🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 13 (28.11 - 04.12) 🐄

• 41 502
  • 856
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Валерия не е активен спортист, треньор е в момента.
Активен/действащ спортист е само Камелия и всички игри, които и дават са или за сила или точност/мятане.
Няма баланс/изомтерия, няма за пъргавост/ловкост.
Няма значение, все тая. Камелия бързо ще се забрави, като много други подобни 'реалити герои'

Акси изглеждаше ослепително на прощалната вечеря. 🥰
Разбирам защо Ками и завижда и иска да е на нейно място и непрекъснато търсеше слближаване с нея.
Ето, дори Иван също се е поддал на чара на Аксения, а в началото и беше най-големия ''душманин''

Не знам какво направи тази жена, но някак си омая цялата Ферма и всички я харесват и слушат, търсят я.
Това е изключително ряко явление, не знам как така стана... Но явно си е някаква вродена сила или умение. Или го имаш, или го нямаш. 🙂

# 691

И за евентулен дуел между Веселка и Камелия забравих да коментирам. Камелия смята и обмисля всичко, изобщо не виждам как сама си вярва ,че може да бие Веселка Rolling Eyes не е нормално чак пък толкова да губят връзка с реалността в тая ферма

Веселка нито е професионален атлет, нито е с някаква топ физика, че да изглежда нереално да я бие друга жена във форма, но не това е идеята на Камелия. Някои неща просто трябва да бъдат направени, ако не можеш да биеш фаворитите, защо си губиш времето изобщо, награда за продължителен престой или второ, трето място няма, пробваш се и каквото стане, нещо, което такива като Нина, не схващат, за тях е важно да се промъкват, да добутват, че ще ги размажат в директен сблъсък на евентуален финал - не обмислят толкова далеч. Камелия правилно е преценила, че в сблъсък за вота няма да успее, затова цели отстраняване на фаворит в двубой, напълно логично - ако падне, все тая, значи никога не е могла да спечели формата и всъщност не губи нищо, ако победи - получава повече шансове, колко точно, без значение, важното е, че си поел инициатива и риск, без които нищо не става. Аксения действа по същия начин, дори Яни заряза идеята да си кротува и да се крие, просто е нелеогично да не поемаш рискове и да си пасивен, ако се целиш във върха, а тук друго не си струва, освен ако няма да ставаш инфлуенсър....
Всичко точно, хубави сметки, но Камелия не отчита, че не само срещу Веселка няма шанс за вот. Яни и Финци ще я отвеят,вторияг и да не стигне до там,смятам че дори Чавдар с неговите патриархални глупости ще има повече проценти от Камелия.
 Всъщност би имала шанс за вот само ако  на финал се озове със стари участници като Шопски,Киро,Мартина,Ивайло и Надя Grinning

# 692
Не мисля, че Иван толкова си е променил мнението.Просто финала наближава и е по-внимателен, няма груби изрази и иска да повлияе и на Камелия в тази насока.Уж са добронамерени, променил си мнението и за Чавдар, всички са бели и добри... Просто омайват зрителите.

# 693
Според мен Аксито печели с чувството за самоирония, което е в точните рамки, желанието да  „поставя интересите на приятелките пред другите“, знае кога да се защити, кога да замълчи, не разпалва конфликти, когато я нападат и  го обръща на майтап. В общи линии демонстрира как се оцелява в непозната среда. За мен е много позитивно такова поведение, пък било то и за нейните си користни цели.

# 694
Не мисля, че Иван толкова си е променил мнението.Просто финала наближава и е по-внимателен, няма груби изрази и иска да повлияе и на Камелия в тази насока.Уж са добронамерени, променил си мнението и за Чавдар, всички са бели и добри... Просто омайват зрителите.
+++++
Точно така смятам. По-умен е от дружката си, опитва се да й подскаже, че трябва да пазят поведение и да говорят политкоректно, но оная толкова злоба има в нея, че не може да се зАспре.

п.п. Абе хора тоя Иван влезе мургав и вакъл. Ама от слънцето ли, от що ли гледах го снощи той по-църен от тия в МаАлата. За Веска не вярвам, но Ванката ми е съмнителен. Trollface

# 695
  • София
Искам да похваля Чочо (то май само аз си го хваля тук, уф) за въпросите, които измисли за дуела между Яни и Владо.
И/А, видяхте ли нагледно какви въпроси трябва да има? ТОП! 🙂
И Яни блесна! Владо също се представи добре.

Иван за втори път ми прави впечатление, че има талант за водещ. Първия път бяха пехливанските борби, спечелени от Радо. Калин мако дървено стоеше, докато Иван плуваше в свои води.

Много забавен дуел се получи, купона бе на макс. Това с ракиите и много други забавни игри от подобен тип (чисто фермерските умения от старите сезона) ми липсват. Добре че поне върнаха класическия алманах.

# 696
Колкото и скучно да звучи, наборът от игри трябва да е еднакъв във всеки дуел от сезона. Това е голяма намеса на продукция във всеки дуел да си измислят различна селекция от игри, която много често явно толерира един от дуелистите. Дори и да не се прави нарочно, което мен ме съмнява, защото Иван и Андрей не веднъж са се намесвали умишлено в хода на събития в полза на определени участници, отново оставя горчив привкус.

# 697

Всичко точно, хубави сметки, но Камелия не отчита, че не само срещу Веселка няма шанс за вот.

Камелия отчита какво може да направи лично по въпроса, каквото не зависи от нея - няма какво да се направи, но все е по-добре да имаш план и да правиш нещо, отколкото да се надяваш на звездите.

# 698
  • При семейството си
За зрителите беше и театъра с фалцета с Радо.
Камелия се опитва да подхване сюжетната линия на жертвата на домашно насилие, но не и’ се получава много, особено като знам, видяла съм на  какво са способни някои да постигнат американската си мечта (паспорт).

# 699
Реално И/А пратиха Аксето на курорт при Старите герои и сега ще ѝ го изкарат през носа. Ванчето(Хепито) много съжаляваше, че се е преместила при неандерталците. По съвсем различен начин щеше да им се развие играта, ако нямаха възможност да се разменят.

Аксито наистина е пренавита, но вярвам, че това е за добро. Много ми се иска да натрие носа на Камелия.

# 700
Изгониха Радо, защото наближава финала, а много от мъжете биха паднали от него.Новите си го държаха, ако има дуел със старите да ги отстрани и повече не им е нужен, не и като съперник.Физически беше силен, а и на алманаха не се провали.
Не казвам, че не са прави, но той си беше за гонене много преди това.И там е виновна продукцията .Радо си беше безполезен през цялото време, никой не го искаше за партньор в задачите и се скиташе във фермата като безпризорен.На сълзите на Иван пък изобщо не повярвах, всичко беше за пред камерите.Приятел, подкрепящ...а после купон.
.

# 701
Скрит текст:
Diavolo, очевидно щом активен спортист е на ръба неактивният спортист Лили да го бие, значи не е от значение. Не е спортно състезание по категории, така че няма правила да са само силни срещу силни, млади срещу млади и тн. Всеки влиза и си знае шансовете да бъде употребен за...както му казвате, "пушечно месо".

В момента Камелия колкото и да ме дразни, Нина ми е по-неприятна. Странно ми е майка да казва "Аз за себе си не мога да взимам решения, камо ли за други"  ..?! И това е жена, която възпитава подрастващото поколение.

И последно, Joy05, извинявай за грамар нацито, и аз не съм перфектна с правописа си, ама съм прочела почти всеки коментар в темата и винаги ми е правило впечателение твоето незнам.
😁😁😁 Много се радвам . Само от два - три дни пиша в темата ,а вече съм направила впечатление.😁 Искрено обещавам , ако случайно се явя на състезание по правопис да се постарая повече.😁 И от цялото си сърце се извинявам , ако с нещо моя правопис Ви е обидил.

П.П. Благодаря между другото. Редактирах ,където можах.😁

Последна редакция: сб, 03 дек 2022, 16:59 от Joy 05

# 702
Еееее Дяволо, разбирам страстта ти към Аксения, но нека не казваме на черното бяло, че Камелия нямала три дуела. Ами има. Отстрани ли Милена - отстрани я. Аман от извъртане - щом е за някого, когото харесваме, всичко може.

Какъв е проблемът със силовите битки? Защо     да са, като за Камелия? Аксения слаба ли е? Или пак пристрастно - битките в полза на Камелия не са окей, ама в полза на Аксения са? И ако Аксения е по-слаба не е ли заслужено да си ходи? Питам ей тъй, като човек, който не харесва нито едната, нито другата. Всичко е лично в тоя живот, та и тук така.

Накрая, преди финалите всички стават бели и добри и стават изключително дразнещи. Моите фаворити (Веселка и Калин) удържат фронта за сега, дано така си остане.

# 703
Значи е от темата на ИВ. Приемам извиненията. Приемам и сарказма.
Скрит текст:
Diavolo, очевидно щом активен спортист е на ръба неактивният спортист Лили да го бие, значи не е от значение. Не е спортно състезание по категории, така че няма правила да са само силни срещу силни, млади срещу млади и тн. Всеки влиза и си знае шансовете да бъде употребен за...както му казвате, "пушечно месо".

В момента Камелия колкото и да ме дразни, Нина ми е по-неприятна. Странно ми е майка да казва "Аз за себе си не мога да взимам решения, камо ли за други"  ..?! И това е жена, която възпитава подрастващото поколение.

И последно, Joy05, извинявай за грамар нацито, и аз не съм перфектна с правописа си, ама съм прочела почти всеки коментар в темата и винаги ми е правило впечателение твоето незнам.
😁😁😁 Много се радвам . Само от два - три дни пиша в темата ,а вече съм направила впечатление.😁 Искрено обещавам , ако случайно се явя на състезание по правопис да се постарая повече.😁 И от цялото си сърце се извинявам , ако с нещо моя правопис Ви е обидил.

# 704
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Травестит била.. Много си е хубава даже.И Аксения е много красива,но без повече, докато очите на Камелия просто сразяват.

Общи условия

Активация на акаунт