🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 13 (28.11 - 04.12) 🐄

• 41 558
  • 856
  •   1
Отговори
# 555
Много се радвам че Владо Николов ще бъде гост в фермата дори и за малко. 😭😌.

# 556
  • earth
Защо ми е изтрит коментара, където отбелязвам, че Аксения има широк гръб и прегърбени рамене?

Това е актуално наблюдение за предаването. Там се провеждаше конкурс по красота; нашето внимание бе насочено към външния вид на участничките от самата продукция.

# 557
Лукавата Камелия няколко пъти спомена „проблема с алкохола“ на Аксито. Първо ѝ броеше чашките джин (обикновени шотове), а сега се оказа, че първите дни ѝ се пийвало и винце. Повярвала си е „американката“, че може да ни отваря очите, само че не отчита, че за нашите ширини това е нормално, а и ние мразещите чалга, отдавна сме претръпнали. На мен лично ми е симпатично това пеене, макар и да не е моето. Каквото и да казва Камелия, ние виждаме чии косури са по-големи.

# 558
  • Бургас
Радо, дали е  повече инфантил или нарцис е все едно, но по-същественото е, че първите системни и ненаказани нарушения с храна и микрофон, му дадоха усещане за специалност и привилигерованост. Като добавим и слабите  задръжни процеси при него, импулсивността...Продукцията тук има голяма вина/или търсен ефект. Истината, е че ако Радо имаше наистина дори един по-близък и не беше толкова физически превъзхождащ ги, фермерите нямаше да гласуват така, при все му провинения. Слаба му беше социалната игра, нямаше застъпник, а и с това буйстване накрая... Дали от страх или от това, че им писна / при всеки фермер различно надделя/, това беше естествения развой...и конформизма си каза думата. Смятам, че има доста изрязани неща, които допълнително го компрометират /И&А са решили все пак да не му досриват реномето/, за да се стигне до охрани и пр., навярно е буйствал "малко повече", като е разбрал, че този път примката, наистина се затяга. Жалко,  дуелът между него и Яни, щеше да един от най-запомнящите се...

Последна редакция: пт, 02 дек 2022, 04:54 от rosi81

# 559
Финци е много смешен, още ми са смешни някои от изказванията му, че Влад се слял с Нептун.
Отивам да се къпем, дано се удавим...
Аксения като каза, че тая вечер давала всичко...и Финци...момчета, нека се изчакваме ..
Сега пък масата мърда, Финци не мърда:)

Последна редакция: пт, 02 дек 2022, 05:02 от quinoumene

# 560
  • Sunshine state
Следя само темата. Ако съм на Аксения ще избера Нина, но тя е човек на честа и няма да го направи. Жалко. Заслужава си тая лицемерка да си иде, а тя докопа до финалната седмица. 🙄

# 561
Най накрая хубав епизод.
Напоследък сълзите и сополите ми дойдоха множко. Не мога да гледам мъже да реват.  Не е мъжко.  Аксито е пич, в пълния смисъл на думата и чест и прави че удържа до тук.
 Аз чакам болярката с бреките да си ходи дома.  10 ти декември къде си.

# 562
Сега Аксито, гледайки какви ги върши Нина сигурно се изяжда от яд, че е била лоялна.
Отвратителна тази Нина, първо при едните, после ходи и снася на другите...
Ей такива хорица никак не понасям. Изприщвам се.
Представих си като е даскалица и повечето са жени какви ги къдри в колектива си.
Така ми се искаше тая Нина да си ходи по живо по здраво.
Не помня дали писах назад в темите, но аз от нейния сезон изобщо не я помня.
Толкова невзрапно човече.
И клюкарка...
От известно време започнах да харесвам Калин.
Стискам му палци на него.
Ако стигне до финал, мисля ще има големи шансове.

Последна редакция: пт, 02 дек 2022, 11:03 от *Биле омайно

# 563
Нина ми е доста по-неприятна от Камелия. С това снасяне на едните и на другите додрапа до финал. Завършена клюкарка. За съжаление, учителските колективи са точно такива, според личните ми наблюдения.

# 564
  • София
Сега тази лоялност на Аксения ще и изяде главата.
Камелия е по силна физически от нея, а ще реди и точките.

# 565
  • при късмета
Да не забравяме, че самата Аксения им наложи тази лоялност, особено на женската част от бившите стари. Така, че към момента се съобразява не с тях, а със собствената си линия и стратегия.
Нина изобщо няма шансове за финал, така че това, че е стигнала до тук изобщо не ме притеснява. Така се  стече играта, ако не беше тя, щеше да е Лили, която беше на същото дередже. Във всеки сезон има по някой на края без дуел, няма как.

# 566
Аз наистина се надявам, че както разбрах от темата, Иван чете тук и дано да прочете коментара ми.
Понеже съм малко над 30, когато се появихте в шоу бизнеса за мен бяхте двамата забавни батковци, сега сте улегнали мъже с мнение, начин на мислене, много близък до моя, но запазили онзи младежки хумор във вас. Развихте се, но задържахте това приятелство, кпето имате,  въпреки всичко, голяма рядкост в днешно време, а как се допълвате за всички е ясно.
Това, което правите като кампании и всичко свързано с “Направи го за България” показва, че сте се развили на съвсем друго ниво. Рядкост е да имаш възможности и освен за лични цели, те да бъдат използвани и с кауза. Знаете понякога се швгуват с вас, че сте простаци и т.н. Не, вие просто сте достигнали до етап, в който си мисля и се надявам, че стигнах и аз. Когато трябва да си сериозен, то ти си сериозен. Когато трябва да коментираш важна тема, коментираш с доводи и свои тези. Когато трябва да живееш и отпуснеш, ти просто се забавляваш, знаеш как да се шегуваш и с усмивка всичко е по - лесно. Пожелавам на вас и семействата ви много здраве и все така напред, обаче с усмивка.
П.С: Благдоара, че пуснахте новия алманах на време за Коледа, спасихте мъжа ми от смръщената му съпруга,тъй като не се е сетил какво да ми купи. 😁

Последна редакция: пт, 02 дек 2022, 12:12 от AglayaDreams.

# 567
Не е честно да се събират на отбори и много хора да се съюзяват срещу един или двама.
Нито е спортсменско,нито е етично.Но като става за наши хора,Бай-Ганъовската реакция е "Може" Laughing
Поредна ОГРОМНА грешка на продукцията.В други подобни предавания е забранено даже да се обсъжда с други участници,тук с идиотските си сценарии и правила за някви мостове, ги насърчават  Thinking

Фалшиво предаване с фалшиви ценности !

# 568
  • при късмета
И в кое предаване е забранено? В игрите е било разрешено винаги, както и в Сървайвър. Фермата е единственото с такава забрана, само този сезон е изключение. А на отбори са от 2 насам. Що ги гледате тези предавания, като са ви грешка и то, както излиза от началото?

# 569
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
И сега стойте и гледайте как Камелия ако опука Аксения и после евентуално и Нина и ще се закачи с титлата най-силната жена във Фермата и с Ваня ли се изравняваше като рекорд взети женски скалпове? И това, ако не е ирония. Толкова да не е харесвана от зрителите, а на арената излиза и бие /евентуално/. Къде с късмет, къде със слаби противници, но бие.
Нина е пример как човек без особени качества, но ако интриганства, клюкари и се скатава, добутва напред. Така е и в живота, почти никога най-достойния не успява, а най-големия интригант и лицемер обратното, просперира.

Общи условия

Активация на акаунт