🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 13 (28.11 - 04.12) 🐄

• 41 450
  • 856
  •   1
Отговори
# 825
  • София
Единствената причина да се радвам, че дуелът приключи в 4 битки, е, че не играха безумната Горяща каруца.
Такива грозни сеирджии са тия от т.нар. Продукция!
Толкова да не им пука, че тези 2 жени може да се осакатят, само и само зрелище да има!
Отвратена съм.

Ако искат зрителите да вярват, че дуелите са честни и че чрез подбора на битките не побутват  единия от участниците, най-добре ще е да върнат онова въведение, което оцеля само един сезон - дуелистите да теглят битките сами. Тогава ги бяха разпределили и по типове битки - силови, за ловкост и бързина, фермерски, за съобразителност - може и да не цитирам много точно категориите, но бяха подобни. Не като в снощния дуел, в който беше ясно, че който има повече физическа сила- той ще е победител.

Доброто възпитание налага победителят да бъде поздравен. Така че - Камелия, честита ти победа.

След отпадането на Аксения останаха само едни минорни образи. Много сълзи и сополи ще се излеят тази седмица. Аксения наистина създаваше настроение вътре.

Последна редакция: нд, 04 дек 2022, 11:27 от Vivi

# 826
Вчера част от новите надежди са били заедно. Калин е публикувал снимка на story в инстаграм. (Камелия не е там). Прави ми впечатление и, че нито Елена, нито Иван са коментирали по някакъв начин победата вчера на Камелия. Такива неща ме карат да мисля, че Камелия с никого наистина не се сближи особено много.

# 827
За мен е показателно, че отборът й също не се появи във видеата. Това говори, че не искат да ги свързват с нея. Може и да греша, но защо не се включиха поне веднъж. Не вярвам продукцията да не ги е търсила.

# 828
Много съжалявам за Аксения, макар че тя не ми е фаворит за финала. Онова кречетало Нина какво си мисли ? Че като крещи в подкрепа на Аксения ще замаже нелепото си присъствие в играта ли ?
Грешен избор на дуелист. Не добро представяне в дуела, но на битката с гумата вярвам, че беше по - бърза от Камелия.
По начало лесно съжалявам хората, но Камелия не мога. Тя не изпитва емпатия, приятелство, привързаност, радост за другите, не й пука за абсолютно никого. Убедена съм, че изобщо не се е чувствала самотна, както се жалваше, на нея си е добре така да няма никой покрай нея, като саможив човек. Просто я беше яд и завиждаше на приятелството между другите. Завиждаше на Аксения през цялото време. Аксения била "чалга" и това го казва жена с ужасно изглеждаща инжектирана уста, от която ме втриса физически докато я гледам, силикон и на която половината й дрехи са като рибарски мрежи, под които ходи по прашки. Да се облича и да се обезобразява както си иска, но да напада Аксения по тази линия беше супер нагло.

Камелия никога не е била войник, не знам откъде си ги измисляте тези неща. Да, силна е спрямо съперничките си, но не виждам нищо особено. Нито може да сече, нито да цепи, не кове кой знае колко добре, един трион й е малко по - добре. Продукцията й напомпиха образа, че е супер силната и тя така си говори за себе си, но не е нещо особено.

От отговорите на Камелия в IG си затвърждавам позицията, че изобщо не е за съжаление. По гръб не пада. Неприятно ми е, че заради броя на спечелените дуели сякаш натрупа поддръжници. Как може да казваш на хората, че са злобни.. Confounded

И аз като Diavolo много се надявам да стане чудо и Веси или Вал да се бият с Нина.

# 829
Единствената причина да се радвам, че дуелът приключи в 4 битки, е, че не играха безумната Горяща каруца.
Такива грозни сеирджии са тия от т.нар. Продукция!
Толкова да не им пука, че тези 2 жени може да се осакатят, само и само зрелище да има!
Отвратена съм.

Ако искат зрителите да вярват, че дуелите са честни и че чрез подбора на битките не побутват  единия от участниците, най-добре ще е да върнат онова въведение, което оцеля само един сезон - дуелистите да теглят битките сами. Тогава ги бяха разпределили и по типове битки - силови, за ловкост и бързина, фермерски, за съобразителност - може и да не цитирам много точно категориите, но бяха подобни. Не като в снощния дуел, в който беше ясно, че който има повече физическа сила- той ще е победител.

Доброто възпитание налага победителят да бъде поздравен. Така че - Камелия, честита победа.

След отпадането на Аксения останаха само едни минорни образи. Много сълзи и сополи ще се излеят тази седмица. Аксения наистина създаваше настроение вътре.
подкрепям за битките, но и по тази начин пак ще е на едно голо доверие. Дори и на категории да ги направят да ги теглят играчите,ако са решили да лъжат пак могат да го направят. В 4-5 категории слагат битките които държат да се играят и е все тая какво ще теглят дуелистите, така или иначе никой не вижда какво пише в другите пликове.

# 830
Радвам се, че една от двете си заимна. Яни каза, че патарокът не е силен. Едната изпъква със злоба, а другата с фалш и ментеобраз. Евтина имитация на съперничеството между Живка и Мартина от миналата година, въпреки че и то беше леко пресилено от продукцията. Като фермерски умения и двете са по-слаби от Мартина Чанева. Бих казал и от Живка. Камелия нито умее отлично да цепи, нито да кове. Единствено на рязането показва сравнително прилично ниво, каквото и налагат.

Колкото до изборът на Аксения - смятам, че в главата и беше това, което беше в главата на Камелия - обаче тя мислеше нещо подобно за Веска. И то за пред камерите. Не смятам, че и стиска да я викне на дуел, ако изобщо има възможност в редовния сезон .

# 831
  • София
Не че зависи от нас, но вие кога предпочитате да се играят финалните игри, предварително или на финала?

# 832
На финала.

# 833
подкрепям за битките, но и по тази начин пак ще е на едно голо доверие. Дори и на категории да ги направят да ги теглят играчите,ако са решили да лъжат пак могат да го направят. В 4-5 категории слагат битките които държат да се играят и е все тая какво ще теглят дуелистите, така или иначе никой не вижда какво пише в другите пликове.
Мисля, че като изтеглеха битка от категория и отваряха другите пликове. Да каже и някой друг, ако има спомен.

# 834
Отваряха ги, а ако няма време го излъчваха при Мирон.

# 835
Обаче Аксения все пак трябва да е силна, щом на играта с гумата беше на секунди след Камелия. Само дето не беше отделила повече време  за упражняване на цепене, сечене и коване във Фермата. При подбрани игри за нея и тя можеше да бие.

# 836
Точно.Алманах не четат, редовно е слаган за една точка.Не се упражняват на рязане, цепене и забиване на пирони.После на арената късмет нямали...не всичко е до късмет обаче.

# 837
Алманахът не е опция при положение, че масове се слага на ниски точки, отнема времето, пък и съдържанието, което ще търси от теб продукцията за излъчване.

# 838
Масово да, но ако си първи дуелист и примерно избереш Чавдар за втори...ми шанса той да сложи 5 точки на Алманаха е голям. Така, че нищо не се знае.

# 839
Отнема време, но е част от всеки дуел.Ако си сигурен в другите умения и смяташ, че точката не ти е нужна...Но в първите сезони сериозно си четяха.

Общи условия

Активация на акаунт