Добър ендокринолог в София - 3

• 86 850
  • 603
  •   2
Отговори
# 495
Здравейте! Имам записан час през супердок за д-р Шинков. Може ли да ми кажете адреса му за преглед и цени, ако знаете? Благодаря предварително!

# 496
Добър ендокринолог за мен е Д-р Даниела Петрова, Медива, Люлин

# 497
Здравейте! Имам записан час през супердок за д-р Шинков. Може ли да ми кажете адреса му за преглед и цени, ако знаете? Благодаря предварително!
София · бул. Прага 14  този адрес го има в Супер док. За цената не зная.

# 498
  • Melmak
Здравейте, някоя от вас има ли опит с д-р Ангелина Недялкова?

Много я хвалят по групите, но явно записването на нови пациенти е мираж.

На сайта пише, че пуска 30 нови пациенти на месец, като трябва да попълниш въпросник, когато часовете бъдат пуснати. После те се свързват с теб, за да ти кажат кой месец ще ти бъде часа и след това се доуточнява кой ден и час.

Разбирам, че въпросникът е нещо като опит за филтриране на пациенти, които искат да пийнат едно хапченце и да си оправят живота.

Чета добри отзиви за нея, така и не успявам да хвана кога пуска нови часове. Има ли тук пациенти, които са успявали да се свържат с нея и доволни ли са?

# 499
Аз даже не си правя и опит. Цената на прегледа беше някаква космическа.

# 500
Здравейте:)Ще съм благодарна ако дадете съвет за ендокринолог ,който има познания и се занимава със Гастационен диабет и Диабет тип 1.Бременна съм в 26 седмица и преди близо 2 седмици ми поставиха диагноза ГД със съмнения за диабет тип 1.На два вида инсулин съм и лежах 3 дни в ендокринологията в Токуда ,но ме изписаха със нестабилна кр захар,потърсих 2ро мнение от др Йонкова от МД ,не ми вдъхна доверие и искаше да ме приеме отново за 5 дни да правят профил който вече имам.Може ли отзиви за др Начев, Доц Еленкова и препоръки ако някой е бил по време на бременност с ГД Simple Smile

# 501
  • София
Преди 5 години мен ме следеше Д-р Веселина Яначкова в Щерев, доволна съм, но може и някой със скорошно мнение да се включи.

# 502
Happy eyes Вие на инсулин ли бяхте или само на режим?

# 503
  • София
От 13 седмица ме диагностицираха с ГД и до края бях само на режим. Имаше добри отзиви тогава, сега не знам как е. Беше внимателна, обясняваше, пускаше изследвания и си даде номера да коментираме по Вайбър.

# 504
  • Melmak

Хм, то даже във въпросника, който се попълва ако има часове, пише, че трябвало да се отдели финансов ресурс. Но проблемът не е в парите, а в липсата на часове.

# 505
  • София

Хм, то даже във въпросника, който се попълва ако има часове, пише, че трябвало да се отдели финансов ресурс. Но проблемът не е в парите, а в липсата на часове.

Финансовият ресурс е не само за цената на прегледа, а и за изследванията, които трябва да се направят и добавките, които след това да се купят. Това преди ми костваше към 500 лв. всичко, а тогава цената на прегледа беше "само" 150 лв.

# 506
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Така или иначе ЗК не покрива почти нищо като изследвания, ( моя позната я "уреждат" с болничен прием, правят и изследванията в болницата, и не плаща), но като отида в лаборатория, ще оставя между 100 и 200 лева...

# 507
  • Melmak
Така или иначе цените на изследванията са високи. Аз си пускам доста хормони, касата не ги покрива. Фондовете вършат работа.

# 508
Привет, момичета!
На лечение съм с оземпик, но ми е изтекла рецептата, макар и да не съм взела цялото количество/ тъй като съм на много ниска доза/.
Лекарката, която посещавах вече не преглежда, преместила се е в голяма болница.
Дали можете да ми препоръчате ендокринолог в София, който предписва оземпик?
Чувала съм, че има такива, които отказвали да предписват, а на мен ми влияе добре и се чувствам страхотно
Може и на лично съобщение да ми пишете.
Благодаря предварително.

# 509
  • Sofia
Красимира Димитрова го предписва.

Общи условия

Активация на акаунт