Майски бебета - 2023 - 2 тема

• 55 533
  • 756
  •   1
Отговори
# 450
pink dreams, аз съм с диабет и ползвам игличките по няколко пъти. Общо взето, като усетя, че не боцка лесно, тогава сменям

# 451
Здравейте момичета в 23 г.с съм и от вчера имам странни придърпвания  в яйчниците и като цяло от дясната страна и таза първа бременност ми е и малко се притеснявам дали е нормално

# 452
Здравейте момичета в 23 г.с съм и от вчера имам странни придърпвания  в яйчниците и като цяло от дясната страна и таза първа бременност ми е и малко се притеснявам дали е нормално
Отдясно боли и дърпа дебелото черво , дори и да нямаш газове понякога може доста да боли … аз мислех че е  апендикс 😀 яйчниците при мен продължават да си болят и дърпат около датата на цикъла .

# 453
Мен ме боли ниско долу вдясно при продължително седене седнала. Минава при раздвижване. АГ каза, че е нормално.

# 454
Момичета малко различен въпрос от темата за болежките 😀
Някой може ли да ми препоръча количка с бюджет около 800 лв ( по възможност да е 3 в 1 или 2в1 ) . Твърдо съм решила да не давам безусловни суми за количка  , дали ще ми се получи е друг въпрос…

# 455
Ние сме с Kinderkraft moov, която още ползвам с първото дете. Но няма да купуваме нова. Доста съм доволна, за разходки из квартала е супер, защото гумите са големи и проходими, с въздух. Другото е че коша за новородено се преобразува в седящ и така не ми заема място.

Някой може ли да ми препоръча количка с бюджет около 800 лв ( по възможност да е 3 в 1 или 2в1 ) . Твърдо съм решила да не давам безусловни суми за количка  , дали ще ми се получи е друг въпрос…

# 456

Ние миналата седмица купихме Lorelli Boston, намерих я в един сайт на промоция до края на февруари за 513 лева с безплатна доставка. В магазините струваше по 600-650 лева. Хареса ми, защото е 3в1, влиза в асансьора, харесах я от магазин raya toys в Пловдив, там я имаше на място, за да се види. Ако се интересувате мога да пратя на лично съобщение от къде поръчах количката, защото все още е на промоция.

# 457

Ние миналата седмица купихме Lorelli Boston, намерих я в един сайт на промоция до края на февруари за 513 лева с безплатна доставка. В магазините струваше по 600-650 лева. Хареса ми, защото е 3в1, влиза в асансьора, харесах я от магазин raya toys в Пловдив, там я имаше на място, за да се види. Ако се интересувате мога да пратя на лично съобщение от къде поръчах количката, защото все още е на промоция.
Ще бъда благодарна да споделите откъде , да

# 458
Момичета, според вас проблем ли е лежането по гръб в полулегнало положение през деня? Обикновено се подпирам на възглавница и гледам тв или чета книга, никога не съм напълно легнала, но четох, че лежането по гръб не е препоръчително изобщо. Вечерта спя на лявата страна, но през деня в повечето време съм в дадената поза. Как е при вас и как лежите през деня?

# 459
Здравейте! Може ли да дадете препоръка за матрак за спане за кошарка? В голямо чудене сме какъв да изберем. Ще съм благодарна, ако казвате конкретни модели, ако сте имали подобни или сте избрали сега, защото самите основни изисквания да е твърд и хипоалергенен мисля, че ги знам.

# 460
Здравей! Тъкмо снощи разсъждавахме с ММ по темата. Знам, че има някаква артерия, която може да се притисне от тежестта на корема в по-напреднала бременност при напълно легнало положение, затова е добре да се избягва спането по гръб. Това го знам от моя приятелка, която при едно от последните мерения на тонове преди да роди я бяха сложили легнала на една кушетка и била загубила съзнание. Последните дни ми се случи на няколко пъти докато лежа на дивана почти хоризонтално (само главата леко надигната) да усетя, че се задъхвам, не ми стига въздух, вие ми се свят. Лееееко само като се поизправя и почти веднага преминава. Допускам, че е от това и се хванах да предупредя ММ през нощта ако ме усети по гръб да ме ръчка, защото така и не свикнах с глупавата възглавница за бременни. Хубаво е и като цяло да знае за това, за да е подготвен и да не се паникьосва.
Момичета, според вас проблем ли е лежането по гръб в полулегнало положение през деня? Обикновено се подпирам на възглавница и гледам тв или чета книга, никога не съм напълно легнала, но четох, че лежането по гръб не е препоръчително изобщо. Вечерта спя на лявата страна, но през деня в повечето време съм в дадената поза. Как е при вас и как лежите през деня?

# 461
Здравейте! Може ли да дадете препоръка за матрак за спане за кошарка? В голямо чудене сме какъв да изберем. Ще съм благодарна, ако казвате конкретни модели, ако сте имали подобни или сте избрали сега, защото самите основни изисквания да е твърд и хипоалергенен мисля, че ги знам.

Аз направих проучване относно матраците и закупихме Magniflex Pierre Cardin. Твърд е и е двулицев.

# 462
С баткото ползвахме двулицев матрак с 1 кокосова подложка, като марка не се сещам, сещам се, че го купихме от Raya toys. Първо взехме с 2 подложки, но това чудо се оказа ужасно твърдо и го сменихме.

# 463
Здравейте,

аз живея във Франция и днес докторката ми каза, че е препоръчително около 6-ти месец имунизиране срещу коклюш (магарешка кашлица) при бременни.
 В България при първата ми бременност не са ми казвали нещо такова. На някой случвало ли се е и ще прави ли? Аз по-скоро съм против да слагам ваксини докато съм бременна.

Ако има майки с малки деца под 2г, ще ползвате ли двойна количка и ако да, каква? Гледам някакви столчета отделни продават, които се прикачат към основната, но не ми се струват много надеждни.

Последна редакция: пн, 06 фев 2023, 17:25 от morhpo

# 464
Здравейте,

аз живея във Франция и днес докторката ми каза, че е препоръчително около 6-ти месец имунизиране срещу коклюш (магарешка кашлица) при бременни.
 В България при първата ми бременност не са ми казвали нещо такова. На някой случвало ли се е и ще прави ли? Аз по-скоро съм против да слагам ваксини докато съм бременна.

Ако има майки с малки деца под 2г, ще ползвате ли двойна количка и ако да, каква? Гледам някакви столчета отделни продават, които се прикачат към основната, но не ми се струват много надеждни.

В България това е задължителна имунизация, която се прави последно в тийнейджърска възраст. Може да проверите дали вече не сте имунизирана и реимунизирана.

Общи условия

Активация на акаунт