ЮЛЧЕ, бързо оздравявай ти! Още утре да направиш 100 бели!!!

• 12 432
  • 297
  •   1
Отговори
# 105
Имам питане- давате ли нещо за облекчаване на зъбоникненето???
Маги от 3-4 дни е много нервна, буди през ноща с неистов рев , без причина , направо не издържам.  Twisted Evil

Давам хомеопатичното му лекарство за зъби, определено от хомеопата му. То му е спирало и разстройството от зъби, и сополите от зъби, и нощните крясъци от болка. За твоето дете също си има точно определено, което би го облекчило, но само класически хомеопат би могъл да каже кое точно е то.
Иначе Дентинокс и Калгел според мен нямат никакъв ефект (а и състава им не ми допада хич).

Снимка от последната ни веселба този месец:

Последна редакция: пт, 22 дек 2006, 20:27 от AQ

# 106
  • Варна.
AQ-много добре изглеждате, страхотна рокля!
За зъби ми препоръчаха нещо(от стоматолог) - генгигел, но не съм го купувала може да го видите из аптеките що за люкарство е.
Аз купих от едно момиче рисувани на ръка картички, продаваха ги с цел благотворителност към църква, много интересни с лъскави боички Grinning, а разпечатах на прозрачно фолио малки снимка на Калина с коледна рамка и ги прикачих към картичката със златно конче, мисля стана много оригинално, изпратихме на любимите доктори и на някои приятели извън Варна.
Днес посрещнахме Дядо Коледа у свеки, подаръците вече ви ги казах, нали ги купувах аз, Калина им се зарадва много. Ние получихме по някой льов.
Утре тръгваме на коледно пътешествие до Асеновград, Бубка пусни ми моля те един смс с актуалния номер за всеки случай.

santa2 santa2 santa2 santa2 santa2 santa2 santa2 santa2
ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА КОЛЕДА И МНОГО ПОДАРЪЦИ ЗА ДЕЧИЦАТА!

# 107
Веселите се, ей Flutter

Аз много неща искам да му купя на Гогистия, но ще изчакам да видя татко му какво му е купил, а и какво ще дарят другите коледовци и после ще му купя ако нещо липсва Peace

# 108
Добро утро  Hug

Хайде виче всицчки болести да отминават, че Дядо Коледа скоро ще тръгне на път и подаръци ще раздава и веселба голяма ще пада  Simple Smile Heart Eyes

AQ, роклята ти е страхотна, а и ти също.
Между другото вече не ходите ли на терапии с Дидо?? Какво стана?

Lana, май мозайка се казваше тази игра. Ние днес също мислим да ходим до този магазин че само Стефанаки е без подарък  Wink

Хайде весел ви ден на всички и умната  Hug

# 109
  • welcome to the Jungle
Мдаааа, потвърждавам, че Джиджи днес ходи до магазин (да издам тайна - Хепиленд)  bouquet Peace

Да ви се похваля с подаръците на Оги:
от баба и дядо

и една много хубава къщичка от Хепиленд. Къщичката е от плат, а не от онези конструкции с рамка и найлон. Стои изправена чудесно, а ако падне детето - реално пада на меко Peace.

Освен всичко успяхме днес и на Витоша да се качим и да се попързаляме 2 часа на воля  Flutter. Е, естествено, аз гледах само, но детският смях и удоволствието, което се четеше в очите на всички, ми пълнеше душата Flutter.

А сега съм ГРОГИ  Tired от пързалки, магазини и игри Crazy Blush

# 110
Гале, искам снимки на Огънчето с новата къщичка. Много да си играе и да й се радва Heart Eyes
Аз приготвям багаж, че утре отиваме при баба и дядо Grinning

# 111
  • София
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!

AQ, много готина рокля!  newsm10 Дай цял ръст да я видим надолу, обувки, чанта - туй онуй...намери ли си чанта, между другото?

Lana, май мозайка се казваше тази игра. Ние днес също мислим да ходим до този магазин че само Стефанаки е без подарък  Wink

Май така беше - не съм се задълбочавала да мисля. Ние взехме на Калоян един конструктор, казва се Ноевия ковчег, иам сглобяем кораб, мъж и жена, няколко чифта животни - присъствието на маймуни беше решаващо. Калоян много ги харесва и им казва "мууня". Освен това от баба и дядо има шейна - само чакаме сняг и ще се пързаляме Simple Smile. И още няколко по-дребни нещица му взехме днес, нооо подаръците чак утре вечер или на Коледа сутринта, ако издържим

# 112
Lioness    love001 изглеждаш чудесно, личеше ти че сте изкарали готино на Витоша. Къде бяхте?
Утре и ние ще получим шейна от баба и дядо и при първа възможност се качваме и ние  да се пързаляме.
Лана, ние също се двоумяхме много за ноевия ковчег (които най-много на мен ми хареса), фермата и един кран които да строи. В крайна сметка взехме крана, че нали и баща му трябва да си играе. Но прабаба му му даде вчера парички и определено ще му вземем и ковчега, защото той обожава филмчето на Бейби Айнщайн за Ноевия ковчег, че там има много животни, а те са му любими  Simple Smile

Пожелавам ви весели празници !!!
Много Веселба!!!
И още по-много подаръци!!!

# 113
Гале, пусни снимки от пързалянето - много искам да видя грейнали щастливи детски физиономийки  Heart Eyes Hug

Весело изкарване на празниците на всички!!!!!

# 114
Весели празници и от нас с Лили Hug

Ние вече сме при баба и дядо и чакаме с нетърпение утрешната сутрин, за да намерим подаръчетата от Дядо Коледа Wink
Ние с Милен успяхме да отскочим до Търново и новия търговски център там и купихме на Лили кегли, кубчета с приказки, пееща кукла /че това беше поръчано от "деде" Мразчо Laughing/ и един лекарски комплект. Мисля, че на първо време стига Laughing А иначе ще има подаръци и от цялата рода, разбира се - както се шегуваме, ще трябва да се прибираме с ремарке към Варна Whistling

Още един път Ви желая щастлива Коледа с любимите хора и много радост в детските очички Heart Eyes

# 115
  • временно във Пицеландия
весели празници на всички-малки и големи!!!!!
                                   много здраве ,радости и щастие и най-хубавите подаръци!!!!

момичета много се надявам с всичкиви нещата в края на годината да са наред,без проблеми,болести и глаболия.....  Hug нямам почти никак време да стигна то вас,а така ми се иска.за това ви пращаме с Герито и коремчето най-искрени поздрави и целувки,макар и отдалеч.
иначе сме добре,като изключим непрекъснатото лудо тичане,което правя всеки ден.имаме и много за разказване,но пак-нямам време  Crazy надявам се сега покрай празниците да мога да открадна малко време

# 116
Между другото вече не ходите ли на терапии с Дидо?? Какво стана?

Терапията беке като един бърз курс и нещата, на които ни научиха бяха много и трябва да се прилагат едно по едно в рамките на 2-3 месеца и след това да им се обадим, или ако имаме проблеми. А проблеми имаме ужасни, Дидо беше в ящен период по време на курса и пак го категоризураха като много злояд и труден за хранене, а след това стана направо невъзможен.  Crazy 10-тина дни след курса имахме някакви малки успехи, но като е решил от 2-3 седмици, че няма да яде, нищо не може да го накара.
Първото преди прехода към дъвчене на парченза е да се дава гладко пасирана, но много по-гъста храна, която се изсипва в бузите - еми как да го направя, като той я плюе, нито лъжица не изяжда от такава храна, аз я разреждам с вода многократно докато не започне да я яде най - накрая и резултата е, че я изяжда пак рядка, като преди.
Другото нещо е да си играе с парченца любими храни и междувременно да си ги слага в устата - в момента няма как да стане, защото като види и любимите си солети и хляб, ги хвърля на земята и нищо не опитва.
Просто е станал невъзможен и ужасно ме ядосва.
Давам Киди от 4-5 дни и както и предния път се е изринал от него по врата и лицето, с тези синтетични витамини, аспартам и химии в него! ooooh!

AQ, много готина рокля!  newsm10 Дай цял ръст да я видим надолу, обувки, чанта - туй онуй...намери ли си чанта, между другото?
Мерси, до коленете е роклята, със същия край, като деколтето, точно този модел ми е в главата от 2г и си мисля за него! От онази умопомрачаваща дантела в магазините до съдебната палата, по която съм  вманиачила и ще правя още една рокля - маслиненозелено. Обаче още не съм си измислила модел, аз сама си ги измислям. Тази я поръчах в един булчински салон, където единствено се съгласиха да я шият в моя срок, защото те много работят с нея, иначе не съм много доволна от работата им, някой ако знае шивачка много на ниво, да ми препоръча! Между другото я спират от производство и това, което е останало по складовете и магазините от нея е последно. За тази рокля взех последния 1,15 м от топа и край - свърши този цвят.  Grinning
Чантата дето търсих от 2 месеца и никъде не продават, накрая откри свекърва ми - страхотна, елегантна, италианска, тип портмоне, с много тънка метална дръжка, връзваща се с всякакви бижута. Ми прежалих 110 лв за нея, беше ми дошло до гуша да търся! Crazy

Весела коледа на всички!!!

# 117
Ей, аз ли съм първа на Рождеството? Hug

ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ, ЛЮБОВ и БОЖЕСТВЕН БЛАГОСЛОВ на цялото ФОРУМСКО БРАТСТВО Hug Hug Hug

Сияната пък има точно от найлоновите къщи и пищи от удоволствие, защото къщата е точно като на Вско, която тя толкова много харесва. Има изскачащи динозаври на Толо, три разкошни тоалета, едно мече с въртележка, което пее и кара въртележката и кутия с формата на Мечо Пух, пълна с маслени курабийки и шоколадово яйце Grinning Голям кеф беше, казва на Дядо Коледа - Деди Коко и е много, много смешна Grinning Направо си представям догодина като разбира повече какво невъобразимо уоволствие ще е  Heart Eyes

# 118
Весела Коледа и от нас!!!

# 119
ЧЕСТИТА КОЛЕДА!
Здраве и късмет за всички!
  Hug

Общи условия

Активация на акаунт