🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 13 (28.11 - 04.12) 🐄

• 41 531
  • 856
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Мен не ми изглежда толкова уверена в себе си Аксения, че ще бие Камелия. Казваше "ако се върна", по-скоро го вижда като единствен шанс. Гони си цел, ако е на финал, да не е на дъното. Това е от нещата, които ми харесват у нея. Не я страх, излиза на арената, пък каквото стане.

Аз ѝ вярвам, че приятелството с Валерия и Веси ѝ е по-важно, с Нина към този момент не мисля, че ѝ е много ценно, защото самата Нина не се държи стабилно към тях. Аксения обаче осъзнава, че нищо няма да спечели, ако излезе срещу Нина. От една страна ще ѝ се развали образът, че държи на отбора си, от друга, няма да спечели зрителите, че е била срещу силни дуелисти.

# 616
Финци накрая и герой се изкара, че видите ли спазил думата, макар че иначе се класирал за финала. Ама забрави как цял сезон, се кри по храсталаците, а жените ходеха на битки.

Финци беше избран от Влад, защото Старите тогава нямаха думата. Иначе отново някоя жена щеше да се хвърли на барикадата
Финци има 2 дуела, не само с Влад
Знам. Не съм забравила.
Първият дуел нямаше как да му го спестят жените, защото трябваше един мъж от Старите да отпадне, затова имаше дуел между Ангата и Финци. Ако беше дуел Стари - Нови жените щяха пак да разпънат чадър и Финци да не ходи на дуел.
Друг въпрос е дали беше истински дуел или бутафория. Щото Анго има бизнес и беше влязъл, колкото да не скърши хатъра на продуцентите.
Финци е галеник на продуцентите още от неговия сезон.
Мнооого им се искаше точно той да е победител тогава и невъзможното направиха да го добутат.
Но народът си каза тежката дума и недолюбвания от продуцентите Стоян стана народния избраник.
Много се изкефих тогава, как публиката им развали плановете. И с моята малка помощ, с няколко смс-а. Simple Smile
Толкова да мразиМ протежета!

# 617
Т.е същото, като преравянето на багажа на Хепито от Генчо и Иван, ама те нали са готини, пък Хепито - луда, значи може.

E то и за Радо може, не са го наказали за това, Калин реши, че ще проверява, защото реши, че го лъже, а вече му беше набрал. И нито Калин, нито Камелия са участвали в действията на Генчо и Иван, така че споменаването им няма логика.

# 618
Логиката е, че за едно и също провинение в единия случай се налага наказание, а в другия не. Зависи си от хората в случая. Камелия го направи на въпрос за Радо и Калин се задейства. Още повече, че тя демонстративно се изнесе от къщата им. И Ваня пита кой й е изял нещата, и нея я излъгаха, но последствия за провинилите се нямаше.

# 619
Логиката е, че за едно и също провинение в единия случай се налага наказание, а в другия не. Зависи си от хората в случая. Камелия го направи на въпрос за Радо и Калин се задейства. Още повече, че тя демонстративно се изнесе от къщата им. И Ваня пита кой й е изял нещата, и нея я излъгаха, но последствия за провинилите се нямаше.
++++
Абсолютно!
Калин знаеше случая с Ваня, още повече не просто й бяха тършували в багажа, шкафовете, под леглото, а бяха открадвали и храната й. Защо тогава Калин, който уж е приятел с Ваня, не се задейства да поиска от продукцията да изгледа записа и да разобличи крадците?!
Много просто, защото знаеше кои са и не желаеше да се конфронтира с тях.
Радо е, като животно на Арената и всички без Яни, който единствен имА смелост да го дръпне на дуел, ги беше шубе да се изправят срещу него на Арената.
Затова му скроиха шапка и му биха дуспата. Всичко друго е прах в очите. Продукцията също помогна, като наказваше групата с глад и така настрои и жените срещу Радо.
Продуцентите казаха, че Радо цял сезон си сваля микрофона.
Защо тогава нямаше постоянно наказания всички да гладуват?! А предпоследната седмица имаше на два пъти наказания веднъж за  24часа, втори път 36 часа?! Продукцията не го искаха на финала. Считат го да недостоен. Направиха си сезона на гърба му и после шут в ..за
Айде молим. Ние не ядем доматите с колците.

Последна редакция: пт, 02 дек 2022, 17:29 от sineva 1

# 620
  • При семейството си
Защото Калин е фермер, защото реши да е “справедлив”, защото нещата бяха започнали да ескалират или някой ги ескалира.
Продължавам да твърдя, че, ако Камелия не беше зачекнала Радо за алкохола, съответно нещо са продължили да мрънкат после жените и ако Иван беше оставил този превъзпитателен разговор за сутринта, нещата щяха да са различни. Няколко дни преди това същата тази му беше писала мили  слова, които да се прочетат пред всички, а като беше избран за най-ползотворен фермер и се отказа от персоналната си награда, всички му ръкопляскаха.
И защо Камелия ще му крие маратонките, пък после ще иска правосъдие кой и’ е ровил в багажа, че даже е разбрал как е скрила от общия прах за пране.
И те нещата започнаха лавинообразно…Калин строява Радо пред строя и натирва в беседката, Радо, като малко дете си търси внимание, искайки таратор, Калин и той пийнал скочи да раздава пак правосъдие (иначе на следващия ден много се притесни, че ще дадат, запишат как той бил пил и колко бири изпил) и…то стана мазало,

# 621
Логиката е, че за едно и също провинение в единия случай се налага наказание, а в другия не.

За никой нямаше наказание та не знам каква е логиката, но дори и в реалното правораздаване има различни наказания и да - зависи от това кой го е направил. Дали имаш чисто досие, за рецидивизъм, обстоятелства, нищо не е толкова чудно, нито е нарушена логиката, малко под вола теле се търси, като дори игнорираме, че това е измислена игра предимно за забавление и печалби за продуцентите й, Радо е просто един актьор в пиесата, не са го гилотинирали все пак, та чак такава драма.

Продуцентите казаха, че Радо цял сезон си сваля микрофона.
Защо тогава нямаше постоянно наказания всички да гладуват?! А предпоследната седмица имаше на два пъти наказания веднъж за  24часа, втори път 36 часа?! Продукцията не го искаха на финала. Считат го да недостоен. Направиха си сезона на гърба му и после шут в ..за
Айде молим. Ние не ядем доматите с колците.

Ми май ги ядете, какво шоу е направил Радо, цял сезон единствено дразни с инфантилизма и безполезността си, една Нина има в пъти повече екранно време от него, а тя е почти толкова безполезна. За рецидив чула ли си, да, след n брой повторения на нарушение, се налагат различни наказания. Никой не се е вълнувал от Радо, ако досега махаха недостойни, финалите нямаше да са пълни с хора, едва отлепващи 3-4%, сериозно, каква е тая мания да се оправдаят тъпотиите на Радо с някакви детински конспирации?

# 622
Никой не го оправдава, а сме за принципа и против двойния стандарт. Щом нямаше проблем едни да ровят в багажа, други защо ги осъждаме?

# 623
  • при късмета
Няма двоен стандарт, защото не бяха наказани затова, че Радо е ровил в багажа на Камелия. бяха наказани, защото всеки ден прави проблем на екипа с микрофоните.
А иначе Радо мрънка, че Камелия скрила прах, ама той скрил цели 2 бурканчета сладко, та са танту за кукуригу

# 624
Е аз не съм казала, че за това са наказани. Просто се яхна вълната, чак дайте записа да гледаме, в толкова часа, минути, чак секунди Ради е ровил. Камелия брои чашите, Иван подклажда, Калин ходи да го дразни и стана данданията. Точно по средата на дуела ИиА се сетили да наказват Радо за микрофоните, да-да...

# 625
  • София
Аз не видях чак такова осъждане, че Радо е ровил. Хепи Ванче също направи проблем (нормално е), ако Радо си беше признал, щеше да мине и замине. Калин като фермер се ядоса, защото усети, че Радо го лъже в очите за пореден път.

Не е наказан, че е ровил. Писна им от него, създаваше напрежение, нарушаваше правилата и затова се стигна дотук. Продукцията можеше да го изгони по-рано.

Аз лично повече не харесвам Камелия и Иван от Радо, но разбирам останалите защо им писна, не става въпрос за една постъпка.

# 626
Няма двоен стандарт, защото не бяха наказани затова, че Радо е ровил в багажа на Камелия. бяха наказани, защото всеки ден прави проблем на екипа с микрофоните.
А иначе Радо мрънка, че Камелия скрила прах, ама той скрил цели 2 бурканчета сладко, та са танту за кукуригу
Е как да няма?! Пристрастна си!
За едно и също Радо беше порицан. Многократно обвинен, че влиза в личното пространство на жените. Беше казано, че това е някаква форма на агресия. Жените бяха силно възмутени от подобно посегателство над посестримата им. Дикторът вкарваше внушения какъв гадняр е тоя Радо, че е проявил подобно недопустимо действие. Калин се направи на детектив, поиска Вар, за да разобличи Радо в лъжа.

А идентична случка с действащи лица - Иван и Генчо беше показана, като забавна мамба. Просто шегичка от едни мили момчета. Никакво посегателство, никакъв проблем. Те са готините пичове с чувство за хумор, които могат да си ровичкат в чуждия багаж, да го опоскат. Дикторът с бодряшки тон ги "потупваше по рамото" за гениалната идея да се изгъбаркат с Ваня.
А Радо е баси чудовищото, издевателствало над горканка Кама.

Е как да няма двойни стандарти?!
Не съм казала, че е наказан заради тази случка, а че това беше използвано да се подгрява публиката, да се настрои срещу Радо и да се бъде подготвена за това, което ще последва. Изгонване! Rage
Ако това не са двойни стандарти, не знам какво ще е?!

# 627
Аз пък от новите безнадежни ще запомня само Радо , Аксения и Влад. Можеее би и Калинча , останалите, или ми бяха безлични или много злобни ( а аз отрицателните герои бързо ги забравям 😁 ). Аааа да ,забравих Мирелка ,ама нея почти не я даваха и бързо ,бързо си замина. Примерно между Иван , Камелия и Радо със сигурност съм за Радо.😁

# 628
Представете си колко точно скучен е сезонът, щом Радо продължава да е тема.

# 629
Мисля, че като си отворя бирата довечера, оттам ще надникне Радо, ще ми се ухили и ще ми я вземе и ще я изпие Grinning Голяма драма с този Радо.

Общи условия

Активация на акаунт