Дългото чакане след трансфер-тема 102

• 62 705
  • 766
  •   1
Отговори
# 690
Момичета, днес е 13ти ден след трансфер и имам розово зацапване и изпаднах в ужас...
На 6ти ден бях направих ща тест и чхг беше 60. Не знам какво се случва...
От клиниката казаха, че има момичета с такова зацапване през цялата бременност. Много се притесних Sad

Здравей!Искам да те попитам ти имаш ли някакви симптоми?

Не, никакви

Благодаря!

# 691
  • Русе
Момичета, днес е 13ти ден след трансфер и имам розово зацапване и изпаднах в ужас...
На 6ти ден бях направих ща тест и чхг беше 60. Не знам какво се случва...
От клиниката казаха, че има момичета с такова зацапване през цялата бременност. Много се притесних Sad

Ако искаш за свое успокоение си пусни пак тест да видиш как нараства чхг

# 692
Аз съм 6-ти ден след трансфер на 6-дневен бластоцист и днес сутринта ми започна кафеникаво зацапване. Отначало се стреснах, но после се сетих за подобните случаи за които съм прочела във форума, че такова зацапване е нормално. И затова реших да не предприемам нищо засега щом няма червена кръв и болки. В момента се чудя какво да правя, ако се засилят обаче и без това лекарите в общия случай докато не е установен сърдечен пулс не приемат в болница, не мисля че могат да направят много в толкова ранна бременност, ако изобщо има такава. Мисля просто утре да проверя с уринен тест от ранните дали няма бременност и вече ако имам болки и кървенето се засили тогава да се свържа с лекар. Иначе ще си изчакам в петък за кръвен, като че ли малко ме е страх да не се пренавия много. Предния път като пуснах чхг по-рано и видях, че спада след 2 дни такъв рев му ударих, че сега направо ме е страх да пускам изобщо кръвен, да не се стресирам излишно.

# 693
Здравейте, аз също постоянно се вглеждам за симптоми, макар че знам, че няма как да имам такива на 8ми ден след трансфера. Това чакане няма край.

# 694
Аз усещам тук там някое придърпване в корема и болки в гърдите, но гледам да не им обръщам много внимание, особено на тези, защото с този прогестерон който взимам, най-вероятно са си от него.

# 695
При мен още след трансфера се започна болки в гърба,болки ниско долу в корема и още преди трансфер си ме болаха гърдите.Ровя се и чета доста и май повечето положителни тестове са при тези без симптоми.🤔

# 696
Kiss, при чхг 60 и после зацапване, не потърси ли лекар, не пусна ли пак чхг? Аз имах 2 прокървявания в много ранна бременност и за едното лежах в болница за 3 дни. Имах хематом до плодния сак.

# 697
Голяма част от симптомите се дължат на хормоните, които се приемат.
И все пак аз до 12-13 г.с. си имах гадене и много чувстивтелни гърди и при първата естествена и при втората /инвитро/ бременност. Започнаха към 7 седмица. Някакъв процент жени почти пък нямат симптоми, така че аз в началото не се вглеждах особено. После обаче като се появиха, все си мислех дали не затихват..

# 698
Kiss, при чхг 60 и после зацапване, не потърси ли лекар, не пусна ли пак чхг? Аз имах 2 прокървявания в много ранна бременност и за едното лежах в болница за 3 дни. Имах хематом до плодния сак.

Потърсих ги и съм писала в поста какво са ми казали - "Има момичета със зацапване през цялата бременност".
Казаха, ако искам, днес да пусна чхг. По принцип утре е 14тия ден след трансфер и утре ще пусна чхг и прогестерон.

# 699
Оххх момичета и аз съм на 5 ден след трансфер и постоянно броя тия дни, а те просто не минават Confused Чудя се след всичко, кога е най-ранният възможен момент да се пусне тест ? Гледах ей тази статия: https://iskambebe.com/%D0%B8%D0%BC%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D1%82 … 1%86%D0%B8%D1%8F/ и съответно си мисля дали пък петък/събота да не отида на кръвен, вместо да отида чаааак следващата сряда.
Все търся някой симптом, както миналия път и друго освен главоболие друго не мога да кажа, че намирам Confused .
Стискам палци на всички момичета Hands V

# 700
Аз,честно казано няма издържа до събота и съм ришила в сряда да си пусна кръвен и прогестерон,пък каквото е писано такова🤞🙂

# 701
Аз,честно казано няма издържа до събота и съм ришила в сряда да си пусна кръвен и прогестерон,пък каквото е писано такова🤞🙂

Кога ти беше трансфера ? Кога ти казаха да пуснеш кръвен ? Стискам палци да се похвалиш с голямо число след няколко дни Heart

# 702
Момичета, само да кажа, че колкото и да е трудно, трябва да се учим на търпение. Сега като се върна назад си давам сметка, че даже не помня времето между трансефера и теста. После се чака за пръв преглед за сакче, после за сърчице, после за БХС/ генетичен тест, след това първа морфология, после втора, после трета, после всеки запис на тонове.. и това е само в случай, че няма проблем по пътя… просто самодисциплина, работа или среща с приятели, или гости или четене, все нещо. Иначе край няма да има.

# 703
Момичета, защо на някои от вас теста ви е чак след 14 дни? На мен ми каза на 10тия ден тест.

# 704
Kiss, при прокървяване, макар и леко, беше хубаво навреме да пуснеш чхг и прогестерон, за да си следиш положението. Но щом си решила да чакаш, ок. Изборът е твой. Казвам го, защото понякога зацапването е именно заради нисък прогестерон, което щеше да установиш с изследването по-рано.

Velki, 5 дни са малко, поне 7-8 е хубаво да се изчака. Ако ембрионът е бил на 5 дни, по-бързо се покачва ЧХГ при бременност. Имам приятелка с ЧХГ 30 на 7 ден след трансфер, моят беше към 160-170 на 8 ден след трансфер на 5-дневен ембрион. Изчакай още.

Общи условия

Активация на акаунт