетя че и нашя покашля, но само докато спи и е също без сополи и Т. Направо косата ми настръхна!!!
Дано при нас е от зъби, че ще полудея вече!

Общи условия

Активация на акаунт