Дългото чакане след трансфер-тема 102

• 62 868
  • 766
  •   1
Отговори
# 555
В 18та гс съм Wink

# 556
Здравейте!Предстои ми ЗЕТ,но не знам кога…мислех си за този месец но днес ми казаха да отида на 20ти ден от МЦ за поставяне на блокираща инжекция.Като ви чета останах с впечатление,че се подготвяте с естрофем от 2ден на МЦ.Моля помогнете до сега съм имала свежи трансфери и незнам как стоят нещата…
Колко време след тази инжекция е трансфера и как протича самата подготовка??

# 557
Здравейте, днес ми е 8 ден от ЗЕТ на два 5 дневни ембриони с недобро качество. Резултатът на чхг е 0,100mIU/ml. Знам, че това се води отрицателен резултат, но има ли смисъл да продължа с лекарствата и да направя нов тест на 10ти ден, както ме бяха посъветвали от болницата?

# 558
Здравейте, днес ми е 8 ден от ЗЕТ на два 5 дневни ембриони с недобро качество. Резултатът на чхг е 0,100mIU/ml. Знам, че това се води отрицателен резултат, но има ли смисъл да продължа с лекарствата и да направя нов тест на 10ти ден, както ме бяха посъветвали от болницата?
Не искам да съм лош пророк,но бях в същото положение,въпреки всичко имах малка надежда до 14 ден,но нищо не се промени.Останах с едно наум че до 8ден все пак трябва да е минала имплантацията(при мен бластоцити 5ден)…но ЧХГ не се повиши за жалост 😞

# 559
  • Русе
Здравейте!Предстои ми ЗЕТ,но не знам кога…мислех си за този месец но днес ми казаха да отида на 20ти ден от МЦ за поставяне на блокираща инжекция.Като ви чета останах с впечатление,че се подготвяте с естрофем от 2ден на МЦ.Моля помогнете до сега съм имала свежи трансфери и незнам как стоят нещата…
Колко време след тази инжекция е трансфера и как протича самата подготовка??

При къс протокол се започва от 2ри ден,  но при дълъг ,по който явно сте вие, се започва от предния цикъл. Щом имате блокираща инжекция, като дойде цикъла ще продължите с медикаменти или инжекции до трансфера. Аз бях по къс, така че незнам подробности. 
Успех!

# 560
Аз съм на ден 6ти след трансфер и все още мисля да изчакам , за да правя кръвен тест .
А имахте ли болки ,зацапване?

# 561
Не, на този етап нямам никакви симптоми, абсолютно нищо не усещам. Не знам дали след като си видях резултата не започнах да си въобразявам за някакво усещане ниско долу като тъпа болка.. 🤷🏻♀
Аз съм на ден 6ти след трансфер и все още мисля да изчакам , за да правя кръвен тест .
А имахте ли болки ,зацапване?

# 562
Момичета, днес беше моят трети трансфер. Приемам естрофем 3*1, пролутекс 25 мг 1 инжекция на ден.
Чудя се дали да не пусна един прогестерон утре, за да видим дали е добра стойността. Вие какво ще кажете?

# 563
Здравейте.След 6ти трансфер кръгла нула.Следва 7ми ,последен бластоцид,ако всичко е наред при прегледа в петък на 10ти ден от МЦ.Нямам големи надежди,тъй като се убедих,че тук е само и единствено"по книга".Може би не във всяка клиника,но университетските-по протокол.Та ориентирам се към България,за в момента Турция не е опция.И понеже следя форума повече от три години, и зная,че тук се вкючват дами с опит в различни клиники,реших да ви попитам за съвет-Съвет за клиника.Аз вече съм на почти 43,с клампирани тръби,без мъжки фактор(не е сигурно според мен),една биохимична,една бременност с кухо яйце.Нямам други заболявания,правя фоликули/яйцеклетки...Моля за съвет,къде биха приели жена на 43,..

# 564
Stella, предполагам че когато си плащате от никоя клиника няма да ви върнат, но може би е добре да решите първо към кой град искате да се ориентирате, и евентуално колко можете/искате да чакате.
Предполагам в София е най-голям избор и възможности за допълнителни изследвания - генетични, имунологични, а ако се наложи и хирургични.
В коя държава сте? Аз си бях наумила да отида в университетската болница в Брюксел, намерих много положителни отзиви, но ... Забременях на това, което бях решила да е пробем опит в моя град.
А какви изследвания имате правени до тук?

Здравейте.След 6ти трансфер кръгла нула.Следва 7ми ,последен бластоцид,ако всичко е наред при прегледа в петък на 10ти ден от МЦ.Нямам големи надежди,тъй като се убедих,че тук е само и единствено"по книга".Може би не във всяка клиника,но университетските-по протокол.Та ориентирам се към България,за в момента Турция не е опция.И понеже следя форума повече от три години, и зная,че тук се вкючват дами с опит в различни клиники,реших да ви попитам за съвет-Съвет за клиника.Аз вече съм на почти 43,с клампирани тръби,без мъжки фактор(не е сигурно според мен),една биохимична,една бременност с кухо яйце.Нямам други заболявания,правя фоликули/яйцеклетки...Моля за съвет,къде биха приели жена на 43,..

# 565
Аз пих летрозол при единия трансфер и имах 6 големи фоликула… мислиха, че съм за пункция вместо трансфер. Яд ме е , че не ги замразихме… беше неуспешен при мен опита, но поради друга причина.

# 566
Здравейте Стела,
Аз съм на 43 и имам зад гърба си 6 трансфера неуспешни и в момента чакам резултатите от 7-ми. С премахнати тръби, хипотиреоидизъм, PAI & MTHFR.
Първите 5 опита бяха в две клиники в България, но и в двете, въпреки неуспеха, не промениха протокола и не направиха повече от стандартните изследвания.
От миналата година съм в Надежда. Преминах през няколко хистероскопия, биопсии, различен протокол на стимулация и т.н. От опита ми досега мисля, че правят доста повече в търсене на причина и намираме на решение. Знам, че имам още доста дами над 40 там, та се надявам този опит с тази възраст също да помага.
Дано съм била полезна. Успех!

# 567
Аз направих съвсем скоро 44г.
7 опита в "Щерев" и сега се ориентирах към "Афродита", където се глася за ЕЦ.
Пожелавам успех на всички Heart

# 568
  • София
По скоро да се разбере защо няма имплантация. Поне хистероскопия не Ви ли направиха???

# 569
kiss06, заедно сме и моят трансфер беше вчера. Simple Smile
Тестът ми е за 11ти, но като се познавам, ще направя и някой друг по-рано.
Аз съм със свеж трансфер на бластоцистче с не толкова добро качество. Имам още 3 замразени + 1 шестдневно. Доколкото прочетох, доста по-голяма успеваемост има при ЗЕТ, отколкото при свеж трансфер, така че се опитвам да не влагам големи надежди.

Общи условия

Активация на акаунт