Дългото чакане след трансфер-тема 102

• 64 757
  • 766
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте Hug
На 6.12 ми беше ЗЕТ на две ембриончета, всяка вечер усещам леки болки в матката.
Датата ми за теста е чак за събота, но … не се сдържах въпреки че е много рано и си направих днес кръвен тест
Резултата е 46.81
Положителен е нали?

# 196
Перфектен е резултата за толкова малко дни. Повторете все пак след 48 часа, за да проследите дали се удвоява. Честито и до финал!

Здравейте Hug
На 6.12 ми беше ЗЕТ на две ембриончета, всяка вечер усещам леки болки в матката.
Датата ми за теста е чак за събота, но … не се сдържах въпреки че е много рано и си направих днес кръвен тест
Резултата е 46.81
Положителен е нали?

# 197
Момичета моят резултат излезе и 0. Това е за втори път, имате ли някакви предложения как да търсим причината. Успех и положителни резултати желая на останалите. 🍀🍀🍀🤗. Ще чакам да ми дойде и така ще звъня в клиниката да видим и те какво ще кажат.

# 198
Здравейте момичета , моя тест за жалост е отрицателен . Пожелавам ви късмет ❤

# 199
Момичета, с какво ви таймират? В моята клиника има само Овитрел, но търся Хориомон, защото е по-изгоден.
За изгодно не знам, но двата ми опита, които бяха +, бяха с Хориомон. Досега, с Овитрел, не съм имала положителен резултат!

# 200
Кактус, нали си в Надежда, не може да нямат прегнил. Аз съм имала тригър прегнил и хориомон.

# 201
Кактус, нали си в Надежда, не може да нямат прегнил. Аз съм имала тригър прегнил и хориомон.
Само Овитрел, за това търсех по-бюджетен вариант 😁

# 202
Съжалявам

# 203

Съжалявам, Михаела! Успех следващия път!

# 204
А в аптеката на болницата също ли нямат? Моите тригери винаги са били Хориомон и съм взимала или от манипулационна или ако има опашка от аптеката направо.
Само Овитрел, за това търсех по-бюджетен вариант 😁

# 205
Момичета моят резултат излезе и 0. Това е за втори път, имате ли някакви предложения как да търсим причината. Успех и положителни резултати желая на останалите. 🍀🍀🍀🤗. Ще чакам да ми дойде и така ще звъня в клиниката да видим и те какво ще кажат.
Съжалявам

# 206
Съжалявам Cry

# 207
Авокадо, съжалявам ❤️ Не знам с какъв фактор си и кога ще е следващият опит, но ти препоръчвам хистероскопия при Калчев, изследвания за придобита тромбофилия, ако не си. От 23ти януари отварят калните бани в Поморие. Има много успели след калолечение. Аз живея близо, а скоро разбрах, че има и калолечение при гинекологични проблеми, имам предвид цяла програма, като се поставя и във влагалището(напълно безопасно). За съжаление няма как да ги правя преди трансфера, защото ще имам други процедури. Аз четири пъти подред виждам 0, но благодарение на Калчев открихме два сериозни проблема, които ще се решат с операция и терапия.

# 208
Съжалявам момичета следващия път ще успеете.Аз съм седми ден след зет само нервата ме тресе и нищо друго не чувствам нормалното ли е се едно нищо не съм правила.Атоку що видях че имам розово зацапване.

Последна редакция: пн, 12 дек 2022, 18:04 от Тонита0804

# 209
Съжалявам,  момиче! От сърце желая на всички да се сдобият с така чаканата и мечтана радост!

Общи условия

Активация на акаунт