ЮЛЧЕ, бързо оздравявай ти! Още утре да направиш 100 бели!!!

• 12 435
  • 297
  •   1
Отговори
# 195
Аси, миличка, благодаря ти  Hug ама утре ще правя включване, че съм нещо капнала сега

логнах се само, за да вдъхна малко кураж на Галето

# 196
Айде и аз да се включа по нощите..
Галенце, от все сърце ти пожелавам Огънчето да се размине с болницата и заедно да посрещнете новата година Praynig
Алекс, също боледува от пневмония преди месец и половина, но слава богу беше хваната навреме и се разминахме само с АБ и няколко други лекарства. Дано и при вас бъде така.
Целувам ви двамата Heart Eyes

# 197
  • welcome to the Jungle
Хей, момичета НЯКОЙ ДА ВИ Е КАЗВАЛ, ЧЕ СТРАШНО МНОГО ВИ ОБИЧА!
з съм сигурна, че в този форум се случват чудеса, а в нашата темичка, тук, всички излъчвате толкова позитивна енергия, че чудесата няма как да не станат!!

Започвам да разказвам - отидохме днес при д-р Пламен Масларски http://www.art.bg/temp/vita.bg/spec.php?sp=11&d=6, за да прегледа още веднъж малкото човече и да даде още една позиция за или против болничното лечение.
За мой късмет забравих документът, съпътстващ рентгеновата снимка на Оги ( този, в който е написана диагнозата от рентгенолога). И от тук започнаха чудесата:
 - докторът прегледа много внимателно Оги и отиде в съседна стая, за да прегледа снимката на онези луминисцентни табла за снимки. Върна се и каза" Аз пневмония на снимката не виждам"  Shocked Shocked Shocked. Детето има бронхиолит (според мойто прителче-докторче пневмонията и бронхиолитаът са едно и също нещо), но искам да видим как е кръвната картина и утайката. Към този момент не виждам НАЛОЖИТЕЛНА причина да влизате в болница. Да, принципно, това състояние е за болница, но не е тежката пневмония, при която не може да има коментар. Ако има някакво заболяване - то е едва в самото начало. Антибиотикът тук няма да подейства, хубаво е да си вземете ултразвуков инхалатор на ТСМ и изброи нови лекарства за кашлица, които да даваме - Вентолин, Мукосолван и за хремата - Виброцил. В нашия случай отхвърли Хустагил и МУкопланта, защото били на билкова основа и етеричните масла по-вероятно да доведат до спазъм, от който така упорито бягаме да не се случи.
 - дадохме рентгеновата снимка на друг рентгенолог да бъде разчетена отново. Отговорът бе - НЯМА ДАННИ ЗА ПНЕВМОНИЯ. Има няколко малки огнища, които евентуално предстоят да се развият, но са още едва доловими;
 - кръвните изследвания излязоха в НОРМА  Shocked Shocked Shocked. Само утайката излезе в горна граница, но това е нормално, предвид, че тече възпалителен процес.

КРАЙНОТО МНЕНИЕ Е - НЕ СМЕ ЗА БОЛНИЦА, НО СМЕ С ПОВИШЕНО ВНИМАНИЕ ЗА ЕВЕНТУАЛНО ВЛОШАВАНЕ (което надявам се - не се очаква)   bouquet  bouquet  bouquet
Не мога да си намеря място от щастие!
 Ще си бъда с любимите хора на Нова година.  Hug

# 198
Гале браво честита положителна новина Знаех си аз чеднеска ще се похвалиш с добри новини
Прегръдки и целувки още веднъж Hug Heart Eyes Laughing Wink  bouquet
А иза коремчето също Wink

# 199
Много се радвам за вас Гaле  Hug,пожелавам бързо оздравяване и приятно посрещане на новата година с любимите хора Heart Eyes
много целувки и прегрътки от нас

# 200
  • София
Хайде, поредното потвърждение да търсим винаги поне още 1 лекарско мнение!!!

Оги да оздравява, мама да се успокои и да посрещнете новата 2007 с много усмивки!

# 201
  • София
Супер новина Hug!!!Много се радвам че всичко е хванато от самото начало и се размина влизането в болница.
Марти от 4 дена е с ларингит и кашлица и на нас ни предписаха Вентолин и Виброцил +Проспан за отхрачване и по 20 капки Есберитокс Н на ден.
ВСИЧКИ ДЕЦА ДА ОЗДРАВЯВАТ БЪРЗО и весело посрещане на Новата 2007  година!!!  bouquet

# 202
  • В средата на времето
Поздравления за отличните новини!  Grinning
Пожелавам на всички весело празнуване в Новогодишната нощ!  Hug

# 203
  • welcome to the Jungle

# 204
  • welcome to the Jungle
Момичета, още веднъж да благодаря от сърце на всяка от вас за подкрепата, разбирането и невероятното добронамерено отношение!
 ОБИЧАМ ВИ!

След цялата данднаия от вчера и днес искам да ви споделя за нещо супер ценно. Днес д-р Масларски ни посъветва да купим  УЛТРАЗВУКОВ ИНХАЛАТОР на ТСМ. Цената, на която ние го купихме е 45 лв, но се срещал до 60 лв.

Този уред е БЕЗЦЕНЕН, защото инхалацията е единствената пряка и директна мярка, която може да се вземе за всичките му видове проблеми с белите дробове. Може да се ползва от деца и възрастни, а парата, която излиза не е гореща, защото става чрез ултразвука. В момента, не антибиотика, а именно инхалациите помагат най-много на Оги. В инструкциите, които ви пускам - може да видите колко добре приложим е за вирусни състояния, хреми, кашлици от всякакъв род и т.н.
Та, съветът ми е - ако са ви по силите 40-50 лв. отделете ги и си подсигурете спокойствието с един такъв Лечител-уред в къщи. Ултразвуковият инхалатор не се намира във всеки магазин на ТСМ, и именно заради това е добре да ви е наличен и при всеки миг на нужда - да може да го ползвате.
Разбира се, въпреки, че ви съветвам да си купите такъв, не пожелавам на никого да го ползва!!
Но дечицата растат с болести и имат нужда от най-доброто   bouquet

# 205

Joy Joy Joy

Толкова се радвам, че всичко се оправя! Пожелавам в ида няма повече такива изпитания!

# 206
 Hug Heart Eyes Браво, браво !!! Само такива новини искам!!!  Hug Heart Eyes
Супер  Hug Сега бързо да оздравява Огото и много целувки от нас  Heart Eyes

# 207
Айде и аз на-после да се отчета, че не мога да докопам вече.

Моят Гого още кашля, но иначе е добре, само от кашлицата не можем да се отървем Tired Някакви идеи?

Коледата мина веселяшки и най-успешният подарък се оказа една детска количка за пазаруване, която Гогистия много обича да разкарва Flutter

Дики, нема да се плашиш, винаги ще има и друг път Wink

Гале, радвам се че докато разбера какво става и то се оказа, че е поотминало Peace

Много целувки от нас и весело изкарване на новогодишните празненства   bouquet

# 208
Гале, много се радвам, че болницата ви се е разминала  Hug Дано Оги бързо да оздравее напълно и по-бързо да забравиш какво ви е минало през главата.........

На всички пожелавам весело и незабравимо посрещане на Новата година!

# 209
  • временно във Пицеландия
хей,ето ме и мен за малко.надявам се сте посрещнали весело Коледата и подаръците са били отлични  Grinning нас също не ни подмина Дядо Коледа и получихме туй-онуй,но оставам с впечатлението че дребосъчка все още не схваща напълно празника и причината за новите си придобивки.е нищо,догодина вече ще сме по очовечени.
 Гале и аз се радвам за вас от все сърце и дано по-скоро сте напълно здрави.
 и разбира се да ви се оплача,не е нищо фатално,но Герито ми скъса нервите общо взето.от едно известно време нещо гърнето не ни е любимо и само реве и се тръшка като я сложа на него.не мога да разбера защо.още от 7 месечна я слагам и вече беше свикнала,затова се учудвам на тези нови реакции.днес беше върха на сладоледа-махам памперса,слагам я  на гърнето,като я видях че има зорче и госпожицата се изправя и започва да протестира.опитвам се да я сложа обратно и говоря спокойно уж да се разберем мирно и тихо.и в следващия момент както ме гледа съсредоточено се изака права.................. Shocked
 направо побеснях!!!! с най-нагъл поглед ме гледа и върши това което не трябва! наплясках я и я сложих все пак да седна отгоре,но какъв смисъл? какво е това нешо и случвало се е на някоя от вас?

Общи условия

Активация на акаунт