Дългото чакане след трансфер-тема 102

• 62 689
  • 766
  •   1
Отговори
# 705
Kiss, при прокървяване, макар и леко, беше хубаво навреме да пуснеш чхг и прогестерон, за да си следиш положението. Но щом си решила да чакаш, ок. Изборът е твой. Казвам го, защото понякога зацапването е именно заради нисък прогестерон, което щеше да установиш с изследването по-рано.

Velki, 5 дни са малко, поне 7-8 е хубаво да се изчака. Ако ембрионът е бил на 5 дни, по-бързо се покачва ЧХГ при бременност. Имам приятелка с ЧХГ 30 на 7 ден след трансфер, моят беше към 160-170 на 8 ден след трансфер на 5-дневен ембрион. Изчакай още.

Оооо ще се чака и още как, мисля си поне на 9-10 ден след трансфера да отида, което се пада идващите петък или събота, просто не знам дали ще имам търпение чааааак до следващата сряда.
Хем гледам да си ангажирам времето с много други неща, включително, че си ходя на работа, защото иначе щях да съм изплискала легена отдавна Grinning Просто се чудя дали, заради пустото си нетърпение няма да бъде рано и тогава, но ако събера кураж може да си изчакам и датата на теста 😏

# 706
Kiss, при прокървяване, макар и леко, беше хубаво навреме да пуснеш чхг и прогестерон, за да си следиш положението. Но щом си решила да чакаш, ок. Изборът е твой. Казвам го, защото понякога зацапването е именно заради нисък прогестерон, което щеше да установиш с изследването по-рано.

Velki, 5 дни са малко, поне 7-8 е хубаво да се изчака. Ако ембрионът е бил на 5 дни, по-бързо се покачва ЧХГ при бременност. Имам приятелка с ЧХГ 30 на 7 ден след трансфер, моят беше към 160-170 на 8 ден след трансфер на 5-дневен ембрион. Изчакай още.

На 6ти ден след трансфера прогестеронът беше 950, на инжекции пролутекс съм и затова е малко вероятно да е нисък и това да е причината.
По принцип трансферираха два ембриона, в най-добрия случай може едното да не е оцеляло и от него да е зацапването. Поне така се надявам..

# 707
Оххх момичета и аз съм на 5 ден след трансфер и постоянно броя тия дни, а те просто не минават Confused Чудя се след всичко, кога е най-ранният възможен момент да се пусне тест ? Гледах ей тази статия: https://iskambebe.com/%D0%B8%D0%BC%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D1%82 … 1%86%D0%B8%D1%8F/ и съответно си мисля дали пък петък/събота да не отида на кръвен, вместо да отида чаааак следващата сряда.
Все търся някой симптом, както миналия път и друго освен главоболие друго не мога да кажа, че намирам Confused .
Стискам палци на всички момичета Hands V
Ако са повече от 1 емблион , може и по-рано да пуснеш. Лично при мен на 4 ден след трансфер, което е все едно 9 ден след О, тест за бременност  с чуствителност 10 ми показа чертичка , но се бяха хванали и трите Wink На следващия ден ..5 , кръвния тест показа 169.

# 708
Оххх момичета и аз съм на 5 ден след трансфер и постоянно броя тия дни, а те просто не минават Confused Чудя се след всичко, кога е най-ранният възможен момент да се пусне тест ? Гледах ей тази статия: https://iskambebe.com/%D0%B8%D0%BC%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D1%82 … 1%86%D0%B8%D1%8F/ и съответно си мисля дали пък петък/събота да не отида на кръвен, вместо да отида чаааак следващата сряда.
Все търся някой симптом, както миналия път и друго освен главоболие друго не мога да кажа, че намирам Confused .
Стискам палци на всички момичета Hands V
Ако са повече от 1 емблион , може и по-рано да пуснеш. Лично при мен на 4 ден след трансфер, което е все едно 9 ден след О, тест за бременност  с чуствителност 10 ми показа чертичка , но се бяха хванали и трите Wink На следващия ден ..5 , кръвния тест показа 169.

Колко дневни бяха ембриончета ? При мен са 2, но те и миналият път бяха 2, пък само едното се хвана и то не за дълго, та .. за това се чудя.

# 709
Момичета, излезе резултатът - 14ти ден след трансфер чхг - 2445, Прогестерон 5.67. Ще получа инфаркт вече ...
Слагам пролутекс инжекции 25 мг на ден.
Изследването го направих преди да сложа инжекцията за деня. Според клиниката стойността на Прогестерона не е коректна. Вчера имах зацапване, днес няма.
Вие какво ще кажете?

# 710
Браво за ЧХГ то ! Нооо...прогестерона е на долна граница. Питай лекаря си да вдимаш нещо допълнително...и то бързо. УСпех!
Velki5 дневни.

# 711
kiss, чхг е супер, честито! Вагинално слагаш ли утрогестан?
Аз бях на утрогестан 3 пъти на ден и инжекции пролутекс. Реално след няколко дни може да идеш на преглед да видят плодния сак.

# 712
Аз бях на утрогестан 3 пъти на ден и инжекции пролутекс. Реално след няколко дни може да идеш на преглед да видят плодния сак.

Не слагам утрогестан, само Пролутекса. От клиниката не вярват, че прогестерона ми е с такава стойност...
Имам наличен утрогестан, чудя се дали да започна да слагам на своя глава?

# 713

Не слагам утрогестан, само Пролутекса. От клиниката не вярват, че прогестерона ми е с такава стойност...
Имам наличен утрогестан, чудя се дали да започна да слагам на своя глава?
Ако мога да ти помогна с моя случай:
аз съм с трансфер на два 5 дневни ембриона от 7.02 и в деня на трансфера прогестерона ми беше 105.9nmol/l. Лекарката ми каза, че е ок и да продължавам с лекарствата.
Слагам пролутекс инжекции сутрин и вечер, естрофем и утрогестан 3 пъти х2.
Успех и стискам палци!

# 714
Аз бих слагала и утрогестана !
При мен също беше нисък прогестерона и бях на 3 х 25 мг.Пролутекс и 3 х2 Утрогестан

# 715
Kiss слагай утрогестан, само ще помогне и няма да навреди! Чхг-то е повече от перфектно, но вземи мерки за прогестерона. Кога си на преглед?

# 716
kiss,честито за ЧХГ-то,стискам палци всичко да върви по вода!😃🤞💛

Последна редакция: вт, 14 фев 2023, 15:30 от Sise_1989

# 717
Kiss, много хубаво ЧХГ, стискам палци все така хубаво да расте. Относно прогестерона, в една и съща лаборатория ли са двата резултата от 6-ти ден и от 14-ти ден, много голяма ми се вижда разликата от 950 nmol/l до само 5.67 nmol/l, особено ако не си сменяла препаратите и отначало се е усвоявал добре. Вярно, че е минала една седмица, но aз бих повторила изследването в друга лаборатория, особено щом и от клиниката се съмняват в резултата. Не се притеснявай, може и нещо в лабораторията да са объркали стойностите.

# 718
Kiss, много хубаво ЧХГ, стискам палци все така хубаво да расте. Относно прогестерона, в една и съща лаборатория ли са двата резултата от 6-ти ден и от 14-ти ден, много голяма ми се вижда разликата от 950 nmol/l до само 5.67 nmol/l, особено ако не си сменяла препаратите и отначало се е усвоявал добре. Вярно, че е минала една седмица, но aз бих повторила изследването в друга лаборатория, особено щом и от клиниката се съмняват в резултата. Не се притеснявай, може и нещо в лабораторията да са объркали стойностите.

Не са в една и съща лаборатория. Утре ще пусна в друга.

# 719
Здравейте!Искам и аз да се включа ,тъй като съм много притеснена!
На 31.01.23г имах замръзен трансфер.На 09.02.23г ми беше кръвния тест,който беше 42.59,от клиниката ми казаха ,че е нискоположителен.На 13.02 (тоест след 4 дена,)си направих повторно теста-резултат 276.91.Утре пак ще пускам.Как ви се струват стойностите ,аз нямам ни най малки симтоми за бременност,а ЧХГ си расте?Мислите ли че има бременност,аз немога да се зарадвам ,тъй като мисля че стойностите са ниски.Иначе съм на Естрофем 3х1, Утрогестан 100- 2х1 и  Прогестан 100 по 1 инжекция.Умирам от притеснение дали има нещо или не ?

Общи условия

Активация на акаунт