ЮЛЧЕ, бързо оздравявай ти! Още утре да направиш 100 бели!!!

• 12 438
  • 297
  •   1
Отговори
# 90
Яна и аз давам Киди, но нещо взе да ми отказва закуската и направо обядва към 12,30 Rolling Eyes

Сега от вас прочетох, че е Игнажден, първа дойде в къщи свекърва ми hahaha Ще я видим новата година каква ще е. Rolling Eyes

# 91
  • София
Имам и още питания  Flutter, от къде да си купя хубава жива елха / с корени/, че нещо тези, които ги гледах около нас изглеждат по сухи от отрязаните Crazy

Dezry, не се сещам къде живееше, но след Плиска, преди 4 км има много хубава борса за живи цветя, продават и на дребно. Средноголемите преди време бяха по 19 лв., иначе всичките им цветя и храсти са много хубави и на добри цени.  Hug

# 92
здравейте и от мен, първо бързо оздравяване на всички болни, като гледам снимките сте си изкарали страхотно на партито, Асинка Сияна е станала невероятна чаровница Hug, Съни много е пораснало това джудженце Hug, а къде са твойте снимки или аз не ги видях newsm78

# 93
Честит първи сняг. Ама беше за много малко и този път няма да се задържи за жалост.
И у нас днес дойде свеки първа - дано да е за добро.

Дайте ми идея за подарък за момиче на 7 години. Да бъде играчка - взех пъзел, но трябва и още нещо. Мисля, че е голяма за кукли ......... а какво друго  newsm78, комплект за рисуване, оцветяване .........

Цвети, съмнявам се че Мукопланта ще му помогне. Но каквото и да пие, ще трябва да мине повече време докато започне да отхрачва, и да спре да кашля.
Емчо кашля близо 1месец, аз също. И днес следобяд като се събуди с рев. Беше спал само 30 мин. и сякаш се събуди от нещо, от болка, или незнам, но беше много гадно. Хлипа и 15 мин. не можах да го успокоя с нищо, плаче безутешно. Като се успокои му измерих Т и имаше 37,5, дадох му Нурофен (пак не се стърпях), знам че при малки Т не е хубаво веднага да се дава температуропонижаващи, но се изплаших от това че плачеше толкова. И той се успокои и се заигра, все едно му нямаше нищо. Сега пак имаше 37,6. Сложих ме 1 ампула витамин С в млякото, но не си го иизпи. Ако му го дам по-късно дали ще има ефект от витамина? Утре пак ще му дам профилактично. Че в нас има болни и кашлящи, и само това остава през празниците да сме болни, направо ще лудна.
Ей значи и тази тема, не можа да укроти болестите. Гадост.
Хайде всички да оздравяват и зда посрещнат празниците здрави и с много подаръци.

Последна редакция: ср, 20 дек 2006, 21:51 от krasy_alex

# 94
Цвети, аз давам на моя Гого давам Мукосолван, действа му добре, а иначе Хустагила, за който говорихме скоро не е лош, но той е само на билкова основа, до колкото знам  newsm78

Краси, чувала съм, че вит. Ц-то се разрушава много бързо, но не знам при ампулите дали е така, все пак нали е химично обработена течност, може и да се задържа, но не вярвам, бе, знам ли  newsm78 Защо не му го даваш направо с лъжичка?

При нас сняг няма, само дъждец вали цял ден и то един ситен такъв - ни вали, ни не вали  Tired Дано утре спре, че то това на нищо не прилича Crossing Arms

# 95
dezrycho! Магазинът, от който купихме играчките за Мартин и Стефчо е точното място за играчки, които развиват мисленето и моториката. Намира се на бул. Черни връх, близо до Хладилника. точно до пресечката на "Патетата". Пада се в ляво като пътуваш от центъра към Хладилника. Основното му име е "Happyland", но се казва и Fancy... точно до ДИП "Витоша"...Няма как да не го видите, добре се вижда. Играчикте вътре са само маркови...италиански, френски и т.н.... "Умните" играчки повечето са навтория етаж.
http://www.quercetti.com/
Това е марката на играчките и официалния им сайт
krasy_alex , вит.С трябва да се дава чисто с лъжичка, иначе се разрушава. децата обичат вкуса му, така че предполагам, че Емко ще го изпие и чисто.

# 96
  • Варна.
Къде сте бе? всички ли сте за подаръци?

Аз вече не давам следобедна закуска, след като се мъчим всеки път се отказах, пробвах каша, пюре, разни др.неща - изяжда две лъжици и затваря устата. а сега я оставям само на ябълка или банан, давам го в една купичка и си го разнася из къщата така изяжда по-голямата част.
Ая, чела съм че киди-то много помага за отваряне на апетит - дано имате късмет!
Краси - през лятото купувах подарък за ученичка - голяма метална кутия с цветни моливи и скицник. други подаръци видях-комплект детски гримове и разни украси, различни ластици за коса, химикали с перушинки, фотоапарат, сламена шапка.

# 97
Утре ще ходя на пазар, и ще съчиня нещо. Мерси Дики за предложенията  Hug.

Ние сме вече в отбора на болните  Cry. Започна да прокашля, да му хъркат гърдите, сополи, Т до 37,5 - ниска е, но има. Сега го налегнах със сумати гадости да му давам, да го мажа и т.н. та си измъчих детето. Направо ще полудея. Няма и 10 дни от последното боледуване и пак наново. Все още сме в начален стадии, та много се надявам да го пресечем бързо, и да ни мине по-бързо, и преди празниците да сме здравички.
Хайде приятна вечер. Всички болни да оздравяват бързо.

# 98
Хм  Thinking къде се губите, бе, дами newsm78 Аз днес поръах коледни картички и календарчета с Гогов образ Flutter , но пак забравих да кажа да ми ги качат на CD-то и пак ще трябва да ги снимам,за да ви ги покажа, а миналата година не се получи добре, но... голямо важно пък  Rolling Eyes Е, лека вечер  Peace

# 99
Аз моите коледни картички вече ги разпратих. Направих ги със новогодишни рамки от нета и снимка на Дари. Станаха много хубави. Долу в линка може даже да ги видите Wink

# 100
  • София
dezrycho! Магазинът, от който купихме играчките за Мартин и Стефчо е точното място за играчки, които развиват мисленето и моториката. Намира се на бул. Черни връх, близо до Хладилника. точно до пресечката на "Патетата". Пада се в ляво като пътуваш от центъра към Хладилника. Основното му име е "Happyland", но се казва и Fancy... точно до ДИП "Витоша"...Няма как да не го видите, добре се вижда. Играчикте вътре са само маркови...италиански, френски и т.н.... "Умните" играчки повечето са навтория етаж.
http://www.quercetti.com/
Това е марката на играчките и официалния им сайт

Днес минахме оттам и наистина има страшно много неща, и за малки и за големи. Аз лично много си харесах една игра (за по-големи), която не съм виждала от дете - представлява една мрежоподобна дъска, на която се "рисуват" различни неща, с едни "пирончета". Страшно обяснение праснах, ама може и някой да се сети...но наистина не съм виждала такова нещо от години и страшно се впечатлих...луда гъба Joy

# 101
  • Пловдив
Ох и аз направих доста картички и календарчета, но докато ги изкарам то дойде Коледа  ooooh! и май ще дам на ръка на най-близките, а тези които живеят извън Пловдив ще си артисат.

Купихме подарък на Ванката, една занимателна игра с фигурки, топки, часовник и разни други джаджи, едно пеещо и танцуващо мече и ще чакаме другите Дядо Коледовци какво ще донесат  Wink

# 102
Имам питане- давате ли нещо за облекчаване на зъбоникненето???
Маги от 3-4 дни е много нервна, буди през ноща с неистов рев , без причина , направо не издържам.  Twisted Evil

# 103
Ами Вени, аз все още давам цица Mr. Green И ние няколко нощи бяхме така и резултатът е - първо кучешко зъбче Grinning И като гледам второто е на път... Grinning
Ние още не сме купили коледен подарък newsm78 Аз знам какво искам да й вземем, само трябва тази вечер да говорим с татко й - дали столчето за кола ще го бром за коледен подарък или ще купим играчка Wink
Иначе къща ще й подарят кумовете, а леля й ще й купи тоалетка за къщата Grinning Само трябва да открием подходящ "килим" и всичко ще е ОК Grinning

# 104
Ами Вени, аз все още давам цица Mr. Green
Аз пък бъркам мляко  посред нощите в тоя студ Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт