🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 13 (28.11 - 04.12) 🐄

• 41 533
  • 856
  •   1
Отговори
# 585
Не беше ли и Нина без дуел? Тя няма ли да се яви на извънреден такъв? Когато отпадна Лили, не можеха да пратят Нина, защото беше фермер. Нещо ми се губи или я забравиха Нинчето?
Нина чака - Да ми бъде удобно на мен.
И на нея й е удобно направо на финал. Даже ако може да я назначат победител.

# 586
Само ви чета и от няколко дни не мога да намеря логично обяснение на това криене на прах за пране от страна на Камелия…в смисъл - защо го е направила? Как се очаква да го ползва скришом от останалите? Абсолютен нон-сенс…🙈

# 587
Това, което каза Радо променя нещата. Знам си аз, че много манипулират Иван и Андрей. Мнението ми, че изгониха Радо, за да не им е конкурент се затвърди.
И аз се чудех за спорната ситуация със свалянето на микрофона - Радо си го свали, но се чуваше всичко. Знаел е, че отгоре има микрофон. В случая от продукцията се хванаха за буквата, така да се каже. Има правило и трябва да се спазва. Гюро Михайлов на пост. Не е проблемът, че има правила и наказания, а че се прилагат избирателно. И в правосъдието и обществото ни е така. Фермата не е нищо по-различно като предаване.  А на база на високопарните думи на водещите в началото на всеки епизод би трябвало да е.

# 588
  • София
Съвсем нормално е да се забавляват като излезе, те искаха и докато беше там, но заради него не можеха. Големи лъжи каза Радо в интервюто отново. Бил си махнал микрофона, защото се оплел кабела, но над него на тавана имало микрофон. Явно, забравя, че тогава каза, че го маха нарочно и не иска да се излъчва това.

Някой беше питал за песните дали са чалга, вчерашните не бяха. Следобед даваха да пеят  Нека бъде лято, но преди съм ги чувала и някакви чалги да пеят.

Последна редакция: пт, 02 дек 2022, 13:16 от Niya-

# 589
  • София
Успях да ви изчета, от-до, всичко сте казали. С някои съм съгласен, с други не, но уважавам всички мнения и в полемики няма да влизам.
Искам само да попитам продукцията, в реалния живот, кога хората са били съдници? Това вашето не е ли насаждане на анархия? Във Фермата вие сте полиция, прокуратура и съд едновременно. Не може втори път този сезон да си измивате ръцете с участниците, защото участниците освен всичко друго са и пристрастни или си гонят личния интерес, все тая. Вие трябва да сте безпристрастните и да спазвате собствените си правила!
Миналата година имаше много по-грозни неща, но изобщо не се намесихте нито веднъж (адекватно). Сега пък изведнъж се сезирате постоянно, обаче вие лично не правите нищо, а си измивате ръцете с участниците и всичко това го правите за сеир и рейтинг (повече ще се обсъжда ако Валерия вземе крайното решение или групата отпрати молещия ги за милост Радо и т.н.), но иначе е българщина...
Спирам дотук.

Интересен епизод в Животът зад Фермата, препоръчвам

Животът зад Фермата, епизод 39: Силен противник ли е Яни?
И каква е стратегията на Иван и Калин?

Радо в Преди обед.
Малко по-късно се включва и Влад.

Интересно е.

И успех на Радо в живота! Надявам се да успее с актьорството. Виж разни други злобари вътре ще бъдат забравени много бързо...

Извънредно положение във Фермата

# 590
  • Варна
Абсолютно съм съгласна, Дяволче.

# 591
Само ви чета и от няколко дни не мога да намеря логично обяснение на това криене на прах за пране от страна на Камелия…в смисъл - защо го е направила? Как се очаква да го ползва скришом от останалите? Абсолютен нон-сенс…🙈
Може да перат със сапун, и тя тайничко да си сипва и по една шепичка прах в легена...Joy

# 592
Това, което каза Радо променя нещата. Знам си аз, че много манипулират Иван и Андрей. Мнението ми, че изгониха Радо, за да не им е конкурент се затвърди.
кое имаш предвид, че не гледах?

# 593
Миналата година Пламен си сваляше микрофона и му правеха забележки, помните ли?

# 594
  • София
Радо каза, че Камелия му е била скрила маратонките за арена и затова като му изчезнали сладката отишъл да рови. Не се съмнявам за Камелия, но това със сладката е поредната лъжа. Знае, че Андрей влезе и им събра храната, защото са наказани.

Моето предположение е, че сладкото е било в шкафчето му, а не в куфар и затова са го взели. Той е бил гладен и е мислел, че Камелия може пак да е заделила нещо за ядене в куфара си и затова прерови.

# 595
Т.е същото, като преравянето на багажа на Хепито от Генчо и Иван, ама те нали са готини, пък Хепито - луда, значи може.

# 596
  • София
Според мен Камелия и Иван са същите и затова отнасят хейт и са на дъното на класациите тук, очаквам, ако стигнат финал, да го усетят също.

# 597
Аз нещо пропуснах в цялата ситуация - защо избраха Аксения за първи дуелист и защо тя толкова са напъва да е срещу Камелия. Това ми се струва стратегически грешно.

# 598
Аз нещо пропуснах в цялата ситуация - защо избраха Аксения за първи дуелист и защо тя толкова са напъва да е срещу Камелия. Това ми се струва стратегически грешно.
Защото вярва, че може да я победи според мен.
За мен стратегически също е много грешно решение, при положение, че Нина е налична като противник.

# 599
И аз не разбрах, ама да вземе да извика Нина и да се свършва тази мъка. Тъкмо нали искаше да реди тя точките, ще й се сбъдне последното желание във Фермата.

Общи условия

Активация на акаунт