ЮЛЧЕ, бързо оздравявай ти! Още утре да направиш 100 бели!!!

• 12 438
  • 297
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Какво става с тези мъничета?От един месец чета само за болести.Стискам палци  Praynig Оги да се оправи бързо.Каката ми е боледувала от пневмония на 2.5години, но я хванахме навреме и не сме влизали в болница.Дано и при вас се размине влизането Praynig
Иначе и ние сме болни Марти е с ларингит и кашлица ама не вдига въобще температура newsm78.Педито много обстойно го преслуша ,но започвам да се чудя дали да не отидем пак. newsm78

# 181
  • София
Най-накрая се добрах до компютъра! Преди 2-3 дена успях даже да драсна 2 реда за "Генгигела", но тамагочи Ади ме рестартира. Не ми се пише същото пак, така че ще давам нататък и без това не беше кой знае колко съществено.

Та първо - Честита Коледа на всички! Честитито на патерица на всички рожденици, именици, лели и т. н. На болничките - бързо да оздравяват, за да могат да посрещнат Новата година с мноо-го веселие и щуротии! Специални поздрави от мен и Ади за Галето и Теди и техните коремчета  Heart Eyes  Hug .

Знаете ли какво се каня да ви питам предновогодишно? Мамите, които още получаваме майчинство, трябва ли да подаваме молби до НОИ - нали от догодина ще си го получаваме директно от там, или това е работа на работодателя? Наш'та личен състав в работата така ми отговори, че предпочитам да си проверя и другаде дали не трябва сама да си подам молбата. Питах и един познат счетоводител, но още не може да ми отговори. Иначе рових и из нета, но нищо не намерих, а темите във форума по въпроса за майчинството са със средна дължина от по 40 страници (с известно преувеличение, естествено). Мерси предварително!

# 182
  • София

Знаете ли какво се каня да ви питам предновогодишно? Мамите, които още получаваме майчинство, трябва ли да подаваме молби до НОИ - нали от догодина ще си го получаваме директно от там, или това е работа на работодателя? Наш'та личен състав в работата така ми отговори, че предпочитам да си проверя и другаде дали не трябва сама да си подам молбата. Питах и един познат счетоводител, но още не може да ми отговори. Иначе рових и из нета, но нищо не намерих, а темите във форума по въпроса за майчинството са със средна дължина от по 40 страници (с известно преувеличение, естествено). Мерси предварително!
[/quote]
Ние сме в заварено положение.Никакви молби майчинството си остава от работодателя

# 183
  • Пловдив
Гале, стискам палци и се  Praynig бързо да се оправяте и никакви болници  Naughty.
Дано за посрещането на Нова година сте по-спокойни за да я посрещнете подобаващо, защото отново ще е една много важна и щастлива година.

# 184
  • в шоки-land
Гале, стискаме палци и ние да се ра3минете с болницата и 3а бьр3о о3дравяване на Огито Hug Heart Eyes

# 185
  • В средата на времето
Гале, и аз пожелавам да се разминете с болницата! Бързо оздравяване! Praynig Hug

# 186
Пожелавам на всички да са живи и здрави и стига сме посрещали празниците болни.
Hug Hug Hug                                  Hug Hug Hug
МНОГО ЦЕЛУВКИ ОТ НАС.
[/color][/size][/b]

# 187
  • welcome to the Jungle
 Tired След телефонна консултация с едно приятелче доктор, получих настоятелна заръка да заминаваме бързо в болницата  Sick. Утре в 9 ч. имаме уговорка с педиатър във "ВИТА", който ще си каже и крайното мнение, но комай нещата вървят към болнично лечение Cry. Не, че Оги е зле, но пневмонията се води животозастрашаващо заболяване и е задължително да се провежда болнично лечение Cry
А ми е най-тъжно, че не аз, а Любо ще постъпи с него в болница и аз няма да съм с любимите ми хора Sad .
Благодаря ви за хубавите пожелания! В този форум се случват чудеса и искрено се моля, така както и вие сте го написали, да ни се размине болницата и бързо да се оправи малкият ми юнак. Целувам ви всичките!

# 188
  • София
Моля се да се размине малкия сладур с болницата! Това е ужасно! Гале, и ти не трябва да се тревожиш сега...Дано утре доктора от Вита каже,че няма нужда да се провежда болнично лечение! :pray

# 189
Гале миличка стискам палци Оги да се оправи.Но ако се налага болница по добре дечко да оздравее дори и в болница знам че емного тежко за мама но ти си силна и ще се справиш.Така ми е мъчно като са ви почнали болестите този и миналия месец и край нямат ати трябва да почиваш повечко и да не се тревожиш излишно моля те  Heart Eyes Hug  bouquet Огънчо е силен юнак и ще оправят двамата с тати .Добре че навреме са хванали болеста това е по важното
Стискам палци мнгоо целувкии и прегръдки за Огънчо  и мама
Обичаме ви и скоро ще се похвалите че сте здрави знам със сигурност Peace Hug Heart Eyes  bouquet

# 190
Гале, приеми и от нас искренни пожелания за много бързо оздравяване на Оги, и ако може да се разминете и с болничното лечение още по-добре. Но ако не - приеми го от добрата страна, че ще оздравее по-бързо и ще го наблюдават от близо, и гледай да не се ядосваш и притесняваш. Всичко ще мине и Огън ще оздравее, а ти недей да тревожиш новото бебче. Много  Hug и  Heart Eyes от нас със Емчо.

Ние одеве ново 10. Емчо започна да се инати и да се дърпа да го обличам, и аз го дръпнах за ръката и му изпука нещо в китката и той като ревна .............. и не мога да го успокоя ........ и вече започнах да си представям, как съм му счупила ръката и как заминаваме за Пирогов, и ................. ужас. Но при всеки допър с ръката реве по-силно. И само си я гледа и ми я показва и си я държи. Викнахме нашия д-р, и той категорично отрече да е счупена, защото му я пипаше и той нищо. САмо когато я напрегне да прави нещо с нея тогава започва да плаче. Но след 1 час вече забрави и започна да си действа нормално с нея. Ей няма и ден без някакви премеждия. Тук от известно време ни се случват случки от всевъзможен характер - то не бяха зъби, болести, навехнати ръце. Дано с новата година да отминат всички гадости.

# 191
  • Варна.
Оги да оздравява бързо! Пожелаваме ви кратък престой в болница, ако стигнете до там, и според мен все пак е по-добре да го наглежда постоянно специалист. Ще мине и това, не се тревожи! Hug
аз съм била в болница с пневмония, мисля, че към 3-4 клас, голямо преживяване беше, постоянна забава,  детско отделение, само игри, останаха ми 2 приятелки от тогава.

# 192
Дики, аз половината си детство съм изкарала по болниците и за мен те са очарователни места, та за това все с добро си мисля за пребиваването в болница... от малка имам такъв лаф - Човек влиза в болница, за да оздравее!
Може да звучи идеалистично, но наистина е така Grinning Само дето си мисля, че на Оги ще му се наложи да оздравява вкъщи Wink щото утре докторът ще каже, че няма нужда да го приемат Hug
Краси, аз съм правила подобни изпълнения със Сияната, ама на нея й минава като на куче Rolling Eyes Ревва, а после като си види любимите играчки - забравя Wink

# 193
Гале, пожелавам бързо оздравяване на Оги  Heart Eyes

# 194
Ей, Рейче, предновогодишно - ДОБРЕ СИ СЕ ЗАВЪРНАЛА Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet Липсваше ни Hug Как сте, растете, дивеете, разкажи малко Grinning

Общи условия

Активация на акаунт