Дългото чакане след трансфер-тема 102

• 62 746
  • 766
  •   1
Отговори
# 660
Според моят лекар се надявахме на стойност над 100 на 10 ден (за бластоцист). Но историята познава и успешни бременности с по-ниски стойности. Вероятностите са описани в по-горната таблица, която и аз ползвах за референтна

# 661
Пия пробиотик всяка сутрин от 1 година и 1 месец.
След трансфера 6 дни затишие..
На мен ми помогна зелев сок от кисело зеле. След това си смених пробиотика с Омни Биотик 6, мисля, че определено по-добър избор и помага.
Не бях чувала за Ева Кю, благодаря и аз за съвета!

# 662
И при мен се появи някакъв запек, а по-принцип имам много добър метаболизъм. Няма от какво да е друго, освен от хормоните, които пия.

# 663
На мен също ми изписват свещички Ева Кю и действат безотказно .

# 664
Днес ми беше официалният ден за теста, ето ги и двата резултата:

ЧХГ ден 8: 5.46
ЧХГ ден 11: 6.67
От 7ми ден имах зацапване, а цикълът си ми дойде на 10ти ден. Но защо чхг не е намаляло, а расте? Притеснява ме дали не е извънматочна бременност. Док. каза, че не е това, но за всеки случай да направя още един кръвен тест след седмица.

Последна редакция: сб, 11 фев 2023, 11:14 от Amelia__

# 665
Със сигурност не е извънматочна. Ако имаше стойност над 25, тогава има такава вероятност. Моят на 9ти ден беше 4.90 и в момента съм в цикъл.

# 666
Кактус, съжалявам за биохимичната:(

# 667
  • Русе
Със сигурност не е извънматочна. Ако имаше стойност над 25, тогава има такава вероятност. Моят на 9ти ден беше 4.90 и в момента съм в цикъл.

Много съжалявам за този резултат.  Имаш ли още замразени ембриончета? Мислиш ли да сменяш клиниката?

# 668
Благодаря ви, мили момичета ❤️❤️❤️ Аз не съм сигурна дали този резултат показва опит за имплантация. Иначе нямам повече замразени. Насочили сме се към Турция. Дано там да успеем 🙏

# 669
Кактус, показва. Аз имам много биохимични подобно… поне е имало имплантация, остава да се намести всичко! Стискам палци за Турция! Дано там е твоят късмет!

# 670
Как ви се струва резултат 37.87 на 10ти ден след ЗЕТ на два 5-дневни?
Екстра е, аз на 10-ти ден на 5-дневен бях с резултат 31.92. Имах успешно раждане Simple Smile. Стискам палци за втори, положителен и стремително увеличаващ се резултат!

# 671
  • Русе
Благодаря ви, мили момичета ❤️❤️❤️ Аз не съм сигурна дали този резултат показва опит за имплантация. Иначе нямам повече замразени. Насочили сме се към Турция. Дано там да успеем 🙏

Желая ти успех! Дано там да ви помогнат и да имате живо и здраво бебче или две 🙂

# 672
Охххх момичета включвам се с два тъпи, ама много тъпи въпроса, защото в събота сутрин няма кой да ми вдигне телефона, а започвам леко да се притеснявам..
Първо някоя от вас имала ли е запек след трансфера ? Ако да как се спасихте ? Не мисля, че напъните са добра идея, та за това търся друго решение.
И второ понякога, когато ходя до тоалетна след това по салфетката намирам част от разтопеният утрогестан. Това нормално ли е ? И дали не трябва да увелича дозата, ако има такава фира от него ?
За утрогестана е нормално зацапването,бях се притеснила като вас,но др ми каза че е нормално!За запека помагат круши.Успех 🌺

# 673
Здравейте момичета и аз се включвам с въпрос свързан с дългото чакане след трансфер. 7ми ден ми е след трансфер на 2 пет дневни ембриона, но тази вечер когато слагах вагинално прогестероновите таблетки, върха на апликатора се изцапа с кафеникаво (едно такова смесено и с разтопените таблетки...). Датата на теста е 15.02, нямам намерение да правя по- рано, бихте ли ми казали своето мнение за това зацапване.

# 674
Момичета, на вас друго, освен ЧХГ, назначиха ли ви да изследвате?

Общи условия

Активация на акаунт