🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 13 (28.11 - 04.12) 🐄

• 41 506
  • 856
  •   1
Отговори
# 645
Огромна, огромна грешка на Аксения. Хич не я виждам на тези силови битки. Егото и изигра много лоша шега.
Ми не е его, човек има и чест и понякога "... каквото сабя покаже
и честта, майко, юнашка"! Каквато ще да е Аксения, но не е страхливка.

# 646
Оффф Валерия още повече ми се смъкна в очите с това писмо. Не знам на колко е години ,ама се държи като 15 годишна, то има тийнейджъри с по-зряло мислене. Голяма глезла.УжасТ.

Последна редакция: сб, 03 дек 2022, 16:47 от Joy 05

# 647
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
И с какво Аксения оставаше с по-малко чест ако беше дръпнала Нина? Били си обещали, баш за Нина не си струва. Сега това ще и изяде главата, а Нинчето на завет ще си добута до финал.

# 648
Оффф и Валерия е едно бебе трийсетгодишно…

# 649
Яд ме е за Акси. Трябваше да избере наистина Нина.

Не трябваше, това само ще й донесе негативи, тя, гледам, че вече се цели в победа на финала, а не в самия финал, така че абсолютно правилно. Да падне от Камелия, ще е почти същото като да бие Нина с разлика, че ще добута до финал. Предполагам куражът й идва от факта, че стартира толкова зле, че сигурно и след средата на сезона се е чудила как още е вътре, след това просто нямайки какво да губи, играе вабанк от почти месец. Може би по някое време е смятала, че достигане до финал ще е супер и й стига, но сега си повярва и вече не вижда смисъл от половинчати мерки. Права е, че без нещо по-значимо няма да бие нито Веселка, нито Яни, но иначе има някакъв шанс, така че - правилно решение.

# 650
Много трудна тема за най-близките хора, ама това с цифката на Финци можеше да го спестите някак си, като отместите кадъра... че много близки си станахме вече...

# 651
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тя би една Мирелка слаба, Аксеня, и се помисли за терминатор😄
Ще я опука Камелия, та стой и гледай .

# 652
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Голям образ е Владо Николов, много хубаво, че влезе дори и за малко. Ето това вече е хубава и ведра обстановка във Фермата.
Интересно ми е да ги гледам отново с Яни в дуел.

# 653
Азалия, това дето пишеш за Финци...................брррррррррррррр, пък аз тъкмо похапвах шоколадова бонбонче, хм.

# 654
Владо Николов последната ракия изобщо пробва ли я? Grinning

# 655
Много забавен дуел между Владо и Яни. Много позитивизъм има във Владо, а Яни как се радваше като малко дете ,че този път го победи на Алманах. 😁

# 656
  • София
Ма кЪВ беше тоя Алманах, без нито един въпрос за гъби?! Joy
Валерия как се беше разкикерчила точно срещу Владо. Точно като е дошъл гост за мъничко е най-подходящото време да спортува. Баси възпитанието!

# 657
Хареса ми епизода. Ще ми се, по - често това да виждаме на екрана, а не скандали, интриги и простотии.
Новите Иван и Андрей без очила и малко дървени 🤣

# 658
Направо ми се обръща стомаха като гледам Камелия, толкова противно същество от миналия сезон на Фермата не съм виждала по телевизията. Ужасно същество! 🤢

# 659
Много се радвам че Владо Николов пак влезна дори и за малко. Аз тайно се надявам ако изобщо има още ферми пак да го поканят. Играта с ракиите много ми хареса. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт