Добър ендокринолог в София - 3

• 86 914
  • 603
  •   1
Отговори
# 465
Много ли се чака при Мария Бояджиева в Майчин дом?
Препоръчаха ми я, но съм с новородено и не ми се виси 2-3 часа в чакални заради вирусите.

# 466
Много ли се чака при Мария Бояджиева в Майчин дом?
Препоръчаха ми я, но съм с новородено и не ми се виси 2-3 часа в чакални заради вирусите.
За съжаление моят опит е, да. Чака се.. Хубаво е, ако успеете да си вземете по-ранен час и да сте от първите,

# 467
Наблюдението ми е, че при Мария Бояджиева часовете не се спазват, а влиза този, който е първи на опашката.

# 468
  • София
И аз търся ендокринолог за консултация по отношение на метаболизъм, хормони и т.н.
От д-р Явор Асьов и д-р Калина Иванова не останах доволна.
Сега съм набелязала д-р Рашкова, Д-р Мария Алексиева и Д-р Ивета Недева.

# 469
Аз съм доволна от Мария Алексиева. Бяха ме шашнали, че съм с инсулинова резистентност и искаха да ме тъпчат с Метфогамма. Още при първия преглед при нея се оказа, че това не е вярно и с малко промяна в режима и спорт нещата се промениха Simple Smile

# 470
Аз съм доволна от Мария Алексиева. Бяха ме шашнали, че съм с инсулинова резистентност и искаха да ме тъпчат с Метфогамма. Още при първия преглед при нея се оказа, че това не е вярно и с малко промяна в режима и спорт нещата се промениха Simple Smile
Къде преглежда?

# 471
  • София
Къде преглежда?
В Неоклиник и Сити Клиник Младост според супердок.

Похвалиха ми и д-р Топузова от МЦ Регина Лайф Клиник. Някой да я е посещавал?

# 472
Може ли да споделите мнения за д-р Въндева? Преглежда в клиниката по ендокринология в Майчин дом.

# 473
  • София
Може ли да споделите мнения за д-р Въндева? Преглежда в клиниката по ендокринология в Майчин дом.
Доволна съм. Отделя достатъчно внимание, не бърза, отговаря на въпроси. Не се ограничава само до изписване на лекарства, съветва за хранителен режим. Пуска изследвания, които да дадат по- широка представа за цялостното състояние.

# 474
Ще дам категоричен отговор след консултация с доц. Чавдарова. Прегледа е обстоен, не претупва, но цената е много висока.

# 475
  • София
На мен в Ендокринологията в Майчин дом ми взеха 70 лв.през ноември. Тя преглежда и на друго място- в един медицински център и там цената знам, че е по- висока-180 лв.-  моя позната ходи наскоро, но й е правен и ехограф.

# 476
На мен в Ендокринологията в Майчин дом ми взеха 70 лв.през ноември. Тя преглежда и на друго място- в един медицински център и там цената знам, че е по- висока-180 лв.-  моя позната ходи наскоро, но й е правен и ехограф.
Какви са тези цени за прегледи? Не работи ли със ЗК и как ще се бръкнеш 180 лв за един преглед, ами ако трябват изследвания, проследяване? Това за пенсионер или един обикновен човек си е цифра. Че и 70 лв не е малко в държавна болница. Представям си тези по каса как ги претупва.

# 477
  • на последния етаж
missence, спря ли се на ендокринолог? Аз също търся добър такъв (за щитовидната жлеза).

# 478
Какви са тези цени за прегледи? Не работи ли със ЗК и как ще се бръкнеш 180 лв за един преглед, ами ако трябват изследвания, проследяване? Това за пенсионер или един обикновен човек си е цифра. Че и 70 лв не е малко в държавна болница. Представям си тези по каса как ги претупва.
При Мария Алексиева ми искаха 180 лв.. добре, че проверих, че изобщо не бях подготвена за такава цена! За мен това е обир. Да ми кажат само, че дозата ми е ок, продължавайте с нея. Не е сериозно това..
При Мария Бояджиева преди година платих 80 лв, и прегледа беше доста обстоен.

# 479
  • София
missence, спря ли се на ендокринолог? Аз също търся добър такъв (за щитовидната жлеза).
Още не съм.Smirk
Сведох ги до две имена- д-р Топузова и/или д-р Мария Алексиева.

Общи условия

Активация на акаунт