Добър ендокринолог в София - 3

• 88 205
  • 610
  •   2
Отговори
# 165
  • Sofia
Стана ми интересно - каква хранителна добавка изписва Асьов и кой диетолог препоръчва?
Сайкъл Баланс
Това е за бременни 🤔

# 166
  • София
Аз бих си направила и отишла с готови резултати. В общи линии знаем какво да си пуснем. Иначе ще отидеш, ще си платиш и след това още един преглед.

Аз утре съм при Недялкова, пусках изследвания, но съм адски разочарована. ТСХ се е вдигнало от 0,6  на 2,6 , въпреки че ми вдигна дозата на 150 всеки ден и пия и т3. ФТ3 и ФТ4 съответно са паднали, като ФТ3 е почти на долна граница, ФТ4 е 15. Единствено инсулинът ми бележи подобрение и вече е 11, което ми е голямо постижение. Напоследък се отпуснах обаче с въглеходратите, трябва да се стегна, за да го смъкна още. Не знам дали не се дължи на берберина, който тя ми изписа заедно с Глюкофажа.

Изследвах и кортизол от слюнка за първи път, да видим как ще коментира резултатите, там ми е много неясно

А доволна ли сте от д-р Недялкова?

# 167
  • София
denizara, да кажем по-скоро да. Различен тип лекар е от стандартните ендокринолози, търси различни неща, обеснява, говори, прегледът е час и нещо. Кофтито е, че е адски трудно да си запазиш час и е доста скъп прегледа, изследванията и добавките.

# 168
Стана ми интересно - каква хранителна добавка изписва Асьов и кой диетолог препоръчва?
Сайкъл Баланс
Това е за бременни 🤔
Защо пък да е за бременни?
Ето какво пише - комбинация, подпомагаща хормоналния баланс, метаболизма.
На мен ендото ми е изписвал Инофолик комби, който е със същите съставки, а съм много далеч от бременна, а дъщеря ми пи Сайкъл Баланс заради спкя.
https://bg.intelligentlabs.org/25-prichini-da-priemate-mio-inozitol/

# 169
  • София
denizara, да кажем по-скоро да. Различен тип лекар е от стандартните ендокринолози, търси различни неща, обеснява, говори, прегледът е час и нещо. Кофтито е, че е адски трудно да си запазиш час и е доста скъп прегледа, изследванията и добавките.

Така е, запазих си час през октомври за май месец, чаках 6 месеца и ми го отказаха месец преди да дойде часа....

# 170
  • Sofia
Малко прочетох от описанието 🙄
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000030007964

# 171
  • София

Така е, запазих си час през октомври за май месец, чаках 6 месеца и ми го отказаха месец преди да дойде часа....

И аз бях така - миналия септември успях на късмет да запазя за средата на февруари. Седмица преди часа ми се обадиха да ми го отменят, на което аз реагирах малко остро и ми дадоха час за след 3 седмици. След първия час вече влязох в графика на редовните пациенти и за контролата за юни ми се обадиха през май. Сега имам контрола октомври и очаквам септември да ми се обадят.

Последна редакция: ср, 30 авг 2023, 22:35 от catty m

# 172
Рихтер СайкълБаланс е хранителна добавка с клинично изпитана формула, която регулира по естествен път женския цикъл и балансира половите хормони при жени с поликистозни яйчници. Тя може да се използва и като допълнение към промените в начина на живот специално при жени с поликистозни яйчници. При прием на Рихтер СайкълБаланс 72% от жените с поликистозни яйчници поддържат нормална овулация.

Рихтер СайкълБаланс подобрява чувствителността на клетките на организма към действието на инсулина и намалява повишеното му производство. Нормализирането на нивата на хормона инсулин балансира другите хормони, които контролират цикъла, като по този начин подпомагат възстановяването на овулацията и регулират месечния цикъл. Подобряването на чувствителността на клетките към действието на инсулина има благоприятен ефект и върху телесното тегло на жени, страдащи от синдром на поликистозните яйчници.

Хранителната добавка действа добре не само в случаите, когато жените имат нередовен или липсващ цикъл, а и когато срещат трудности при забременяване или пък искат да подобрят качеството на яйцеклетките си – дори по време на инвитро процедури. Доказано е, че  Рихтер СайкълБаланс увеличава шансовете за забременяване при жените, които планират бременност.

От тук:
https://m.bg-mamma.com/?topic=1141434

# 173
Здравейте,

Имам час при доц. Шинков за утре, 26ти септември от 16.20, записан преди няколко месеца. За съжаление днес се оказа, че няма да мога да го посетя. Ако някой си е записал час за по-нататък, а иска да отиде сега, може да ги разменим.

# 174
Здравейте. Моля ако някой знае добър ендокринолог да препоръча. Имам възел на щитовидната жлеза, който трябва да бъде изследван. Вече имах лош опит с един ендокринолог в Александровска болница, който ми направи биопсия, но накрая се оказа, че не е успял да вземе тъкан от възела и цялото нещо е било напразно. Та затова моля най-сърдечно, ако някой има опит с добър ендокринолог, да препоръча. Благодаря предварително.

# 175
Доктор Брънчева на Хубча 16; също така ендото в Европейска кардиология на ул.  "Крум Попов".

# 176
  • Sofia
Д-р Брънчева има ли ехограф в кабинета?
Как са цените?

# 177
А кой е ендокринологът в Александровска? Добре е да се знае, да не пострадат и други от него.

# 178
И аз се интересувам кой Ви взе биопсията? На майка ми вчера д-р Асьов я ѝ е правил и сега се притесних да не става дума за него. Защото до последно са ѝ казвали, че проф. Боянов ще я прави и изведнъж... Промяна.

# 179
Д-р Влахов прави доста биопсии, позната е доволна от него, но не знам повече подробности.

Общи условия

Активация на акаунт