ЮЛЧЕ, бързо оздравявай ти! Още утре да направиш 100 бели!!!

• 12 446
  • 297
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Честита племеница на Ivyana, да расте здрава и послушна малката Ева

Ето малко снимков материал от нашата Коледа и част от подаръците на Ванката. Беше много въодушевен. Някак си усещаше, че тези подаръци са по-различни, и по-специални - донесени от Дядо Коледа (още не сме се научили да го изговаряме)

http://nadiagen.multiply.com/photos/album/7

# 136
Честита Коледа!

Да е жива и здрава новородената племеница!
Всички дечица са много сладки на снимките!

Изабела, супер подарък, съдомиялната е най-великата работа след пералнята според мен!  smile3508 А за пресата - аз всячески се чудя как да накъдря правата ми като на индианец коса, пък останалите жени само си я изправят!  ooooh!

Ара, имам някакво малко предположение относно вашия проблем. Имам спомени, че се лекувате с хомеопатия. Тя изкарва болестите от вътрешните важни органи навън, към повърхността. Чето това ся проявява чрез червени петна, като обриви, гнойни секрети, изтичащи от различни места, гнойни циреи, пъпки. Виждала съм няколко такива, на различни хора, в следствие на хомеопатично лечение. Специално гнойните циреи с изтичаща течност съм виждала, при хора, лекувани от алергии (сестра ми, мъжа ми) и това винаги е бил една единствена пъпка, на различно меко място по тялото, от която няколко дни изтича течност, изглежда много страшно и минава сама за 10-тина дни. Излизали са в съвсем различни диапазони по време и след лечение - на един човек му излезе още след първия прием на лекарство в живота му, на сестра ми - след година лечение, на всеки е различно. На мен пък ми избиват червени петна и обриви непосредствено след прием на лекарството ми всеки път като ми го дадат, което е по-гадното, защото се виждат и по лицето. Хубавото е, че всеки път са все по-бледи и по-малки участъците.
Извинявам се за гнусните описания.. Sick

# 137
Честита Коледа!
Изабела, супер подарък, съдомиялната е най-великата работа след пералнята според мен!  smile3508 А за пресата - аз всячески се чудя как да накъдря правата ми като на индианец коса, пък останалите жени само си я изправят!  ooooh!
То съдомиялната е по-скоро за свеки  Mr. Green Mr. Green Mr. Green,щото аз нито готвя,нито чинии мия  Embarassed Embarassed Embarassed.
Що се отнася до пресата-от моята коса по-права няма,но като мине пресата,просто няма нищо общо.Ще се снимам тия дни да ме видите каква съм хубавица  Mr. Green

# 138
  • В средата на времето

Nature SnowmanВесела Коледа! Много здраве и късмет пожелавам на всички през идващата година! Nature Snowman

# 139
Честита Коледа. Бъдете живи и здрави - вие и цялото ви семейство. Много щастие и любов през следващата година.

Ние с Емчо изкарахме празниците, болни, в никнене на зъби, неспане, по цели нощи рееееев, и просто вече нямаме сили цялото семейство. Вече сме 4-ти ден така - и няма да ви разправям повече колко добре си прекарахме.
Надявам се да сте изкарали по-весело празника от нас.
Целувки за всички.

# 140
Краси,и ние сме така.Не спя,цяла нощ реве,накрая ми иде вратлето да му извия Embarassed.И после ставам и отивам на работа. Rolling Eyes

# 141
  • София
Изабела, Краси - сега ако по празниците с помагачи в къщи ако не починете  - КОГА? Тези малчовци сърца нямат.... Wink А вие на Дядо Коледа сън поръчахте ли си? Heart Eyes

А за нашия проблем ще изчакам да дойде утре (уважавам на хората почивните дни) и ще се обадя и на педито и на хомеопата. Ще видим какво ще се окаже.
А при 2 близки дечица започна с по 1 пъпка за 2 дни и после основния обрив... затова се чудя дали не е варицела.

# 142
Изабела, Краси - сега ако по празниците с помагачи в къщи ако не починете  - КОГА? Тези малчовци сърца нямат.... Wink А вие на Дядо Коледа сън поръчахте ли си? Heart Eyes
Аз от 14.12 до 24.12 не съм почивала изобщо.Мъжо няма да почива до край на годината.Бабата го гледа,докато съм на работа.През ноща си е само мой. newsm45

# 143
  • Варна.
ЧЕСТИТА КОЛЕДА!
Честита племеница на Ivyana, да ви радва много!

Бубка, прибрахме се, нямаше време да ти се обадя, а вероятно и вие сте били по празнувания. Живот и здраве лятото като пристигнем ще стоим поне месец и ще се видим. двата дни ни бяха много претоварени, а и пътуването хич не беше леко и първия ден само лежахме. Калина и в двете посоки не заспа нито за 1 минута. днес на обратно дори успяхме да се завъртим с колата в снега(страшно ей!). толкова исках сняг, а заваля като тръгнахме да пътуваме и никак не му се зарадвах, добре поне че втората част на пътуването ни мина в слънце и сух път.

# 144
Благодаря ви за милите думи за моята пленменица Hug

Пожелавам на всички болни мъници скоро да оздравяват, а тези които будят мама и татко да бъдат малко по-добри и да ги пощадят!

Ние за Коледа си бяхме у дома и си изкарахме много хубаво тримката. Вики получи по-дребни подаръчета, защото все още не проявява голям интерес към играчките и предпочита да ги мята и удря в земята  Laughing Смятам когато прояви по-голяма заинтересованост да й купим и нещо по-голямо и механизирано. Ходихме на гости на нейната приятелка и Вики получи едно телефонче, което още там се развали и вече само мига, а преди и ходеше...........По същата причина съм прибрала всички по-голями и хубави подаръци и й ги пазя докато порасне още малко.
Иначе малката Ева ще я изпишат най-вероятно в петък и тогава ще бъде официалното й представяне пред света..............

А ето и малко нови снимки на Вики: http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=13548&AlbumId=82894

# 145
  • Пловдив
Да ви разкажа каква беля щях да направя  #Crazy
Снощи нещо усетих, че се разболявам и пратих мъжа ми до аптеката да вземи разни лекарства и за Ванката - Витамин С - профелактично.
Тръгвам аз сутринта да му давам и преди да го отворя гледам - АНАЛГИН  Shocked. Вместо Витамин С му дали Аналгин  #2gunfire. Изтръпнах цялата какво можеше да дам. Помня, че при някоя от вас се беше случвало ( май Ритка беше).
За това очите на 10, не можеш да имаш вяра дори на аптекарката. Иначе в  касовата бележка пише Витамин С.

# 146
  • София
nadiagen, добре, че си погледнала!!! Praynig Praynig Praynig Има Господ и пази дечицата!
А в аптеката бих се върнала да направя скандал! Не може да са толкова невнимателни с лекарства - това си е направо престъпление!!! #2gunfire

Досега разглеждах снимките на малчовците - страхотно пораснали и разумни вече човечета са си станали! Пу-пу!

Днес педито ни на 99% потвърди варицела за тази единствена пъпка (по описание как се е развила и как изглежда в момента). Още няколко дни можело да си остане само тя и   чак след това да излезнат още (до 8 дни от началото). И сега наново сме самостоятелни бойни единици - без деца и странични контакти.
А какво парти бяхме замислили за НГ в къщи.... Явно ще са поканени само боледували тази шарка хора hahaha Такава покана за гости досега получавали ли сте, а??? Wink

# 147
Наде, добре, че грешката е с Аналгин. На една от кварталните мами й бяха дали вместо Вигантол някакво лекарство за Сифилис... или някаква друга генитална инфекция. Добре, че свекърва й прочела и изкрещяла секунди, преди да даде лекарството на детето. В описанието пишело, че разяжда хранопровода за незнам колко си минути Shocked #Crazy В това отношение съм научена от майка ми - чета три пъти преди да дам - веднъж като го взимам, веднъж като го отварям и веднъж преди да го дам. Обикновено чета на глас. Винаги ме е карала да чета ампулите - на нея й е професионален тик.
Ара, кофтито е само за теб, ако не си карала тази шарка, въпреки че вече е безопасно за бебочето. Иначе, чудесно, че Ида ще я изкара. Като са малки много по-лесно карат тези болести. Дори се замислям дали да не ви дойдем на гости, че да минем и ние през таз гадина newsm78

# 148
Ара не се притеснявай. Дано те подмине шарката за твое спокойствие. Но миналата година една позната бременна в 3-ия месец изкара варицелата, и тогава се беше шашнала много, но се оказа че Варицелата няма никакъв риск нито за нея нито за бебето. Сега си има живо и здраво бебче, така че карай по-спокойно, каквото дошло-такова.

Емчо вече върви на оздравяване. Кашля още, но вече е значително по-добре (да чукам на дърво). Зъбите също спряха засега, защото нощес си спа спокойно и днес е учудващо весел и спокоен, чак ме плаши колко е весел. Но май аз започвам да се разболявам и сега и аз трябва да се лекувам бързо преди Нова година, да не я посрещна този път аз болна.
Честит имен ден на всички именници (ако има такива).
Чао за сега и приятна вечер.

# 149
Честит имен ден на сладура Стефан на мама Джиджи - всичко най-хубаво от нас с Вики!  Ако има и други празнуващи - честито и на тях!

Общи условия

Активация на акаунт