🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 13 (28.11 - 04.12) 🐄

• 41 572
  • 856
  •   1
Отговори
# 525
Влизали са и високо интелигентни. Пак зависи какво IQ имате пред вид, не че знаем кой участник с какво е.

# 526
Старите не спряха със схемите 😂🤣😂

# 527
Ма ко според мен трябваше да го оставят да си доиграе дуела. Ако Радо победи, значи си е извоювал правото да остане. След това, можеха да се съберат в негово присъствие и да му кажат, че искат да напусне и че това е общото желание на групата. Но, ако Радо не уважи решението им, не е редно да го принуждават. Остава Калин или Иван да го извика на дуел и да се пробва да го победи. 3 месеца са го търпяли, как така 7 дни преди финала решиха, че не могат повече ? И то забележи - защото щял да им развали хубавото прекарване !! Може ли това да е смислена причина ? Никой не им е обещавал, че вътре всичко ще е цветя и рози, изобилие от храна и питиета и купон. Грешките на Радо са ясни, патологиите в поведението му също, затова не ги обсъждам. Интересното лично за мен в тази сложна ситуация, беше поведението и решенията на умните, моралните, отговорните, претендиращите, че имат "големи сърца", мъдрост, доброта, човещина. Защото от тях се очакваше да разсъждават и да постъпят правилно, а не от Радо,  затънал до шия в калта. И за мен, те просто се провалиха, защото избраха най - лесния най - лесния начин. На всичкото отгоре го направиха с изкривени от мъка физиономии и проляха 7 кофи със сълзи, които трябваше да ни убедят, че добрите им сърца са разбити от мъка.

Keyser Soze, бърка ме колкото ги бърка и всички тук коментиращи. Казваш, че са се съгласили да играят в цирка - така е и точно затова следваше да си търпят Радо, който е пълноправен участник, равен на всеки от тях и да си участват в цирка, с което са се съгласили. Ако те е издразнило, че споменах мешерето/мешарето, то е защото съм била неволен свидетел на такова събитие, което е много впечатляващо и точно с него направих асоциация. Нямам нищо против ромската култура и обичаи.

# 528
  • Разпиляна във въображението
Спасиха горкото Чочо и пратиха Акси на дуел.

Яни се бил засегнал на думи на Аксения. А той бе на умирачка след първата игра. Артист голям.

# 529
  • при късмета
Дуела е нещо обичано в играта, Siska25. А самия Радо предизвика необичайните обстоятелства, така че бяха нужни и необичани мерки, действия и решения. В това предаване не само дуела е важен и не е най-важния, че да решава И всичко останало. Това не е решение, това е още един начин системния нарушител да мине между капките и да остане въпреки явното незачитане на правилата, останалите и зрителите.
Ако Радо беше постъпил правилно изначало, т.е. да спазва правилата като всички останали, то и на другите нямаше да им се налага да вземат каквито и да е решения относно него. Не другите предизвикаха ситуацията, а Радо. Няма абсолютно никакъв смислен аргумент в негова полза.

# 530
Прогнозата ми за женски дуел се оправда. Акси си отива, но в нейната глава е победител. Много смело подхожда, но …

# 531
Тия трите приятелки верно не са много интелигентни. И сега ,ако Аксения се прецака и не вземе дуела , нейните най- големи дружки я изпратиха, за да спасят Чавдар.🤣 Ами вардят си мъжете, отборни играчи са, целия сезон на старите кучета уредиха.😁😁😁 А Аксения си има шанс да вземе добър процент зрителски вот. Малииии ,ако не победи пак ще са сълзи и сополи .😁

# 532
  • При семейството си
Спасиха горкото Чочо и пратиха Акси на дуел.

Верно ли, евала, понеже вече не гледам, може да врътна някой запис тези дни. И кой/кои наклони/ха везните в тази посока?

# 533
  • Разпиляна във въображението
Леле Камелия какъв фалшив човек е с това анимационно гласче. Финци пък я съжалявал. Оф.

Акси е печена и преценява доста добре. Каза, че ще си пази хората и ще го направи.

# 534
E, чак пък да припадаме по Веселка 😅.
Доста страстни фенове има, това е толкова ясно, колкото и че тя ще спечели отново този сезон. Не мога да приема категоричността, че тя заслужава да спечели - разбира се като САМО тя заслужава, което ми се струва малко нереално, ако оставим настрана фенските пристрастия. За мен тя не заслужава да спечели, нищо интересно не видях от нея. Не показа индивидуалност, по никакъв начин не повлия на играта, мекушава и лесна за манипулиране. Да, работи, дои и т.н. И какво от това? Тя е идеалният ратай, но не и фермер.
😂
Нищо, че така изглежда, ама това всъщност, не е цирк.
Щом работните и стойностни хора оценяте като малко нериално... То е ясно защо държавата ни е на този хал.
Душке, не можах та рàзбера... това на мен ли го казваш или на slastnaта? 🤔 Защото е нериално към мен да я отпрявяш тази неразбираема реплика.

Камелия направо ме побърква с това пълно членуване като говори, на места, на които не трябва, че направоооо... ша счупя тоз тиливизор!

# 535
3 месеца са го търпяли, как така 7 дни преди финала решиха, че не могат повече ? И то забележи - защото щял да им развали хубавото прекарване !!

Ти май наистина не следиш фактите или просто ги игнорираш съзнателно. СЕГА, защото сега ПАК свали микрофона и ПАК ги наказаха, след това му поставиха наказание, което той почти игнорира и ОТНОВО свали микрофана, за което пак щяха да ги накажат, плюс, че беше доста агресивен. 7 дни преди финала, 17 дни - това е, той да ги е броил като му е толкова важно. И да, седем дни преди финала предстоят доста важни битки, без храна заради тоя дебил - ми не си заслужава да го пазят, ама никак, те и не искаха.

Казваш, че са се съгласили да играят в цирка - така е и точно затова следваше да си търпят Радо, който е пълноправен участник, равен на всеки от тях и да си участват в цирка, с което са се съгласили.

Не, не следва, ето, разрешиха им да гласуват да не го търпят. Ти го изкара все едно са го изгонили против волята на продуцентите, нещо твърде драматизираш, наистина е странна тая обсесия по запазване честта на Радо...

# 536
Леле Камелия какъв фалшив човек е с това анимационно гласче. Финци пък я съжалявал. Оф.

Акси е печена и преценява доста добре. Каза, че ще си пази хората и ще го направи.
Да, бе, да. За хората мисли Акси, че за кой друг? На никого не вярвам, че е на крачка от финала, ама за хората ще гласи нещата, не за него си.

# 537
Има ли по-голямо мъчение от това Финци и Чавдар да получат синхрон един след друг? И на мен ми иде да се помоля след такъв момент.

# 538
Сега пуснаха реклама, че утре гост в “Преди обед” ще бъде Радо - да попитам, с охрана ли ще бъде в предаването, че да не вземе да налети на Деси и Сашко? 🙂

# 539
В безопасност са, стига да подсигурят една софра, докато го интервюират

Общи условия

Активация на акаунт