🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 13 (28.11 - 04.12) 🐄

• 41 551
  • 856
  •   1
Отговори
# 570
Аз смятам, че Аксения ще избеер Нина. С победата отива на финал. Ако има правилно предвиждане на нещата, това и е правилния ход. Камелия е далеч от това да бъде наречен силен дуелист, но и патарока си мисли, че е силна, но не е.

# 571
При шестима финалисти игрите във финала този сезон ще имат по-голяма тежест, защото вота на зрителите има вероятност да е по-разпилян.

# 572
  • при късмета
Нина е пример как човек без особени качества, но ако интриганства, клюкари и се скатава, добутва напред. Така е и в живота, почти никога най-достойния не успява, а най-големия интригант и лицемер обратното, просперира.
В конкретния случай, ключовото е не това какъв човек е Нина, а отбора в който беше. Ако беше при новите, да си е тръгнала с Мажена и Мирелка.
Старите си изградиха тактика от началото, съобразяваха се с ратаите и ходеха на дуел по желание, с цел да отстранят човек от другия отбор. Новите пращаха ратай за наказание, без ясна цел и на случайност, ако вземат седмицата. И по този начин, макар старите да загубиха 3 или 4 поредни седмици, пак техните ратаи се връщаха от дуелите, с някои изключения разбира се и спечелиха войната

Радо тъкмо влиза в "Преди обед"

# 573
При разговора в спалнята с Иван не знаел, че да си изключи микрофона, било нарушение, защото над главата му имало друг голям микрофон. Ще ме разплаче от умиление Joy

# 574
Така като гледам епизода, никой не споменава  Радо и не съжалява, че го няма. И аз като зрител изпитвам същото. Не мисля че някой от играчите вътре е длъжен да го превъзпитава и да му влиза в положение. Все пак са там за 100 000 лв, кой каквото ще да ми говори. Всеки иска да вземе парите.
    Бих се радвала ако има родител на дете,  трениращо при Радо, да сподели какъв е като човек и треньор навън. Аз не мисля, че ще има огромна разлика. Някак си по-леко вървят нещата без Радо. С уговорката,че знаем,че монтажът има голямо значение.
   Нина е като съседката -клюкарка. Някоя друга интрижка е бонус. Много се надявам Акси да я дръпне нея довечера , да я разкара вече от играта. Ама надали, такова усещане имам. Те я смятат за една от тях и са лоялни към "настроенията".  Да й се чудиш на акъла на даскалицата как си мисли, че срещу Камелия има шанс?!
    Харесвам много Владо Николов. Фен съм на волейбола, на синовете му ,на него, харесвам много и семейството. За участието му в предишния сезон смятам, че той така или иначе щеше да излезе.  Тъкмо започваше сезона, синът му беше в мъжкия отбор, Владо беше треньор, президент на клуба. Сериозен човек , с толкова спортна амбиция и начало на такива проекти като ВК Левски във всичките му възрасти , нямаше да си позволи да стои във Фермата три месеца. Хареса ми ,че даде шанс на Яни. Дуелът между тях не ми изглежда като такъв, който да се смята за извънреден. Със сигурност появата на Владо е зарадвала най-вече Яни.
   Финци така благо си режеше и хапваше от мезенцата, което ме подсеща ,че е време да правя и аз домашна пастърма.

# 575
Харесвам много Владо Николов.
Но намирам влизането му даже и за ден-два през този сезон, в който отново участва Яни за претопляне на стара храна. Безсилие от страна на редакторите и Продукцията е за мен появата му.

# 576
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Много ми е интересно защо ми е докладван и изтрит коментара по темата за зодиите на участниците. Тук забелязвам, че напоследък се вихри някаква тайна полиция, която само дебне и докладва.
А и постоянните ви дуплики на реплики на потребители, едно влизане в пояснителен режим и считане на само вашето мнение за меродавно е смешно.
Давайте докладвайте и този пост.

# 577
  • при късмета
Радо ще ме умори, честно. Бил правел поредни нарушения, в стремежа си да компенсира наказанието, много му било съвестно,ч е другите са наказани. Е такова обяснение не бях чувала. Правя го, защото не искам да го правя Joy В спирала бил влязъл заради обстановката. Съжалявал. Ама аз не му вярвам, той съжаляваше за някоя издънка почти 3 месеца и прави следващата, защото не осъзнавал, че прави нарушения. Е като сам не го осъзнава, защо пропусна да каже, че и ежедневните забележки не е разбирал? Ето, не разбира, обясняват му, но той пак не разбира.
Преди няколко дни станало ясно, че ще играе една от главните роли във филм, който щял да излезе април по кината. Общо взето това запомних от него. И Влад беше там, при него всичко е ОК, положително и с баща си си оправил отношенията

# 578
Сапунката ще продължи и довечера - Владо Николов и Яни, дуел пореден. Добре, че предупредиха, за да изтърпя стоически обилните сълзи и мъжки хлипания. Дано все пак го направят в забавен вариант.

И понеже четох реплики към моя коментар, но не ми се връща да правя цитати, отговарям, съжалявам, че не изписвам никовете:
1. Това човек да прави интересно и запомнящо се участие няма нищо общо с цирк. Цирк прави Радо. Веселка е просто част от масовката.
2. Не е като да не уважавам работещите хора, просто, според мен, победителят трябва да притежава комплексни качества, които не виждам у нея КЪМ ТОЗИ МОМЕНТ. Като цяло има потенциал, но се изисква работа на емоционално и интелектуално ниво, не съм убедена, че тя има нужния капацитет (и осъзнатост) за това. Има жени, които значително я превъзхождат, и като социална игра, и като стратегическо мислене, и като мислене, като цяло. Коментарът как с подобни нагласи като моите, сме я докарали до този хал на държавата, ще го подмина с ехидна и цинична усмивка. Това да ни беше проблемът.

# 579
В "Преди обед", каза че доста го е заболяло когато са излъчили как другите са купонясвали след излизането му в последните два епизода. Иван и Евгени също крадоха храна на Ванчето и са й бъркали в багажа, но от продукцията са натъртили как Радо е бъркал в куфара на Камелия. Пак пуснаха кадрите, в които Иван му крещи и се прави на големия съдник. Ама не пускат кадрите когато Иван остави Аксения без одеало и възглавница на минусовите температури навън. Леко си ги има двойните стандарти. И да, един 110 кг двуметров мъж трябва да яде доста повече от малките порцийки, които за останалите участници са достатъчни. И е абсолютно нормално той да е вечно гладен и това да го изнервя. (То така е при повечето мъже. Казвам го и от личен опит.)

# 580
  • при късмета
Знае къде влиза, като не може без храна или го изтърпява или не влиза.
Защо в интервю с Радо да вкарват съвсем отделни конфликти, които нямат отношение с него или по разисквания казус?

# 581
Честно казано и аз се изплаших, когато  грабна брадвата и започна да сече настървено дърва. Да, знам, че няма да посегне на никого, ама като го гледам, колко е неадекватен  се притесних. Освен това, той определено не е научен да спазва правила, така че колко му е да наруши и това за физическо насилие.

Радо, освен че не издържа на глад, има проблем и с авторитетите – не приема команди от друг, пък дори и правилата да го налагат.

Последна редакция: пт, 02 дек 2022, 11:55 от LadyCharming

# 582
Ма как ще превъзпитават във Фермата някого? Кои са, че да превъзпитават? Те всички вътре, че и от продукцията тогава трябва да бъдат превъзпитавани. Влизането в едно риалити и срещата с някакви хора там за кратко, не може да дава насока на целия живот на човека. Дай да вземем да се превъзпигаваме с колеги, съседи.... Има правила. Не се спазват - разписани са процедури и санкции/ ако не са, правилата са само препоръки. Трябваше да изгонят  първо Иван, после Радо. А пък и  Камелия е каширала общия прах за пране, ама нищо бе, карай....
Не гледам. Чета ви само.

Последна редакция: пт, 02 дек 2022, 14:16 от cardhu

# 583
  • Варна
Това, което каза Радо променя нещата. Знам си аз, че много манипулират Иван и Андрей. Мнението ми, че изгониха Радо, за да не им е конкурент се затвърди.

# 584
Не беше ли и Нина без дуел? Тя няма ли да се яви на извънреден такъв? Когато отпадна Лили, не можеха да пратят Нина, защото беше фермер. Нещо ми се губи или я забравиха Нинчето?

Общи условия

Активация на акаунт