🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 13 (28.11 - 04.12) 🐄

• 41 533
  • 856
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Освен, че мисли, че може да я победи, според мен играе и за зрителите. Знае, че Веси е фаворит и смята, че ако победи Камелия - силен конкурент, това ще е плюс и ще има шансове за голямата победа. Чувства го, че трябва да се отличи и тя с нещо на арената, да изпъкне. Ако разсъждава така, е права, в момента наистина не е на върха т.е. трябва да предприеме действия, с които да се опита да се докаже пред зрителите. И да бие обаче, едва ли пак ще има шанс, но ми се вижда нормално да се пробва. Ако отпадне, не мисля, че губи много. По-добре цветно представяне.

# 601
Радо го изгониха заради последното 36 часово наказание с глад за всички. Ако продукцията беше наказала само Радо не мисля, че щяха да го изгонят. То и целта на тези наказания е да се изпокарат и да има скандали.

Нина сега ако каже на Аксения да я избере само може да спечели от това. Срещу Аксения и без това има най-много шанс в сравнение с останалите. А и ще реди точките.

Няколко пъти казват, че фермата ще остане да я разглеждат хората. Отворена ли е вече за посещение? Някой ходил ли е?

# 602
Освен, че мисли, че може да я победи, според мен играе и за зрителите. Знае, че Веси е фаворит и смята, че ако победи Камелия...
Много логично звучи това Simple Smile Благодаря.

# 603
Това,че Камелия си е краднала прах , за да си има, едва ли ще изненада някого. Фокусът на скандала беше ровенето в чужд багаж и  на нея ѝ се размина. Ако беше там Хепито, щеше да настане олелия.

Веселка като беше фермер, много се обиди на Аксито и Вал, че ѝ урониха авторитета, започвайки да купонясват, докато другите още работеха. По същия начин  реагира и Калин, при който реакцията беше водена и от чисто мъжкарско желание да го слушат „подчинените“. В такава ситуация няма – по-интелигентния отстъпва.

# 604
Пепеляшка иска да се изяви срещу силен противник, че то онова подобие на дуел срещу Фиона, не се брои и не ѝ отива на претенциите за по-по-най заслужил финалист. Ама нека де, да я видим колко може.

# 605
Искам само да попитам продукцията, в реалния живот, кога хората са били съдници? Това вашето не е ли насаждане на анархия? [/b]

В Америка например, обикновени граждани са съдебни заседатели и това е най-яркия пример от живия живот. През вековете е имало много подобни случаи и строеве. И не са водили задължително до анархия.
И да, нормално е един колектив да решава кой е в него и кой не е. Естествено подобни неща са малко по-изострени в затворенста обстановка в едно риалити.

# 606
И в България обикновени хора са съдебни заседатели по определени дела за тежки престъпления. Само че не са толкова много, както в Америка и не стоят отстрани отделени, а стоят редом до съдията, може би затова не правят впечатление. Към всяка община има списъци за съдебни заседатели и който желае, може да стане такъв, ако отговаря на определени условия.

Радо беше много смешен по btv като говореше на водещия на "вие, г-н Кадиев" и се опитваше да изглежда интелигентен и възпитан. Като пате в калчища се обяснява. Каза, че щял да разкрие някакви "сюжетни истории", наложени от продукцията, но не сега. Не вярвам, че има какво да разкрива, нито че ще посмее. Много по детински се оправдава.  От друга страна си личи, че е доста наивен, без хитрост и капацитет за прикрито поведение и манипулативност.

# 607
Мъжете от Старите плюс Нина цял сезон се крият зад полите на жените си. Много му се щеше на Финци да има мъжки дуел, беше направил сметките. Дори отиде да подпита Чочо с надеждата последния да се пусне на дуел. Ама и Чочо го е шубе и откровено си каза "не искам да ходя, искам аз да редя точките" .  Финци накрая и герой се изкара, че видите ли спазил думата, макар че иначе се класирал за финала. Ама забрави как цял сезон, се кри по храсталаците, а жените ходеха на битки.
 Изключвам Дидо и Гуспата. Яни също го изключвам, защото тази егида над мъжете не беше за него, а заради по-възрастните и слаби мъже в отбора, които щяха да бъдат дръпнати при мъжки дуел.Финци беше избран от Влад, защото Старите тогава нямаха думата. Иначе отново някоя жена щеше да се хвърли на барикадата.
И сега ще си докютат до финала.
П.П.Не мога да разбера, защото жените - Веси, Вал и Акси цял сезон се жертват да са първи дуелисти, вече отборната битка мина, а те продължават да пазят под крилото си мъжете.
Какъв е този майчински инстинкт, какво е това чудо?! Scream

Последна редакция: пт, 02 дек 2022, 14:59 от sineva 1

# 608
Както се изрази хлебаря от Лом, “такива са настроенията”…😀😀😀

# 609
А защо се приема Валерия за по-силна от Аксения?  Не съм я видяла да изпъква като особено силна физически и особено психически.

# 610
И аз не знам. Струва ми се, че Камелия яко ще ги опука барем две до финала, че и на финала, ами добре, че има гласуване.

# 611
Не разбирам защо Яни ще се дуелира с Владо Николов. То пък бива липса на идеи…

Аксения ще се наиграе сама, така си е повярвала, че носа и задира небето. В реала никога не бих имала никакви допирни точки с нея, но е факт, че направи голяма част от “интересното” в сезона, умее да завърта хората покрай себе си, всички жени се въртят около нея, че и мъже. А чак да блести с нещо - аз не виждам. Всъщност, явно готви добре.

Аз съм една от тези, които не са крайни по отношение на Камелия. По-скоро не я харесвам, но считам, че си е заслужила стигането на финал, а там вече всекиму - според зрителите. На дуела съм за нея (освен ако не стане чудо и втора дуелистка се окаже Нина).

Последна редакция: пт, 02 дек 2022, 19:20 от Iseis

# 612
За мен също беше време мъжете да минат на преден план в битките в отбора на старите герои. Все пак чест им прави, че са отбор докрая. Това, че Аксения каза, че приятелството ѝ с момичетата е по-важно от финала, може и за игра със зрителите да се сметне, само че личи, че е искрена. Доста се смота обаче от продукцията факта, че Чочо не иска да ходи на дуел. Едва-едва се разбра от думите на Финци. Помним с Ваня какво беше когато не пожела да отиде първи дуелист...факт е, че истината, която виждаме, съвсем не е цялата истина.
Иначе дуелът с Владо, мисля че ако е сериозен дуел,  е да реабилитира Яни, че то си остана, че е имал даром победа в неговия сезон...

# 613
  • при късмета
 Финци накрая и герой се изкара, че видите ли спазил думата, макар че иначе се класирал за финала. Ама забрави как цял сезон, се кри по храсталаците, а жените ходеха на битки.

Финци беше избран от Влад, защото Старите тогава нямаха думата. Иначе отново някоя жена щеше да се хвърли на барикадата
Финци има 2 дуела, не само с Влад

# 614
Аз съм по-стар от Финци и Чочо и ми е много смешно като видя двама мъже, които даже не са стигнали петдесетте да говорят все едно са 80-90 годишни индиански вождове. Фоцеола и Чоцеола.

Общи условия

Активация на акаунт