🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 13 (28.11 - 04.12) 🐄

• 41 570
  • 856
  •   1
Отговори
# 540
  • при късмета
В безопасност са, стига да подсигурят една софра, докато го интервюират
Преди интервюто софрата, че после може да е късно Joy

# 541
Хахаха, Нина как надъхва Аксения срещу Камелия, сакън да не е тя втория дуелист.

# 542
Офф Нина и Камелия не ги понасям.

Камелия какви ги дрънка...с по един дуел заслужавали ли да стигнат на финал. Тя последната седмица беше на дуели. Цял сезон иначе изкара и тя на курорт.

Нина е такава нагаждачка и лицемерка, че ми се гади.

# 543
Някой да изтрие тоя размазан каял от очите на Камелия. Кошмарна мацаница.

Последна редакция: пт, 02 дек 2022, 00:43 от Анонимен

# 544
Тия совалки на Нина са за да е сигурна, че Акси няма да я избере.
Добра се до последната седмица. Е и,струваше ли си?!
Толкова е фалшива, ужас!
Поне момичета ще я видят каква е всъщност.
Смятам, че Акси, Вал и Веси откриха истинското приятелство.

Последна редакция: чт, 01 дек 2022, 22:20 от sineva 1

# 545
Гласът зад кадъра ,като каза ,че Камелия и Нина все едно са си плюли в устата , представих си го нагледно и ми идеше да повърна. 🤮 Как може да използват такъв израз в национален ефир , ум  не ми го побира.

# 546
Аксения реши и тя да спечели втори дуел, да видим дали ще успее.Хареса ми това, че постави приятелството над стигането до финала. Чавдар пак се измъкна. Като има кой да му се връзва.

# 547
Хареса ми това, че постави приятелството над стигането до финала.

Постави го на думи, всъщност очаква да бие Камелия, защото си повярва сама, че е машина... след Фиона, следващата седмица някоя да опука Нина и тричките на финал. А пък там ще си се бори точно на 120% за него... срещу приятелките и приятелите.

# 548
  • при късмета
Като цяло ми хареса епизода, беше положителен.
Интересно ми е защо Чавдар си обърна мнението за Финци.
Аксения много си е повярвала и, ако падне, това ще е причината. Прекалено е сигурна в победата преди да е стигнала до арената. Още преди няколко дни виждах двете с Камелия на дуел и без Нина да се мазни. Като двама участници се заканват един на друг, обикновено дуела се състои. Нооо смятам Камелия за по-силна чисто физически. Всичко зависи от уменията им и игрите. Откъм умения също мисля, че Камелия има предимство, макар и минимално. Няма да готвят все пак на арената, където и силата на Аксения. Все пак Камелия отстрани Кукото, а Аксения Мирелка, която е конкуренция само на Нина и то може би. И Камелия колкото и да са малки предимствата ѝ, ще реди точки
А защо утре Яни трябва да е на дуел с Владо Николов? Не малко, че този който започна беше на вятъра, не малко, че още го смятат за участник без дуел и ще трябва още 1 извънреден да изиграе, а и допълнителен извънреден с В. Николов. Не, че не се радвам, че ще влезе, беше много стойностен участник. Но пък ще е интересно.
Финци как се зарадва на мезетата, като малко дете беше. Ама наистина е изчезнал този човек, като дадат къдри от началото и все едно е друг човек. Слънчака ще осъди продукцията, че са ѝ развалили мъжа Joy

# 549
  • Велико Търново
Чавдар пак се измъкна. Като има кой да му се връзва.
Този път се вързаха на Аксения обаче. И на Нина.

Siska25, пишеш сякаш Радо си е седял мирно и кротко, но всички останали изведнъж са решили да го шитнат.

Последна редакция: чт, 01 дек 2022, 23:42 от DamaPika

# 550
  • София

Фермата - сезон 8, епизод 77 (01.12.2022)

# 551
  • София
Камелия дава мило и драго да додраска до Аксения, обаче се удря в стена.
Ех, този сал, този сал….. Ако Аксения не беше избрала Симона тогава, сезонът сигурно наистина щеше да е друг.

# 552
DamaPika, Kayzer Soze, изглежда, че не съм разбрана правилно, но здраве да е ! Искаше ми се на първо място да спасят своята чест и достойнство като отбор и доблестни хора, а като последица от това щяха да запазят и последната капка достойнство  на Радо. Не го оправдавам за постъпките му.
Всеки от нас коментиращите възприема събитията по свой начин и през своя призма, не виждам какво толкова скандално има в мнението ми.

Много се надявам Аксения да избере Нина, но сякаш е в капан, от който не може да излезе. Когато бяха на кея, Валерия стигна до там да каже нещо от сорта "Камелия ще е (избраната за дуела), то е ясно". Не знам защо да е ясно ? Аксения знае какви са очакванията към нея и под този натиск ще допусне грешка с емоционално решение да избере Камелия, за да остане вярна на отбора. А мижитурката Нинка още ще се развява. Аксения не ми е любимка, но е може би най - яркия персонаж за сезона и заслужава да стигне финал.

# 553
  • Велико Търново
Аз не виждам по какъв начин са си загубили честта и достойнството. Това някой да нарушава правила, защото знае, че останалите ще бъдат наказани заедно с него, а те да го траят, е много по-недостойно.

За Аксения - според мен тя в момента ИСКА да е на дуел. Прекалено много си вярва и е убедена, че ще бие Камелия. Последната пък някак си се отметна, май. И тя много перпелеше, че ще вика Аксения на арената, ама днес даде задна...

Преди малко видях промото за утре - дуелът между Владо и Яни не ми се вижда да е нещо супер сериозно, щом е там пред лятната кухня и щом Калин и Иван (участник) са водещи. По-скоро ще е за забавление. Така че това едва ли ще сбърка Яни кой знае колко.

# 554
Извинявам се за глупавия реторичен въпрос (даже два), но Нина как по дяволите се вижда с по-големи шансове срещу Камелия, а Камелия как си представя, че бие Веселка? Не знам изолацията ли им действа зле на когнитивните способности или те са отслабени по принцип...

Освен за мъжкия и женския тестостерон, пак Камелия ме просветлява, че имало и женска ревност.

Общи условия

Активация на акаунт