🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 13 (28.11 - 04.12) 🐄

• 41 514
  • 856
  •   1
Отговори
# 630
  • Sunshine state
Представете си колко точно скучен е сезонът, щом Радо продължава да е тема.
М, да..
И аз съм на мнение, че груповите наказания за провиненията на Радо бяха с цел да настроят и без това изнервените участници срещу него. Да го бяха изгонили като им е нарушавал правилото за микрофона цял сезон. Глупости на търкалета са това.

# 631
Още в началото ми стана ясна Камелия - играе за зрителите на 100% ! Колкото е злобна, толкова е и хитра! Колко пъти спомена, че е гледала минали сезони, спомена името на Живка, как зрителите щели да я гледат отвън и тн. и тн. . Сега отново си мисли, че е "умна" като говори как иска да дръпне Веселка на дуел и да я елиминира, защото смята, че тя е фаворитка на публиката и ще обере зрителския вот. Всички действия на Мис Америка я издават.

Относно Радо - аз също му пожелавам късмет с актьорството и в живота като цяло. Не беше за това предаване, факт, но според мен не е лош и злобен човек.

# 632
  • при късмета
Няма двоен стандарт, защото не бяха наказани затова, че Радо е ровил в багажа на Камелия. бяха наказани, защото всеки ден прави проблем на екипа с микрофоните.
А иначе Радо мрънка, че Камелия скрила прах, ама той скрил цели 2 бурканчета сладко, та са танту за кукуригу
Е как да няма?! Пристрастна си!
За едно и също Радо беше порицан. Многократно обвинен, че влиза в личното пространство на жените. Беше казано, че това е някаква форма на агресия. Жените бяха силно възмутени от подобно посегателство над посестримата им. Дикторът вкарваше внушения какъв гадняр е тоя Радо, че е проявил подобно недопустимо действие. Калин се направи на детектив, поиска Вар, за да разобличи Радо в лъжа.

А идентична случка с действащи лица - Иван и Генчо беше показана, като забавна мамба. Просто шегичка от едни мили момчета. Никакво посегателство, никакъв проблем. Те са готините пичове с чувство за хумор, които могат да си ровичкат в чуждия багаж, да го опоскат. Дикторът с бодряшки тон ги "потупваше по рамото" за гениалната идея да се изгъбаркат с Ваня.
А Радо е баси чудовищото, издевателствало над горканка Кама.

Е как да няма двойни стандарти?!
Не съм казала, че е наказан заради тази случка, а че това беше използвано да се подгрява публиката, да се настрои срещу Радо и да се бъде подготвена за това, което ще последва. Изгонване! Rage
Ако това не са двойни стандарти, не знам какво ще е?!
Всичко това са коментари тук, в темата. Вътре не е било обсъждано по този начин. Аз коментирам само това вътре, а не какво е било в друг конфликт, м/у други хора, много назад във времето. Той няма нищо общо. Защото, ако той трябва да се вземе предвид, то трябва да се вземе и това, че Радо и микрофони са били обект на наказание, пак назад във времето. И още тогава го предупредиха, че вече имат основания да го дисквалифицират. Радо има най-много наказания, не само за сезона, сигурно за всичките 8 години. Аз не помня друг участник системно и по 100 пъти да е правил едни и същи нарушения. Така, че кой друг, какво бил направил на трети, изобщо не е аргумент в полза на Радо. Нито му е оправдание или пък мотив да продължава с нарушенията

# 633
Понеже сте обсъждали двойните стандарти, (подкрепям Sineva ), помните, че лично Камелия  и лично по нейна инициатива, заедно с Иван, взеха багажа и завивките на Аксения, което беше изключителна проява на жестокост. Тогава проблеми и наказани нямаше. Когато Радо й бръкна в багажа (видяхме, че не е провеждал кой знае какво претърсване) и унизена, че й видял мръсното бельо, плачеше съсипана и съкрушена как можел той да й причинява такова нещо. В първия случай, тя считаше поведението си за правилно, но когато на нея й се случи нещо подобно, голям рев, голям проблем. Та, мисълта ми е, че и ние самите прилагаме двойни стандарти, както и ония вътре, както и продукцията. Двойните стандарти са навсякъде около нас.

# 634
Скрит текст:
Няма двоен стандарт, защото не бяха наказани затова, че Радо е ровил в багажа на Камелия. бяха наказани, защото всеки ден прави проблем на екипа с микрофоните.
А иначе Радо мрънка, че Камелия скрила прах, ама той скрил цели 2 бурканчета сладко, та са танту за кукуригу
Е как да няма?! Пристрастна си!
За едно и също Радо беше порицан. Многократно обвинен, че влиза в личното пространство на жените. Беше казано, че това е някаква форма на агресия. Жените бяха силно възмутени от подобно посегателство над посестримата им. Дикторът вкарваше внушения какъв гадняр е тоя Радо, че е проявил подобно недопустимо действие. Калин се направи на детектив, поиска Вар, за да разобличи Радо в лъжа.

А идентична случка с действащи лица - Иван и Генчо беше показана, като забавна мамба. Просто шегичка от едни мили момчета. Никакво посегателство, никакъв проблем. Те са готините пичове с чувство за хумор, които могат да си ровичкат в чуждия багаж, да го опоскат. Дикторът с бодряшки тон ги "потупваше по рамото" за гениалната идея да се изгъбаркат с Ваня.
А Радо е баси чудовищото, издевателствало над горканка Кама.

Е как да няма двойни стандарти?!
Не съм казала, че е наказан заради тази случка, а че това беше използвано да се подгрява публиката, да се настрои срещу Радо и да се бъде подготвена за това, което ще последва. Изгонване! Rage
Ако това не са двойни стандарти, не знам какво ще е?!
Всичко това са коментари тук, в темата. Вътре не е било обсъждано по този начин. Аз коментирам само това вътре, а не какво е било в друг конфликт, м/у други хора, много назад във времето. Той няма нищо общо. Защото, ако той трябва да се вземе предвид, то трябва да се вземе и това, че Радо и микрофони са били обект на наказание, пак назад във времето. И още тогава го предупредиха, че вече имат основания да го дисквалифицират. Радо има най-много наказания, не само за сезона, сигурно за всичките 8 години. Аз не помня друг участник системно и по 100 пъти да е правил едни и същи нарушения. Така, че кой друг, какво бил направил на трети, изобщо не е аргумент в полза на Радо. Нито му е оправдание или пък мотив да продължава с нарушенията
Явно и двете оставяме на позициите си.
Нямам какво да добавя към предния си коментар. Само преповтаряме тезите си.
Спорът става безпредметен. Да сложим точка тук.

Последна редакция: пт, 02 дек 2022, 19:14 от sineva 1

# 635
  • При семейството си
Може ли да обобщим, преброим, преди последните събития (свалянето на микрофона от Радо в спалнята в ранните часове на деня при разговора с Иван) колко пъти са наказвани за негови провинения и от тях колко пъти за неносене на микрофон? Аз до 100 не ги докарвам, но не съм следила Фермата, факт. Предварително благодаря.

# 636
  • при късмета
Явно и двете оставяме на позициите си.
Нямам какво да добавя към предния си коментар. Само преповтаряме тезите си.
Спорът става безпредметен. Да сложим точка тук.
Изобщо не съм била с намерение дори да споря. Просто това ми е мнението и го пиша. Не е с цел да убеждавам някого в него

# 637
Понеже сте обсъждали двойните стандарти, (подкрепям Sineva ), помните, че лично Камелия  и лично по нейна инициатива, заедно с Иван, взеха багажа и завивките на Аксения, което беше изключителна проява на жестокост.

А ти помниш ли? Иван беше фермер на седмицата, гласуваха да я накажат, избраха какво да е наказанието (не е инициатива на Камелия) и не са ровили в личните й вещи, просто скриха изброените. Беше тъпо, но изобщо не беше, както го описваш, нито е аналогично на сегашната ситуация по някакъв начин. И си беше официално един вид, доколкото решение на фермера е нещо официално изобщо, идиотски изглеждаше и като нещо, от което се крият, защото не искаха да става още по-тъпо като го правят в нейно присъствие. Няма да коментирам доколко е правилно, жестоко, умно или нещо друго, просто бе аналагочино на "заточването" на Радо в Алкатраз.

# 638
И после имаше един вид компенсация за Аксения, като и позволиха да се премести в другия отбор.

Последна редакция: пт, 02 дек 2022, 20:49 от Iseis

# 639
На Радо му позволиха да се измести отвън.

# 640
На Радо му позволиха да се измести отвън.
Явно не става ясно - не защитавам Радо, просто допълвам случая на Аксения. Радо трябваше да е излетял много седмици по-рано.

# 641
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Огромна, огромна грешка на Аксения. Хич не я виждам на тези силови битки. Егото и изигра много лоша шега.

# 642
Тази Аксения и писма писала, много си вярва, ама да си събира багажчето и към Поморие. Чак гласа си промени, наклон дава на всички и очаква всички да я харесват. Какъвто кифльок влезе - такъв и ще си излезе.

# 643
  • Разпиляна във въображението
Яд ме е за Акси. Трябваше да избере наистина Нина. А пък последната отдалеч е все едно Лили.

# 644
Камелия ще бие Аксения , просто Акси не я виждам коя битка може да вземе. Камелия ще изравни рекорда на хепиВанче от към победи , ако победи Акси.

Общи условия

Активация на акаунт